• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası yaşananlar ve cinsel ilişki

Canann89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
29
24
8
Bilgilendirmek amaçlı paylaşıyorum arkadaşlar. Çünkü hepimiz aynı dertleri çektik yada gördük.
Öncelikle adetmis gibi agrin oluyor ama ağrı kesici ile atlatiosun. Kahverengi akintin oluyor bu normal benim doktorum ismet Yıldırım o herseyi anlattı bana.rahimde kan birimine bagli kahve yada siyah renkte dışarı gelebiliyor diye.
Mutlaka 2 saatte bir ped değiştirin çünkü enfeksiyon riski çok yüksek. Cinsel ilişki konusunda ise çok şey yazılmış çizilmiş.fakat ismet hocam kanaman yoksa kurtajdan bir hafta sonra ilişki yasayabilirsin dedi kondom kullanarak.ama 3 gün sonra ilişki yaşadım hiç bi sorun olmadi kurtajda bana göre en önemli şey doktor arkadaşlar bakırköyde ismet Yıldırım kesinlikle Cerrahisi müthiş bir doktor. O olmasaydı bu kadar rahat olamazdim. Siz neler yaşadınız ?

Ben 16 mayıs da kürtaj oldum ve benim kanamaların genelde kahverengi ve kesik kesikti ilk 3 gün yoğun sonra 1 gün arayla toplamda 9 gün geldi. Hızlı hareketlerde sancılarım oldu. 11. Günde ilişki yaşadım ilk ilişki psikolojik olarak bitik olduğumuzdan yarım kaldı. 15. Günde kontrole gittim parça falan kalmamış herşey düzgün olduğunu öğrenince cinsellik de normal hayata dönüşte hızlandı ama içim hala sızlıyor.

Ben 16 mayıs da kürtaj oldum ve benim kanamaların genelde kahverengi ve kesik kesikti ilk 3 gün yoğun sonra 1 gün arayla toplamda 9 gün geldi. Hızlı hareketlerde sancılarım oldu. 11. Günde ilişki yaşadım ilk ilişki psikolojik olarak bitik olduğumuzdan yarım kaldı. 15. Günde kontrole gittim parça falan kalmamış herşey düzgün olduğunu öğrenince cinsellik de normal hayata dönüşte hızlandı ama içim hala sızlıyor.
Tabiki benim içinde kolay değil 1 ay oldu daha.ama yapacak bişey yok toparlamak lazım. Ama arada vajinal us ile kontrol ettir yapışıklik vs diye.bir arkadasta 5 ay sonra çıkmıştı. Kadın olmak zor sürekli kontrol şart bence

Kontrole gidicem zaten hatta belki güzel bi haberle bile dönebilirim

Kizlar merhaba ben de gecen hafta kurtaj oldum . Bebegimin kalp atisi yoktu ultrasona gore 6 sata gore 10 haftaliktim yolk sac ve kese vardi bebek yoktu. Sizin kurtajlarin sebebi ne nasil bi yol izleyeceksiniz.

Can'ım ben kazara hamile kaldım ilk istemedim sonra olduysa vardır bi hayır dedik ama 11 haftalık olması gereken kese 6 haftalıkda kaldı gelişmedi ben o yüzden kendimi suçladım istemedim ondan oldu dedim şimdi akıntım çok var göğüslerim çok şişti felan bakalım reglimi bekliyoruz kısmet birazda bu işler

Benimde kazaydi 1 ay oldu olalı. Ve kurtaj sırasında rahimde anomalilik dedikleri bir durumu farketti doktorum çünkü şimdiye kadar hiç usg ile baktirmamstm Rahmime.ortada bir perde war dedi bende p.tesi ultrason ile baktrcam tekrar gebe kalamamaktan çok korkuyorum

Canım kuruntu yapma kendini yıpratırsan bebek zamanı ertelenir ki 1 kere hamile kaldıysan kalırsın kürtajdan sonra rahim delinmesi falan olduğunda kalınmıyor diye biliyorum görünen birşeyse illa ki vardır bi çözümü pozitif düşün ki bebişin gelsin annesinin kucağına hemmencecik

AyzaD AyzaD canim ayni ikimizin durumu benim kontrol vaktim gelmedi henuz doktor sana neden kaynaklanmis olabilecegini soyledi mi herhangi bir test yapti mi ayrica ilac kullaniyo musun kusura bakma cok soru soruyorum ama gercekten kafamda deli sorular...

AyzaD AyzaD canim ayni ikimizin durumu benim kontrol vaktim gelmedi henuz doktor sana neden kaynaklanmis olabilecegini soyledi mi herhangi bir test yapti mi ayrica ilac kullaniyo musun kusura bakma cok soru soruyorum ama gercekten kafamda deli sorular...
Kromozomsal bi bozukluk olabilir dedi doktorum bana daha sonra beni sıkı bi takibe aldı tabi hastalık hikayeme daha önce ailemde geçirilmiş mi böyle bişey falan hiç bi sonuç çıkmadı tekrarlamadıkça sıkıntı olmaz dedi. Bende kan pıhtılaşması varmış onu da sebeplerinden biri olabilir dedi şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum. Sana da çok geçmiş olsun tatlım

AyzaD AyzaD tesekkurler cnm peki kan pihtilasmasi oldugunu genetik test yaparak mi ogrendin. Canim ins. en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz

Canim daha gitmedim 15 gun sonra dedi vakti gelmedi henuz bi hafta oldu kurtaj olali ama gittigim doktor genetik test 3.dusukten sonra yapiliyo dedi o yuzden korkuyorum ayni seyi yasamaktan. bebegimin gelismemesi sebepsizdir ins. Kesede bebege dair hic bisey yoktu sadece yolk sac vardi 10 haftalik olmama ragmen senin bebek var miydi kesede AyzaD AyzaD

Keseden hücre alındı diye biliyorum. Gelişmeme sebebi araştırılmak için. Devlette 3. Düşükten sonra yapıyorlar Canım

Back