P puccax Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 167 54 31 1 Temmuz 2024 Konu Sahibi puccax #1 Kızlar merhaba kürtaj sonrası 36. Günde regli oldum ama 2 gün sürdü şu an kahverengi akıntıya döndü neden olabilir acaba?
Kızlar merhaba kürtaj sonrası 36. Günde regli oldum ama 2 gün sürdü şu an kahverengi akıntıya döndü neden olabilir acaba?
A aslannchd Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 58 6 28 22 Ekim 2024 Konu Sahibi puccax #2 puccax .!.: Kızlar merhaba kürtaj sonrası 36. Günde regli oldum ama 2 gün sürdü şu an kahverengi akıntıya döndü neden olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Benimde aynı canım 32. Günde regli oldum şu an kahvereengi akıntıya döndü ben de anlamadım bekleyelim bakalım biraz ne oluyor
puccax .!.: Kızlar merhaba kürtaj sonrası 36. Günde regli oldum ama 2 gün sürdü şu an kahverengi akıntıya döndü neden olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Benimde aynı canım 32. Günde regli oldum şu an kahvereengi akıntıya döndü ben de anlamadım bekleyelim bakalım biraz ne oluyor
P puccax Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 167 54 31 23 Ekim 2024 Konu Sahibi puccax #3 aslannchd .!.: Benimde aynı canım 32. Günde regli oldum şu an kahvereengi akıntıya döndü ben de anlamadım bekleyelim bakalım biraz ne oluyor Genişletmek için tıkla... Adetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra hormonlar şaşabiliyormuş
aslannchd .!.: Benimde aynı canım 32. Günde regli oldum şu an kahvereengi akıntıya döndü ben de anlamadım bekleyelim bakalım biraz ne oluyor Genişletmek için tıkla... Adetim düzenli olmaya başladı kürtajdan sonra hormonlar şaşabiliyormuş