Kurtaj sonrası sarı akıntı adet mi oldum?

Nehir7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
972
1.478
63
29
Kızlar daha önceki açtığım konulardan bildiğiniz gibi kurtaj olduktan 43 gün sonra kanamam durmuştu 2 gün önce kahve rengi sarimtirak bi akıntım başladı sizce bu adet mi yoksa yakin bi zamanda adet mi olucagim bu durumu yaşamış olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba çok endişeleniyorum tekrar hamile kalmak istiyorum.

43 gün mü kanama yaşadınız? Bende de kürtaj sonrası sarı akıntı başladı doktor fitil verdi canim

Ben dün oldum gibi canım cok az geliyordu bugunde oyle doktora gittim adet kanamasi dedi. Ama pede bile gerek kalmiyo düsün
Canım benımde kahverengi siyaha yakın geliyo dünden beri adet mi acaba

Canım benımde kahverengi siyaha yakın geliyo dünden beri adet mi acaba
Kaç gün olmuştu canim kurtaj olalı ? Benimkide bazen oyle siyahımsı oluyo. Ilk gun azdı bayagi simdi biraz daha cogaldı gibi. Eger günün geldiyse adet olabilir. Ilk adet biraz boyle degisik oluyor sanirim

Kaç gün olmuştu canim kurtaj olalı ? Benimkide bazen oyle siyahımsı oluyo. Ilk gun azdı bayagi simdi biraz daha cogaldı gibi. Eger günün geldiyse adet olabilir. Ilk adet biraz boyle degisik oluyor sanirim
32. Gün bugün kürtaj olalı günüm geldimi bilmiyorum artık değişmiştir nezmn gelceğini bilmiyorum ilk adet olabilir belki

32. Gün bugün kürtaj olalı günüm geldimi bilmiyorum artık değişmiştir nezmn gelceğini bilmiyorum ilk adet olabilir belki
30-40 gün arası oluyor ilk adet canım bekle biraz bakalim kanamaya dönüsecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…