Kürtaj sonrası şimdi ne olacak

Elbette çok zor da olsa hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim. Size korunma süresi verildi mi acaba kaç haftalıktı bebeğiniz

Elbette çok zor da olsa hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim. Size korunma süresi verildi mi acaba kaç haftalıktı bebeğiniz

8 haftalık dedi doktorum 2 ay korunacak sonra tekrar başlarsınız dedi ama ben ilk adet sonrası başlarım fazla bekleyecek birşey yok zaten çok büyük değildi bebiş.

Çok geçmiş olsun. İnsanlar anlamıyor onlara göre birdaha olur gençsiniz,olacağı varmış,en azından oluyormuş bunu gördün gib gibi saçma sapan şeyler maalesef sadece yaşayanlar anlar… 29 kasımda 20 haftalık hamileyken hiçbir sorun risk vs yokken açılmam oldu ve beklersek enfeksiyon kapabiliceğim söylendi normal doğumla kaybettim miniğimi. O kadar hayali toprağa koymak çok zor çok acı ama alışmak zorundayız,asla ağlamayın üzülmeyin demem içinize attıkça daha kötü oluyor ağlayın rahatlayın. Hastaneye geleni gideni eğliycem diye kendimi unutmuşum sonra kötü patladım. Kendinizi sorguluyorsunuz su mu içmedim şunu mu yapmadım diye bende aynı şekildeyim hergün başka bir sorgulama ama 3 gün önce doktora gitmiştim çok iyiydik,öğlen kontrole gidip akşam açılması olmuştu konuştuğum birisinin nasip mi diyelim artık
Rahim ağzı yetmezliği olabiliceği söylenildi bir sonraki hamilelikte 12.haftada dikiş atılıcak önlem amaçlı tekrwr açılma olursa tutsun diye. İyi bir perinatoloji doktoru bulup onunla yola devam etmenizi öneririm

Birebir hislerimi düşüncelerimi yazdınız. Gerçekten yaşayan anlıyor bunu. Çok ama çok geçmiş olsun sizin de başınız sağolsun. Rabbim bizlere bu acıları hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Misliyle mutluluklar yaşatsın hepimize inşallah

Merhaba düşüklerimiz neden oldu ? Ve tedavi oldunuz mu benimde 2 tane boş gebeliğim oldu 3 ay geçti üstünden

Merhaba düşüklerimiz neden oldu ? Ve tedavi oldunuz mu benimde 2 tane boş gebeliğim oldu 3 ay geçti

Düşüklerinizin nedeni neydi acaba bir tedavi test yapıldı mı ?

Size de çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcımız olsun inşallah. Ben de şimdi buna benzer bir yazı yazdım. Benim de içim yanıyo. Napıcağımı hiç bilmiyorum

Size de geçmiş olsun. Eskisi hayıflanmıyorum buraya girince bir çok kişi farklı şekilde acı yaşayıp üzüldüğünü dile getiriyor . Anlıyorum ki bir çok kişi kayıp yaşıyor. Allah yardım etsin inşaAllah. Ben de 12 gün önce kürtaj oldum

Size de geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Ben de 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Kürtajla alındı kalbi attığı gün durdu

Banada idrar yolu enfeksiyonu var dediler ama ilaç vermediler korktum simdi

2. gebeliğiniz sağlıklı oldu mu bende geçen hafta kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim çok fena haldeyim...

Allah fıstığa çok güzel bir ömür nasip etsin :) çok teşekkür ederim , tekrar aynı şeyi yaşama korkusu ile doluyum
çok teşekkürler :) haklısınız doktorum ilk hamileliklerde oluyor demişti ama. İnşallah siz de en yakın zamanda tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız:)

çok teşekkürler :) haklısınız doktorum ilk hamileliklerde oluyor demişti ama. İnşallah siz de en yakın zamanda tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız:)
amin çok teşekkürler doktorum 2 adet geçirdikten sonra deneyebilirsiniz dedi beklemedeyim hayırlısı ile

Kızlar kürtaj olmadan önce anesteji için aptt bakılmış 32,1 çıkmış bu pıhtılaşma yok mu var mı demek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…