Benimde aynı canım 32. Günde regli oldum şu an kahvereengi akıntıya döndü ben de anlamadım bekleyelim bakalım biraz ne oluyorKızlar merhaba kürtaj sonrası 36. Günde regli oldum ama 2 gün sürdü şu an kahverengi akıntıya döndü neden olabilir acaba?
Adetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra hormonlar şaşabiliyormuşBenimde aynı canım 32. Günde regli oldum şu an kahvereengi akıntıya döndü ben de anlamadım bekleyelim bakalım biraz ne oluyor
Ne kadar süre sonra düzene girdi acaba bende kürtajdan sonra 32. Günüm regli olmadım. kürtaj kanamam 24. Günde bitmişti doktor gitmem için ne kadar süre daha refli olmazsam gitmeliyim acabaAdetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra hormonlar şaşabiliyormuş
Merhaba öncelikle size de geçmiş olsun ben 16 ekim düşük yaptım 3 3.5 aylık bebeğimi 3 gün sonra 40 gün olacaktı bugün 20 Kasım regl oldum yani kısaca kürtajdan 37 gün sonra oldumNe kadar süre sonra düzene girdi acaba bende kürtajdan sonra 32. Günüm regli olmadım. kürtaj kanamam 24. Günde bitmişti doktor gitmem için ne kadar süre daha refli olmazsam gitmeliyim acaba
Merhaba size de çok geçmiş olsunMerhaba öncelikle size de geçmiş olsun ben 16 ekim düşük yaptım 3 3.5 aylık bebeğimi 3 gün sonra 40 gün olacaktı bugün 20 Kasım regl oldum yani kısaca kürtajdan 37 gün sonra oldum
Ben dün pıhtılaşma kan testlerimi de verdim hepsi yapıldı 3.4 haftaya sonuç cikcak tarihlerimiz yakın evet sizde 3.4 güne regl olabilir belkide benim gibi reglisiniz şuan kötü bir görüntüsü var köyü kahverengi kana bile benzemeyen bir görüntü doktorum regl.dediMerhaba size de çok geçmiş olsunBenimde 7 haftalık gebeliğim boş muş doktor bebek yapısını göremedi ve kürtaj önerdiler iki farklı doktor da aynı şeyi söyledi. 19 ekimde oldum tarihlerimiz çok yakınmış. Bakalım bende hiçbir regli belirtisi yok 40. güne kadar bekleyeyim diyorum bende.
Benim bebek 3.5 aya yakındı her yeri herşeyi belliydi çok zor süreç benim doktor 3 ay korun demişti ama kontrolünde hatta devlet hastanesi de kontrol etti kan verdim için orası da baktı.ikisi de iki hekim de çocuk çalışması baslayabilirsin rahim güzel herşey yolunda dedi ama kan sonucu bekle dediler bende bu regl böyle boş geçecek ama diğer ay regl olunca çalışmalara başlayacazBen dün pıhtılaşma kan testlerimi de verdim hepsi yapıldı 3.4 haftaya sonuç cikcak tarihlerimiz yakın evet sizde 3.4 güne regl olabilir belkide benim gibi reglisiniz şuan kötü bir görüntüsü var köyü kahverengi kana bile benzemeyen bir görüntü doktorum regl.dedi
Soru olursa bana yazabilirsiniz her zamanMerhaba size de çok geçmiş olsunBenimde 7 haftalık gebeliğim boş muş doktor bebek yapısını göremedi ve kürtaj önerdiler iki farklı doktor da aynı şeyi söyledi. 19 ekimde oldum tarihlerimiz çok yakınmış. Bakalım bende hiçbir regli belirtisi yok 40. güne kadar bekleyeyim diyorum bende.
Peki neden neymiş kaybında ki birşey söylediler mi? Benim ilk kaybımdı birşey söylemediler patoloji de almışlardı onda da sorun yok genetiğe göndersem genetik test için birkaç kez kayıp yaşamak gerekiyor dedi doktor böyle bir saçmalık yok. Ben özele gittim tüm sürecimde yaşımdan dolayı bilmiyorum düşünsem mi düşünmesem mi yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum açıkcası…2 regli dönemi bekle dedi bebek düşünürsen dedi.2 ay sonra da gel yumurtalılarına bakalım dedi. Sizin için daha zor olmuştur. Bi bağ kuruluyor sonuçta. Sağlık ocağından ebe aradı birdaha ki gebeliğinizde kan sulandırıcı önerdi mi doktor diyor doktor hiçbirşey önermedi ki. Sadece düşündüğün aydan itibaren folik asit kullan dedi diodol vermişti bana.Benim bebek 3.5 aya yakındı her yeri herşeyi belliydi çok zor süreç benim doktor 3 ay korun demişti ama kontrolünde hatta devlet hastanesi de kontrol etti kan verdim için orası da baktı.ikisi de iki hekim de çocuk çalışması baslayabilirsin rahim güzel herşey yolunda dedi ama kan sonucu bekle dediler bende bu regl böyle boş geçecek ama diğer ay regl olunca çalışmalara başlayacaz
Şöyle ki normal de düşük olunca genetik testleri doktorların %80 i öneriyor yapılması için devlet hastanelerinde 2.veya 3. Düşük sonrası yapıyorlar bu testleri çok maliyetli testler bunlar bende 3.5 aya kadar özel hastanede kontrol ettirdim kendimi fakat testler çok pahalı diye devletten randevu aldık hem kadın doğuma hem tıbbi genetik iki doktora muayene randevusu aldım.ayni güne 15 gün önce almıştım işte dün verdim kanları bu arada eşinizi de istiyorlar kan vermek için gidip sizde zaman kaybetmeden kan verin eşiniz ile birlikte randevu alıp muhakak verin zarar gelmez fayda sağlar benim bebek canlı doğdu 1.2 dakika yaşadı oldu çok acıydı benim içinPeki neden neymiş kaybında ki birşey söylediler mi? Benim ilk kaybımdı birşey söylemediler patoloji de almışlardı onda da sorun yok genetiğe göndersem genetik test için birkaç kez kayıp yaşamak gerekiyor dedi doktor böyle bir saçmalık yok. Ben özele gittim tüm sürecimde yaşımdan dolayı bilmiyorum düşünsem mi düşünmesem mi yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum açıkcası…2 regli dönemi bekle dedi bebek düşünürsen dedi.2 ay sonra da gel yumurtalılarına bakalım dedi. Sizin için daha zor olmuştur. Bi bağ kuruluyor sonuçta. Sağlık ocağından ebe aradı birdaha ki gebeliğinizde kan sulandırıcı önerdi mi doktor diyor doktor hiçbirşey önermedi ki. Sadece düşündüğün aydan itibaren folik asit kullan dedi diodol vermişti bana.
Benden de kan sulandırıcı 2 ci gebelikde başlayacaklar bu testler onun için yapıldı dün 3.4 haftaya sonucu cikicak öyle dediler zaman kaybetmeden testi verin muhakak sizde ben Haseki Sultangazi ek bina da verdim aynı güne iki doktora randevu aldım.ve gittim verdim doktor çok ilgili ve tüm süreçleri dinledi testleri istedi ben tek gitmiştim eşin de gelsin dedi ve aradım eşim de geldi birlikte vermiş oldukPeki neden neymiş kaybında ki birşey söylediler mi? Benim ilk kaybımdı birşey söylemediler patoloji de almışlardı onda da sorun yok genetiğe göndersem genetik test için birkaç kez kayıp yaşamak gerekiyor dedi doktor böyle bir saçmalık yok. Ben özele gittim tüm sürecimde yaşımdan dolayı bilmiyorum düşünsem mi düşünmesem mi yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum açıkcası…2 regli dönemi bekle dedi bebek düşünürsen dedi.2 ay sonra da gel yumurtalılarına bakalım dedi. Sizin için daha zor olmuştur. Bi bağ kuruluyor sonuçta. Sağlık ocağından ebe aradı birdaha ki gebeliğinizde kan sulandırıcı önerdi mi doktor diyor doktor hiçbirşey önermedi ki. Sadece düşündüğün aydan itibaren folik asit kullan dedi diodol vermişti bana.
Şöyle ki normal de düşük olunca genetik testleri doktorların %80 i öneriyor yapılması için devlet hastanelerinde 2.veya 3. Düşük sonrası yapıyorlar bu testleri çok maliyetli testler bunlar bende 3.5 aya kadar özel hastanede kontrol ettirdim kendimi fakat testler çok pahalı diye devletten randevu aldık hem kadın doğuma hem tıbbi genetik iki doktora muayene randevusu aldım.ayni güne 15 gün önce almıştım işte dün verdim kanları bu arada eşinizi de istiyorlar kan vermek için gidip sizde zaman kaybetmeden kan verin eşiniz ile birlikte randevu alıp muhakak verin zarar gelmez fayda sağlar benim bebek canlı doğdu 1.2 dakika yaşadı oldu çok acıydı benim için
Benden de kan sulandırıcı 2 ci gebelikde başlayacaklar bu testler onun için yapıldı dün 3.4 haftaya sonucu cikicak öyle dediler zaman kaybetmeden testi verin muhakak sizde ben Haseki Sultangazi ek bina da verdim aynı güne iki doktora randevu aldım.ve gittim verdim doktor çok ilgili ve tüm süreçleri dinledi testleri istedi ben tek gitmiştim eşin de gelsin dedi ve aradım eşim de geldi birlikte vermiş olduk
Amin tüm.isteyen herkese inşallah sizede inşallahÜzülmeyin Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Evet yaparlar MHRS den randevu al ama aynı gün kadın doğum ve tıbbi genetik bu bölümler ayrı ayrı randevu alıyorsunuz ben ikisi aynı gün aldım git gel uzak mesafe var diye denk.geldi ve aldım farklı.gunler de zorlanmaz isen alabilirsin seninde 1 ay geçmiş beta HCG sıfırlanmıştir ver bence İstanbul'da isen Haseki Sultangazi hastanesi gidip verebilirsin ben randvu saatinden önce gitmiştim boştur belki erkenden alırlar diye erkenden girdim verdim aç tok fark etmiyor kan vermek içinYani devlet hastanesine gitsem ilk olduğu halde bile yaparlar mı ki bana genetik testi.
Benimde ilkti yaptılar sağolsun doktor çok ilgiliydi yapıyor sağolsun ve sonuç çıkınca gel değerlendirme yapalım dedi size yorumlarım dedi raporu daYani devlet hastanesine gitsem ilk olduğu halde bile yaparlar mı ki bana genetik testi.
Yaa benim doktor niye ilkte yapmazlar dedi bende ona inandım hiçbirşey yapmıyorum bile. İyi yapmaları çok iyi olmuş size. Ben baktım şimdi en yakın Kayseri de var benim bulunduğum yere 2 saat buraya ama gideriz birgün eşime söyleyim iyi ki yazmışım size belki Kayseri’dekiler de yapar testi bana.Benimde ilkti yaptılar sağolsun doktor çok ilgiliydi yapıyor sağolsun ve sonuç çıkınca gel değerlendirme yapalım dedi size yorumlarım dedi raporu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?