Düşün sebebine mi bakılıyorDevlet hastanesinde oluyor özeli bilmiyorum
Evet cnmDüşün sebebine mi bakılıyor
İlk gebelikte bakılmıyor diye biliyorum da kalbi durmuştu benimEvet cnm
Bakılıyor cnm 3 ay oldu aynı sebepten kaybettim bebeğimi patolojiye yolladılarİlk gebelikte bakılmıyor diye biliyorum da kalbi durmuştu benim
Ne çıktı sonuç bende geçen haftasonu kürtaj oldum yarın sonuç için gidicemBakılıyor cnm 3 ay oldu aynı sebepten kaybettim bebeğimi patolojiye yolladılar
Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahhhNe çıktı sonuç bende geçen haftasonu kürtaj oldum yarın sonuç için gidicem
Amin canım benim hpimiz için inşallah bebek dusunuyormusunGeçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallahhhtemiz çıktı kendim de özel laboratuvar dan genetiğe gönderdim ikiside temiz çıktı şükür
İlk gebelikte genetige gönderiliyor dedi doktorAmin canım benim hpimiz için inşallah bebek dusunuyormusun
İnşAllahAmin canım benim hpimiz için inşallah bebek dusunuyormusun
Benim tüp bebek doktorum genetikte daha kapsamlı incelendiği için göndermemi istedi cnmİlk gebelikte genetige gönderiliyor dedi doktor
İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızİnşAllahBenim normal yoldan olmadı malesef tüp bebekle olmuştu çok istiyorum hemde
Amin amin inşallahhh cnm kaç haftalıktı bebeğin kendine ve eşine genetik tahliller ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsinİnşallah kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Maddi açıdan yüksek fiyatlı mis şuan için gerek yok dediler ilk gebelikte oluyormuş 9 haftanın içindeydik konttole gittiğimde öğrendim ultrasonda 8 haftalık göründü galiba o haftada durmusAmin amin inşallahhh cnm kaç haftalıktı bebeğin kendine ve eşine genetik tahliller ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsin
Devlet yapıyor cnm ben onuda yaptırdımMaddi açıdan yüksek fiyatlı mis şuan için gerek yok dediler ilk gebelikte oluyormuş 9 haftanın içindeydik konttole gittiğimde öğrendim ultrasonda 8 haftalık göründü galiba o haftada durmus
Bende 3 aylikti kürtaj oldum özel de pataloji aldı sonucuda 1 ay sonra çıkmıştı mol gebelik çıkmıştıCumartesi kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuş bütün mesaj geldi patoloji sonucu çıkmıştır diye bütün kürtaj sonrası patoloji sonuu alınıyor mu doktor söylemedi bunu
Şuan peki hamilemisinBende 3 aylikti kürtaj oldum özel de pataloji aldı sonucuda 1 ay sonra çıkmıştı mol gebelik çıkmıştı
Yok değilim kürtaj olali 4 ay oldu coraspin kullaniyorum foloctive kullaniyorum bide sildi progestan verdi adetlerim kısaldı 2-3 e düştü 13 gunluk progestan kullanimi verdi bakalım hayırlısı her ay yıpratıcı oluyorŞuan peki hamilemisin
Allah yardımcımız olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir hayatımız olurYok değilim kürtaj olali 4 ay oldu coraspin kullaniyorum foloctive kullaniyorum bide sildi progestan verdi adetlerim kısaldı 2-3 e düştü 13 gunluk progestan kullanimi verdi bakalım hayırlısı her ay yıpratıcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?