- Konu Sahibi intelligent
Mrb arkadaşlar, 20 gün önce kürtaj oldum bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj yapıldı ama doktorum çok ilgisizdi ve kontrole gittiğimde muayene etmedi ultrasonla da bakmadı , ısrar etmeme ragmen gerek yok temizdir dedi önceki kontrollerimde sonucuma hemşire bakmıştı ve ilaç bile vermediler su iç geçer dedi iltihap çıkmış dedi , kürtaj sonrası da evdeki antibiyotiklerden iç dedi içime sinmedi ve bugün başka bi doktora gittim söyledim 3 aylıktım ama bebek 8 haftalıkken karnımda ölmüş kontolde bakmadılar muayene olmak istiyorum dedim , muayene etti ve ultrasonla da baktı rahmin toplanmış ama sağ yumurtalığın kocaman şişmiş ve iltihaplı dedi fitil ve hap verdi , düşüğün nedeni toxoplazmamıydı dedi bilmiyorum dedim, çünki doktorum çok ilgisizdi herkes çok övdüğü için akın akın gittiği için gitmiştim bunlara hamilelikte bakılmadı mı hadi onu geçtim kürtaj sonrası nası bakmaz dedi ve kür tahliline gönderildi , uzattım belki ama
sizce doktorun ihmali oldugu için bebegim ölmüş olabilirmi? Patoloji temiz çıkmıştı , ve bu yumurtalık iltihabı tam olarak nedir , sakıncaları nelerdir? Ilerde bebek olmasını engellermi? Ve yapmam gereken birşey varmı?
Bilgisi olanlar yada buna benzer durum yaşayanlar lütfen yardım edin kafam çok karışık bilgim de olmadıgı için panik durumdayım bu arada ilk bebegimdi.
sizce doktorun ihmali oldugu için bebegim ölmüş olabilirmi? Patoloji temiz çıkmıştı , ve bu yumurtalık iltihabı tam olarak nedir , sakıncaları nelerdir? Ilerde bebek olmasını engellermi? Ve yapmam gereken birşey varmı?
Bilgisi olanlar yada buna benzer durum yaşayanlar lütfen yardım edin kafam çok karışık bilgim de olmadıgı için panik durumdayım bu arada ilk bebegimdi.