• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası sarı kokusuz akıntı

Tugcesii

sukut-ü lisan selamet-i insan 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
327
652
28
Merhaba 9 gün önce kürtaj oldum bugun iki kere sarı ve kokusuz akıntı geçmiş iç çamaşırıma bunun sebebi kürtaj olabilir mi veya nedir bilgisi olann varmı daha önce hiç gelmedi basıma

Bol su iç canım biraz enfeksion iç doktor vermiştir saten ağrı kesici ve antibiyoti onu kullan geçmiş olsun bende yeni kürtaj oldum 12 haftlsik kalbi durdu

Basınız sağolsun ☹️ Rabbim tekrar nasip etsin inşallah antibiyotiğim dün bitti sarı akıntı kürtajdan mıdır bilginşz varmı

Bol su iç canım biraz enfeksion iç doktor vermiştir saten ağrı kesici ve antibiyoti onu kullan geçmiş olsun bende yeni kürtaj oldum 12 haftlsik kalbi durdu
Merhaba kaç gün kanamanız leke şeklinde devam etti acaba benim 10 gün oldu hala çok hafif leke geliyor da 😞 ben de 13 haftanın içinde maalesef düşük yapıp kaybettim bebeğimi ardından kürtaj yaptılar parça kalmaması için. 8. Günde kontrole gittim doktor baktı sorun yok dedi ama lekelenme canımı sıkıyor.

Cnaim 20 güne yakın surdu ama hep kahverengi arada kırmızı 40 gün gelende var kürtaj olunca temizliyorlar içini 15 gün sürer cnaim

Back