• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AlyaHira

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
80
69
8
27
Kızlar 2 ay önce bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zorunlu psikolojik olarak atlattım sayılmaz hala aklımda olsa şuan 22 haftalık olacaktık falan diyorum hep içim gidiyor ama tevekkül etmeye devam ediyorum ki çok şükür adetleri gününü sasmadi yalnız adetlerim pihtili şekilde düşüyor sonra kanamaya normal devam ediyor korktum bu durumdan en son gittiğimde parça falan kalmadığını söyledi doktor, şuan virüs nedeni ile gidemiyorum bi sorun yoktur değil mi yardımcı olur musunuz?

Kızlar 2 ay önce bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zorunlu psikolojik olarak atlattım sayılmaz hala aklımda olsa şuan 22 haftalık olacaktık falan diyorum hep içim gidiyor ama tevekkül etmeye devam ediyorum ki çok şükür adetleri gününü sasmadi yalnız adetlerim pihtili şekilde düşüyor sonra kanamaya normal devam ediyor korktum bu durumdan en son gittiğimde parça falan kalmadığını söyledi doktor, şuan virüs nedeni ile gidemiyorum bi sorun yoktur değil mi yardımcı olur musunuz?
Gecmis olsun InşAllah bi sorun yoktur. Bende 2 kez kürtaj oldum ama sonrası normal devam etti. Ama bende sadece kese alındı boş gebelikti yani. Oyuzden mi bilmem

Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyisindir şimdi? Ben de çok yeni 8 haftalık kalp atışı durmasından kaybettim bebeğimi, Allah büyük sabır versin öncelikle. Sizin 2 ay gecmiş üstünden, doktor ne kdar süre tanıdı size yeni denemeler için?

Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyisindir şimdi? Ben de çok yeni 8 haftalık kalp atışı durmasından kaybettim bebeğimi, Allah büyük sabır versin öncelikle. Sizin 2 ay gecmiş üstünden, doktor ne kdar süre tanıdı size yeni denemeler için?
Benim de ayın 28inde iki ay olcak tam kürtaj olalı kaşbi durmuştu doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi kürtajdan sonra tam 32.gün adet gördüm bir nisan da. Bu ay denedim ovülasyon ile yumurtlama gördüm gebelik testi için gün sayıyorum

Benim de ayın 28inde iki ay olcak tam kürtaj olalı kaşbi durmuştu doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi kürtajdan sonra tam 32.gün adet gördüm bir nisan da. Bu ay denedim ovülasyon ile yumurtlama gördüm gebelik testi için gün sayıyorum
İnşallah sağlıklı sıhhatle hamile kalıp kucağınıza alırsınız, doktor test falan istemedi dmi genetik?

İnşallah sağlıklı sıhhatle hamile kalıp kucağınıza alırsınız, doktor test falan istemedi dmi genetik?
Yok yaşım 22 genç diye birde ilk düşük diye istemedi yaptıkları bikaç test oldu aptt protrombin falan şüpheli çıkmadı pıhtılaşma diye inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sende yaptırmadın mı test

Yok yaşım 22 genç diye birde ilk düşük diye istemedi yaptıkları bikaç test oldu aptt protrombin falan şüpheli çıkmadı pıhtılaşma diye inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sende yaptırmadın mı test
Maşallah gençsin daha, benim yaşım da 29. Yeni evliyim yaş gecmesin dıye hemen yaptık ama Allah geri aldı nasip değilmiş. İnşallah b ikinciye nasip eder rabbim, bizden de test istemedi ben yıne pıhtışaşmaya baktırayım dıyorum.

Maşallah gençsin daha, benim yaşım da 29. Yeni evliyim yaş gecmesin dıye hemen yaptık ama Allah geri aldı nasip değilmiş. İnşallah b ikinciye nasip eder rabbim, bizden de test istemedi ben yıne pıhtışaşmaya baktırayım dıyorum.
Ben de ne test gerekliyse yaptıracaktım ama virüs yüzünden aradığım iki fakülte de yapmıyo bu süreçte özellerde testlere beş bin TL civarında para istiyor

Ben de ne test gerekliyse yaptıracaktım ama virüs yüzünden aradığım iki fakülte de yapmıyo bu süreçte özellerde testlere beş bin TL civarında para istiyor
Ooooo çok para gercekten ben hiç Bi yeri aramadım ama yapmadıklarını duydum hele ki ilk kayıpsa öyle oluyormuş, Allah ikinciyi sağlıklı versın duadan başka yapacak bişey yok vallahi

Ooooo çok para gercekten ben hiç Bi yeri aramadım ama yapmadıklarını duydum hele ki ilk kayıpsa öyle oluyormuş, Allah ikinciyi sağlıklı versın duadan başka yapacak bişey yok vallahi
İnşAllah ikinci sağlıklı sıhhatli olur Allaha emanet

[/QUOT

Canım çok geçmiş olsun bende kürtaj oldum bende de pıhtı oluştu kürtajdan sonra doktor banada aynısını söyledi doktorun bakmış parça yok demiş gönlünü ferah tut korkma bişey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum bu virüs falan bitti mi gidersin doktora yine 🤗

geçmiş olsun canım bende 14 şubatta kürtaj oldum 7.haftaydı ama bnmki boş gebelik ten daha önce de dış gebelikten oldum ve bnm adetlerm hep düzenli gelşrken iki kürtaj sonrası sıkıntı yaşadım hep Son kürtaj sonrası kontrolede gittiğimde sıkıntı yoktu ama Adet olamadım bi türlü sonrasında dokturuma gittim bazı testler istedikten sonra tarsuala başladı adet sökülmesi için onlada olamayınca kan testi istedi eğer negatif se başka ilç verdi tam yarın kana gidicem derkn az biraz kan ve lekelenme oldu inşallah tam gelirde eğer gebelik yoksa rahatlarım 2 aydan fazladr olmadım herşeyin hayırlısı 🤲🏻 Yinede doktorunla görüş bence

Kızlar merhaba, bişey danışmak istiyorum kürtaj olan arkadaşlara... 17 gün falan oldu kurtaj olalı fakat belimin sol tarafında içerden bi çekme hissi hiç gecmedi, bunu en çok hamile kaldığımda bebek yerleştirken hissetmiştim ve hamileliğim süresince de oturup kalkarken az da olsa hissediyordum, şimdi de aynı şekilde oturup kalkarken veya öne doğru eğilirken oluyo? Acaba dıyorum daha ilk adetimi görmedim daha, ondan mı? Var mı böle bişey yaşayan, kürtaj sonrası belde fakat tam içten çekme sızlama sanki bağ kopcakmış gbi ama öyle hafiften yani kendımı zorlarsam?

Back