• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası rahim duvarı incelmesi

daisy_izmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
166
0
26
İzmir
Arkadaşlar bundan 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve 2 ay geçmesine rağmen adet olamadım.doktor rahim duvarının 6mm olduğunu uzun süre adet olmadığım halde bu değerin düşük olduğunu söyledi ve ilaç verdi.adet olamazsan o zaman düşünürüz dedi ve ben açıkcası korktum bu 3. Kürtajım çünkü.tam olarak ne olduğunu anlamadım.

Arkadaşlar bundan 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve 2 ay geçmesine rağmen adet olamadım.doktor rahim duvarının 6mm olduğunu uzun süre adet olmadığım halde bu değerin düşük olduğunu söyledi ve ilaç verdi.adet olamazsan o zaman düşünürüz dedi ve ben açıkcası korktum bu 3. Kürtajım çünkü.tam olarak ne olduğunu anlamadım.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.doktorun o verdiği ilaç adet görmeni sağlayabilir.internetten de bir ilacı araştır istersen.inşallah bir an evvel adetin düzene girer.

canım merhaba bence doktor onu kötü anlamda söylememiştir şöyle normalde adet olmayınca kanama olmayınca rahim duvarı kalınlaşır hatta adet dönemleri yaklaştığındada kalınlaşır sen 2 ay görmemene rağmen 6 ml ince demek istemişitr merak etme verdiği ilaçşla adet olacaksın mutlaka..düşüklerden sonra olabiliyor canm sen kürtajı s.güçlü mü yaptı acaba?

canım merhaba bence doktor onu kötü anlamda söylememiştir şöyle normalde adet olmayınca kanama olmayınca rahim duvarı kalınlaşır hatta adet dönemleri yaklaştığındada kalınlaşır sen 2 ay görmemene rağmen 6 ml ince demek istemişitr merak etme verdiği ilaçşla adet olacaksın mutlaka..düşüklerden sonra olabiliyor canm sen kürtajı s.güçlü mü yaptı acaba?

ona yaptırmadım canım baska bi doktor yaptı.genetiğe gitti kürtajdan sonra temiz çıktı hiç bir anomali yok.ne güzel sen 3. adetini olcaksın.inş bidaha sorun yasamazsın.

ona yaptırmadım canım baska bi doktor yaptı.genetiğe gitti kürtajdan sonra temiz çıktı hiç bir anomali yok.ne güzel sen 3. adetini olcaksın.inş bidaha sorun yasamazsın.

canım inşallah seninm tavsiyen ile bu doktora gittm umarım sende sorun yaşamazsın sen clexan kullanacakmısın hamile kalınca bana clexan 0.4 kullanacağımı söyledi hamile kalınca bence senin bebekte sorun yoksa kan pıhtılaşmasından yada bağışıklıkla alakalı bişeyden oalbilir onuda kan sulandırıcılarla halledersin inşallah..güzel haberlerinibekliyorum

Canım bende ocak ayında bi kürtaj geçirdim ardından 10-12 gün kanamam sürdü ve 2 ay adet olamadım. Şuan adet olmam gereken tarihim geçti yine adet olamıyorum. Aslında pekte korkmuyorum çünkü kürtaj sonrası adet düzensizliği oluyo

kızlar bende de aynı durum var bende 2 ay önce kürtaj oldum ve adet olamıyorum. rahim yapışması olduğu söylendi adet olamamamın nedeni oymuş tekrar operasyon geçirip yapışıklık açılacak benim de incelik 5 mm ::(((

Konuyu hortlatiyorum ama benim de bu yönde şuphelerim var.. konuya yorum getiren arkadaslarim hamile kalabildiler mi bebisleri oldu mu bilmiyorum ama olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.. kurtaj olali 9 ay oldu, hamile kalamadim hala ve adetlerimde azalma var.. 3 gune düstü ve yogun degil azar azar geliyor. Bir de rahim duvari ince gorunuyor :( yapisikliktan korkuyorum belirtiler onu gosteriyor:( adetime 2 hafta kaldi, adetten sonra rahim filmi cektirecegim doktorum istedi.. Allah evlat isteyen herkese nasip etsin kimseye yasatmasin yoklugunu :( cok zorr...

Merhaba. İlk hamilieligim 8.haftada bebegimin kalbi durmasi nedeni ile sonlandirildi ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Kurtajdan sonra kanamalarim durmayinca icerde parca kaldigi anlasildi ve 13 gun sonra tekrar ameliyat oldum. 2. Kurtajimdan sonra kanamam durdu her sey yolunda derken 5 gun sonra tekrar kanamam basladi ve 2 hafta surdu. Kendiliginden kesildi ve 3 ay gecmesine ragmen adet olamadim. 3 hafta yogun hormon tedavisi almama ragmen rahim kalinligim 2mm. Hsg ve histereskopi yapilmali dendi.ay sonunda bulent urmana yaptirmayi planliyorum. Ashermandan supheleniliyor. Aranizda benim gibi kurtaj sonrasi adet goremeyen ve rahim.duvari ince olanlar ve hormon ragmen kalinlasmayan var mi? Histereskopi sonrasi normale donebildiniz mi😣 suan tek istedigim saglikli bir sekilde tekrar adet gorebilmek..

kızlar bende de aynı durum var bende 2 ay önce kürtaj oldum ve adet olamıyorum. rahim yapışması olduğu söylendi adet olamamamın nedeni oymuş tekrar operasyon geçirip yapışıklık açılacak benim de incelik 5 mm ::KK43:((
Merhaba, histereskopi oldunuz mu?

Konuyu hortlatiyorum ama benim de bu yönde şuphelerim var.. konuya yorum getiren arkadaslarim hamile kalabildiler mi bebisleri oldu mu bilmiyorum ama olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.. kurtaj olali 9 ay oldu, hamile kalamadim hala ve adetlerimde azalma var.. 3 gune düstü ve yogun degil azar azar geliyor. Bir de rahim duvari ince gorunuyor :KK43: yapisikliktan korkuyorum belirtiler onu gosteriyor:KK43: adetime 2 hafta kaldi, adetten sonra rahim filmi cektirecegim doktorum istedi.. Allah evlat isteyen herkese nasip etsin kimseye yasatmasin yoklugunu :KK43: cok zorr...
Merhaba, cok zaman gecmis ama son durumunuz hakkinda bilgi verebilir misiniz

Back