Kürtaj sonrası patoloji sonucu bütün gebeler de oluyor mu

Hillly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
88
20
3
31
Cumartesi kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuş bütün mesaj geldi patoloji sonucu çıkmıştır diye bütün kürtaj sonrası patoloji sonuu alınıyor mu doktor söylemedi bunu

Devlet hastanesinde oluyor özeli bilmiyorum

Ne çıktı sonuç bende geçen haftasonu kürtaj oldum yarın sonuç için gidicem
Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahhh temiz çıktı kendim de özel laboratuvar dan genetiğe gönderdim ikiside temiz çıktı şükür

Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahhh temiz çıktı kendim de özel laboratuvar dan genetiğe gönderdim ikiside temiz çıktı şükür
Amin canım benim hpimiz için inşallah bebek dusunuyormusun

İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Amin amin inşallahhh cnm kaç haftalıktı bebeğin kendine ve eşine genetik tahliller ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsin

Amin amin inşallahhh cnm kaç haftalıktı bebeğin kendine ve eşine genetik tahliller ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsin
Maddi açıdan yüksek fiyatlı mis şuan için gerek yok dediler ilk gebelikte oluyormuş 9 haftanın içindeydik konttole gittiğimde öğrendim ultrasonda 8 haftalık göründü galiba o haftada durmus

Maddi açıdan yüksek fiyatlı mis şuan için gerek yok dediler ilk gebelikte oluyormuş 9 haftanın içindeydik konttole gittiğimde öğrendim ultrasonda 8 haftalık göründü galiba o haftada durmus
Devlet yapıyor cnm ben onuda yaptırdım

Cumartesi kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuş bütün mesaj geldi patoloji sonucu çıkmıştır diye bütün kürtaj sonrası patoloji sonuu alınıyor mu doktor söylemedi bunu
Bende 3 aylikti kürtaj oldum özel de pataloji aldı sonucuda 1 ay sonra çıkmıştı mol gebelik çıkmıştı

Şuan peki hamilemisin
Yok değilim kürtaj olali 4 ay oldu coraspin kullaniyorum foloctive kullaniyorum bide sildi progestan verdi adetlerim kısaldı 2-3 e düştü 13 gunluk progestan kullanimi verdi bakalım hayırlısı her ay yıpratıcı oluyor

Allah yardımcımız olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir hayatımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…