Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 9 gün önce kürtaj oldum bugun iki kere sarı ve kokusuz akıntı geçmiş iç çamaşırıma bunun sebebi kürtaj olabilir mi veya nedir bilgisi olann varmı daha önce hiç gelmedi basıma
Bol su iç canım biraz enfeksion iç doktor vermiştir saten ağrı kesici ve antibiyoti onu kullan geçmiş olsun bende yeni kürtaj oldum 12 haftlsik kalbi durdu
Bol su iç canım biraz enfeksion iç doktor vermiştir saten ağrı kesici ve antibiyoti onu kullan geçmiş olsun bende yeni kürtaj oldum 12 haftlsik kalbi durdu
Merhaba kaç gün kanamanız leke şeklinde devam etti acaba benim 10 gün oldu hala çok hafif leke geliyor da ben de 13 haftanın içinde maalesef düşük yapıp kaybettim bebeğimi ardından kürtaj yaptılar parça kalmaması için. 8. Günde kontrole gittim doktor baktı sorun yok dedi ama lekelenme canımı sıkıyor.