Kürtaj sonrası parçalı kanama

FatmaaS

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
48
17
8
32
Merhaba arkadaslar. Bir kafa karısıklıgım var yardımcı olursanır sevinirim. 3 ay once zorunlu sağlık nedenlerimden dolayı kürtaj oldum. 40 gün sonra ilk adetimi oldum. Şuan 2.adetimin son günlerindeyim. Ancak yaklasık 4 saattır yogun bi şekilde parçacıklı kanamam var,lavobadan cıkamıyorum o halde. Kürtaj sonrası rutin kontrollerim yapıldı.Sorun yok. Şuan yaşadıgım şey adetimle mi yoksa kürtajımla mı arada kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum

Kürtaj değil ama doğum sonrası adet gördüğüm zaman ilk aylar da benim de böyle oldu. Hatta ergenlik te ilk Adetim de böyleydi ödüm kopmuş tu. Daha sonraları kanama git gide azaldı. Ve Polip sorunu ile karşılaştım. Doktor bir sorun yok dediyse yoktur

Bende de aynısı oldu, hayatımda bu kadar ped kullandığımı hatırlamıyorum.
Ben kürtajdan sonra günümde adet oldum , gayet normal bir şekilde.
Ama ikincisi bir felaket, birazda ağrılı, oda tam gününde oldu.
Doktor bir şey yok herşey gayet normal dedi.

Benimde kürtaj sonrası kanamam öyle oldu 2-3 ay kadar. İçerde kalan kan kaldıysa pıhtı şeklinde olur. 5. Adetim bitti öncekiler e gore daha normal oldu

Benim her adetimde oyle oluyor bir sorun oldugunu sanmiyorum. Bence adetten kaynakli kurtaja 3 ay olmuş sanmiyorum

İnternetten ya da cevremden aldıgım tepkiler acaba düşük mü yapıyorsun ? Oldu. Endişelendim. Tekrar doktor kontrolüne gitmeme gerek var mı? Yanıtlarınızdan sonra biraz içim rahatladı. Teşekkürler hanımlar

Kizlar size birsey sorucam 1 bucuk yil once kurtaj oldum ilk adetimi 41.gun oldum digerleri 30 31 gunde normal dongum 30 31 fakat kurtajdan sonra 3.ayimdan itibaren adetimin 3.4.5.gunlerinde kahverengi akinti seklinde oluyor bu neye bagli olabilir kurtaj olanlarda bumu oluyor

Back