• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası yumurtlama ağrısı

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Kızlar ekim ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Daha öncelerinde de yumurtlama günleri hafif bi kasık ağrısı hissederdim bazende hiç hissetmiyodum ama kürtajdan sonra yumurtlama günleri ağrım çok oluyor bel,kasık ve bacak ağrım oluyor bayağıda şiddetli benim gibi olan var mı? Ağrı ne kadar sürer böyle acaba

Canım bekarım 4 yıldır her ay yumurtlama dönemlerim çok ağrılı. 1 hafta sürüyor. Çok felaket. Senin ağrı şiddetli mi kaç gün sürüyor

Kızlar ekim ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Daha öncelerinde de yumurtlama günleri hafif bi kasık ağrısı hissederdim bazende hiç hissetmiyodum ama kürtajdan sonra yumurtlama günleri ağrım çok oluyor bel,kasık ve bacak ağrım oluyor bayağıda şiddetli benim gibi olan var mı? Ağrı ne kadar sürer böyle acaba
CANIM SENİN YUMURTLAMA GÜNÜN GEÇTİ BAYA SON DURUMUN NE

Dün regl oldum canım. İlk defa öyle şiddetli ağrı yaşayınca doktoruma gittim ultrasonda sağ yumurtalıkta 3 cmlik kist göründü ağrılarım ondan dolayı oluyormuş
çok geçmiş olsun nasıl kurulucaksın o kistten ve ağrıların nasıl oluyordu ben şüpheleniyorum kist olma durumundan

çok geçmiş olsun nasıl kurulucaksın o kistten ve ağrıların nasıl oluyordu ben şüpheleniyorum kist olma durumundan
Adetim bittikten sonra tekrar bi kontrole gitcem dokrorum adetle atılmış mı diye bakacak. Ağrılarımda sağ kasığımda şiddetli bi ağrı vardı bacağıma ve sırtıma da vuruyordu ağrısı oralarda ağrıyordu yürürken sağ ayağımı yere bastığım zmn baskı oluyordu bu ağrı sadece 1 gün çok şiddetli oldu diğer günlerde de ara ara hafif bi ağrı oldu

Adetim bittikten sonra tekrar bi kontrole gitcem dokrorum adetle atılmış mı diye bakacak. Ağrılarımda sağ kasığımda şiddetli bi ağrı vardı bacağıma ve sırtıma da vuruyordu ağrısı oralarda ağrıyordu yürürken sağ ayağımı yere bastığım zmn baskı oluyordu bu ağrı sadece 1 gün çok şiddetli oldu diğer günlerde de ara ara hafif bi ağrı oldu
bende femara kullanıyorum geçen ay kendi çatladı diye bu ay yoğunlukta vardı işimde gidemedim korkuyorum şimdi zaman zaman gel ağrım oluyor

bende femara kullanıyorum geçen ay kendi çatladı diye bu ay yoğunlukta vardı işimde gidemedim korkuyorum şimdi zaman zaman gel ağrım oluyor
Benimde normalde kendi çatlardı ama ilk defa bu ay çatlama olmadı kiste dönüştü. 3 ay önce de kürtaj olduğum için ağrımda olunca tedirgin oldum o yüzden gitmiştim doktoruma sizde en yakın zmnda görünün içiniz rahat eder

Ben de kürtajdan sonra yumurtlama ve regl sancılarını daha fazla hissediyorum eğer kist varsa soğan kürünü tavsiye ederim kesinlikle soğan küruyle kistinizden kurtulabilirsiniz

Back
X