Gebeliğe Hazırlık KÜRTAJ SONRASI PATALOJİ SONUCU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.422
1.005
133
38
Slm kızlar 7.08.2018 tarihinde 9+4 günlük olması gereken bebeğim ultrasyonda 8 haftalık görünmesiyle kalp atışının durduğu teşhisi konuldu. 7.8.2018 gece 12 de kürtaja alındım.ilk gebeliğim.evliliğimin 8.ayında hamile kaldım. Patoloji sonucunda hiçbir şey çıkmadı bulgularda 20 cc hacmin kremsi ve kanamalı dokular diye yazıyor.altında da kürtaj bebek ve bebeğin eşi yazıyor o kadar her yer boş.Neden peki kalbi durmuş anlayamadım bu şekilde olup ta belli bir teşhis konulan war mı?En azından benden kaynaklı bir problem warsa tedavi olduktan sonra 2.gebelik düşünüyorum ikinci bir hüsrana hiç hazır değilim...

Geçmiş olsun pıhtılaşma testi yapmamışlardır size büyük ihtimal genelde 2 düşükten sonra yapılıyor ama doktor ilk hamileliklerde bu durumlar olabiliyor demişti

Çok geçmiş olsun genetik test yaptırın bence birde pıhtılaşma var mı yok mu ona göre yorum yapılır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebeğiniz olur kısa zamanda

canım o pataloji kürtajın sonucu, bebek için ayrıca genetik test falan oralara gönderilecekti sen istiycektin.. ama ilk gebelik olduğu için araştırmaya gidilmiyor diye biliyorum.. geçmiş olsun tekrar bundan sonra kontrolüne git ve önüne bak inşallah tatlımm.. bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olsun umarım.

Ne bileyim walla hiç aklıma gelmedi kesinlikle canım kontrol olmadan 2.gebeliliğide riske tatamam

Çok geçmiş olsun genetik test yaptırın bence birde pıhtılaşma var mı yok mu ona göre yorum yapılır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebeğiniz olur kısa zamanda

amin canım çok sağol

EN İYİSİ BEN DR DİREK İSTEYEYİM YAPSIN
Yaptırın bencede sebepsiz kayıpların nedeni pıhtılaşma veya genetik olabiliyor ha hiç birşey de çıkmayabilir ama tekrar bu durum yaşanabilir nasip demek lazım yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun oluyor

Canım keşke genetige gönderseydiniz patoloji den bir şey çıkmıyor

Canım keşke genetige gönderseydiniz patoloji den bir şey çıkmıyor

pataoljiden de pıhtılaşma sonucumdan da bir şey çıkmadı walla canım..araştırma hastanelerinde tam detaylı bakılıyormuş.bulunduğum şehirdede yoktur.kendi memeleketime gidince yaptıracam inşallah o zamana kadar da korunmayı düşünüyorum.ikinci bir kayıp wermemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…