Gecmis olsun InşAllah bi sorun yoktur. Bende 2 kez kürtaj oldum ama sonrası normal devam etti. Ama bende sadece kese alındı boş gebelikti yani. Oyuzden mi bilmemKızlar 2 ay önce bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zorunlu psikolojik olarak atlattım sayılmaz hala aklımda olsa şuan 22 haftalık olacaktık falan diyorum hep içim gidiyor ama tevekkül etmeye devam ediyorum ki çok şükür adetleri gününü sasmadi yalnız adetlerim pihtili şekilde düşüyor sonra kanamaya normal devam ediyor korktum bu durumdan en son gittiğimde parça falan kalmadığını söyledi doktor, şuan virüs nedeni ile gidemiyorum bi sorun yoktur değil mi yardımcı olur musunuz?
Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyisindir şimdi? Ben de çok yeni 8 haftalık kalp atışı durmasından kaybettim bebeğimi, Allah büyük sabır versin öncelikle. Sizin 2 ay gecmiş üstünden, doktor ne kdar süre tanıdı size yeni denemeler için?Kızlar 2 ay önce bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zorunlu psikolojik olarak atlattım sayılmaz hala aklımda olsa şuan 22 haftalık olacaktık falan diyorum hep içim gidiyor ama tevekkül etmeye devam ediyorum ki çok şükür adetleri gününü sasmadi yalnız adetlerim pihtili şekilde düşüyor sonra kanamaya normal devam ediyor korktum bu durumdan en son gittiğimde parça falan kalmadığını söyledi doktor, şuan virüs nedeni ile gidemiyorum bi sorun yoktur değil mi yardımcı olur musunuz?
Benim de ayın 28inde iki ay olcak tam kürtaj olalı kaşbi durmuştu doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi kürtajdan sonra tam 32.gün adet gördüm bir nisan da. Bu ay denedim ovülasyon ile yumurtlama gördüm gebelik testi için gün sayıyorumÇok geçmiş olsun canım, inşallah iyisindir şimdi? Ben de çok yeni 8 haftalık kalp atışı durmasından kaybettim bebeğimi, Allah büyük sabır versin öncelikle. Sizin 2 ay gecmiş üstünden, doktor ne kdar süre tanıdı size yeni denemeler için?
İnşallah sağlıklı sıhhatle hamile kalıp kucağınıza alırsınız, doktor test falan istemedi dmi genetik?Benim de ayın 28inde iki ay olcak tam kürtaj olalı kaşbi durmuştu doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi kürtajdan sonra tam 32.gün adet gördüm bir nisan da. Bu ay denedim ovülasyon ile yumurtlama gördüm gebelik testi için gün sayıyorum
Yok yaşım 22 genç diye birde ilk düşük diye istemedi yaptıkları bikaç test oldu aptt protrombin falan şüpheli çıkmadı pıhtılaşma diye inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sende yaptırmadın mı testİnşallah sağlıklı sıhhatle hamile kalıp kucağınıza alırsınız, doktor test falan istemedi dmi genetik?
Maşallah gençsin daha, benim yaşım da 29. Yeni evliyim yaş gecmesin dıye hemen yaptık ama Allah geri aldı nasip değilmiş. İnşallah b ikinciye nasip eder rabbim, bizden de test istemedi ben yıne pıhtışaşmaya baktırayım dıyorum.Yok yaşım 22 genç diye birde ilk düşük diye istemedi yaptıkları bikaç test oldu aptt protrombin falan şüpheli çıkmadı pıhtılaşma diye inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sende yaptırmadın mı test
Ben de ne test gerekliyse yaptıracaktım ama virüs yüzünden aradığım iki fakülte de yapmıyo bu süreçte özellerde testlere beş bin TL civarında para istiyorMaşallah gençsin daha, benim yaşım da 29. Yeni evliyim yaş gecmesin dıye hemen yaptık ama Allah geri aldı nasip değilmiş. İnşallah b ikinciye nasip eder rabbim, bizden de test istemedi ben yıne pıhtışaşmaya baktırayım dıyorum.
Ooooo çok para gercekten ben hiç Bi yeri aramadım ama yapmadıklarını duydum hele ki ilk kayıpsa öyle oluyormuş, Allah ikinciyi sağlıklı versın duadan başka yapacak bişey yok vallahiBen de ne test gerekliyse yaptıracaktım ama virüs yüzünden aradığım iki fakülte de yapmıyo bu süreçte özellerde testlere beş bin TL civarında para istiyor
İnşAllah ikinci sağlıklı sıhhatli olur Allaha emanetOoooo çok para gercekten ben hiç Bi yeri aramadım ama yapmadıklarını duydum hele ki ilk kayıpsa öyle oluyormuş, Allah ikinciyi sağlıklı versın duadan başka yapacak bişey yok vallahi
Kızlar 2 ay önce bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zorunlu psikolojik olarak atlattım sayılmaz hala aklımda olsa şuan 22 haftalık olacaktık falan diyorum hep içim gidiyor ama tevekkül etmeye devam ediyorum ki çok şükür adetleri gününü sasmadi yalnız adetlerim pihtili şekilde düşüyor sonra kanamaya normal devam ediyor korktum bu durumdan en son gittiğimde parça falan kalmadığını söyledi doktor, şuan virüs nedeni ile gidemiyorum bi sorun yoktur değil mi yardımcı olur musunuz?
[/QUOT
Canım çok geçmiş olsun bende kürtaj oldum bende de pıhtı oluştu kürtajdan sonra doktor banada aynısını söyledi doktorun bakmış parça yok demiş gönlünü ferah tut korkma bişey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum bu virüs falan bitti mi gidersin doktora yineKızlar 2 ay önce bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zorunlu psikolojik olarak atlattım sayılmaz hala aklımda olsa şuan 22 haftalık olacaktık falan diyorum hep içim gidiyor ama tevekkül etmeye devam ediyorum ki çok şükür adetleri gününü sasmadi yalnız adetlerim pihtili şekilde düşüyor sonra kanamaya normal devam ediyor korktum bu durumdan en son gittiğimde parça falan kalmadığını söyledi doktor, şuan virüs nedeni ile gidemiyorum bi sorun yoktur değil mi yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?