Kürtaj sonrası

nilazad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
91
Puanlar
98
Bebeğimi dün kaybettik. 9.haftada olmam gerekirken bebeğim 7.haftada gözüküyordu. 6. Haftada kalp atışını duyduk ama güçsüzdü
Doktorum herşeye hazırlıklı olmamiz gerektigini soyluyordu başka doktora gittim o da aynı şeylrri söyledi. Progestan vermişti diğer doktor bırak dedi düşecekse düşmeli dedi. Nitekim dünkü kontrolüm de kalp atışlarını alamadık ayrıntılı ultrason çekildi kalp atışları durmuştu ve kürtaj için karar verildi. Çok az bir kanamam var. Ağrılarım hafif devam ediyor. 10 gün sonra kontrolüm var. Merak ettiğim şey şu kürtaj sonrası ne kadar süre sonra gebe kaldınız kendime zaman tanımalı mıyım? Bu süreçte zayıflamak da istiyorum.. 3 ay gibi bir süre yeterli olur mu? Doktor 10 gün sonra belirtecek ama ben sizler ne zaman gebe kaldınız merak ediyorum.. Kürtaj sonrası ne zaman ilk reglinzi oldunuz?

kaybın için çok üzüldüm... Rabbim kucağını boş bırakmasın. Kürtaj sonrası doktorlar en az 3 ay korunmanızı istiyor kendiliğinden düşük gerçekleşirse bu zaman daha kısa

Cnm bende 8 haftalık bebeğimi kaybetti .kontrolde rahım çok gzl temizlenmiş istersen korunma dan devam edebilirsin dedi 10 haftadan küçük kürtajlar.için korunma vermiyorlar ama bana sorarsan ilk adetini ol ondan sonra başla dedi.Bu arada martta kürtaj oldum.İlk adetimi 41. Günde gördüm herzamanki yoğunlukta bu ay tekrar başladım çalışmalara bakalım rabbimden hayırlısı kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bunun bir kriteri yok

kaybın için çok üzüldüm... Rabbim kucağını boş bırakmasın. Kürtaj sonrası doktorlar en az 3 ay korunmanızı istiyor kendiliğinden düşük gerçekleşirse bu zaman daha kısa
Çok teşekkür ederim cevap için sağolun..

Benim de.10 gün sonra kontrolüm var o zaman doktorun tavsiyesine göre hareket edeceğiz canım. Rabbim sana da sabr versin en kısa zamanda kucaginı tekrar doldursun inşallah..

Geçmiş olsun canım. Rabbim dilediğin zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Sorularına gelince kürtajdan 32 gün sonra ilk adetimi oldum.
10.gün kontrolümde rahim temiz ve toparlanmış gebe kalmana engel hiçbirşey yok demişti. İlk adetimi olduktan sonra yumurtlama dönemimi takip ettim ve o ay hamile kaldım.

Benim de.10 gün sonra kontrolüm var o zaman doktorun tavsiyesine göre hareket edeceğiz canım. Rabbim sana da sabr versin en kısa zamanda kucaginı tekrar doldursun inşallah..
Amin cnm inşallah

Ne kadar şansslısınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben biraz korkuyorum dünden beri gözyaşım dinmedi yine de umut olsun istiyorum bana yazdıklarınız yoksa atlatamamaktan korkuyorum

Ne kadar şansslısınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben biraz korkuyorum dünden beri gözyaşım dinmedi yine de umut olsun istiyorum bana yazdıklarınız yoksa atlatamamaktan korkuyorum
Cnm ilk başlarda öyle oluyor çok ağır geliyor bebeği Benimsediğimiz için ama bnm 2 ay oldu suan daha iyiyim ki yeni bir bebek düşüncesi bile heyecanlandırıyor zaman lazım sadece acısı bitmicek ama zamanla hafifliyor merak etme

Amin canım. Sanada tez zamanda güzel haberler aldırsın rabbim.
O psikoloji çok başka haklısın heleki daha çok yeni olunca_bende 1 hafta boyunca toparlanamamıştım ama Atlatacaksın inan sakın atlatamayacağını düşünme.Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut ve Hiç bi zaman olumsuz düşünme

Ben de tevekkül ettim rabbim en hayırlısını bilir dedim zamana bıraktım..

Ne güzel insanlarsınız çok teşekkür ederim desteğiniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…