Arkadaşlar yaşadıklarimi paylaşmak istiyorum aynı durumda olanlar bilgilensin.2 aylık gebeydim. Kalp atışı durmuş 20 gün içimde ölüymüş ve hiç belirtim yoktu kanama vs yoktu çok iyiydim.gebe kaldığımı bilmeden ilaç kullaniyordum. Tahminimce ondan oldu kalp durması etkiledi.neyse sonra yatış yapıldı Kürtaj oldum. Uyutun dedim uyutmadilar ugusturdular altdan .ama abartmıyorum canım çok yandı bağıra bağıra aldilar bebeqimi. Bu nasıl bir acı, allahh kimseye yasatmasin. Ve ilk gebeligimdi ilk gün gebe kalmistim. Kürtaj sonrası 2 hafta kanamam oldu 40nci gün ilk reglim oldu. 5ci gün az geldi yok gibiydi. Sonra baya yoğunlaştı.17 gün reglim uzun sürdü normalde 7 gün surer.ve kürtajdan önce adet öncesi bel kasık ağrısı ve göguslerde şişlik hassasiyet acı olurdu ama kürtajimin ilk adetinde belirtim olmadı goguslerimde tık yok. Ne acı ne hasaslik belirti vermedi hormonlardan mi bilmiyorum ve Şimdi tekrar isdiyorum bebek pisikolejim anca düzelir. Kafaya çok taktım hep gebeliği araştırıyorum.gece gündüz valla tekrar olsa keşke sağlıkla kucağıma alsam.yavrumu
Son düzenleme: