Kürtaj sonrası parça kalması adet olamama

fezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
15
2
27
Merhabalar, 38 gün önce kürtaj oldum, malesef kalp atışı durdu.Kürtajdan sonra İlk 5 gün kanamam hiç olmadı ama 5. Günün sonunda kanamam geldi az miktarda doktora gittim rahimde parça kaldığını söyledi Metiler ilaç verdi 3 gün kullandım 3 günün sonunda yoğun kırmızı ciğer gibi parçalar düşürdüm. Tam sevindim sağlığım yoluna girdi derken geçen hafta tekrar gittim rahimde yine parça olduğunu ilk adeti beklememiz gerektiğini söyledi ama adet olamıyorum stress yaptım belki ondan gelmiyor ama çok yoruldum bu süreçte. Bebeğimi kaybettim ona mı üzüleyin rahimde parça kalmasına mı Sizce evde nasıl düşürebilirim bu parçayı eğer düşmezse 2. Kez kürtaj olmam gerek adet söktürücü ve parça düşürücü ne önerirsiniz rica etsem?

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bir evlada kavusursunuz
Iki tavsiye de bulunabilirim
Mor kuru soğanı yaklaşık 15 20 dk kaynatın ve suyunu için tamamen söktürücü özelliğe sahip
Diğeri de maydanozun saplarını aynı şekilde suda kaynatıp suyunu için denemeniz de fayda var

Çook teşekkğr ederim deneyeceğim, bişey sorcam hergün yeni bir soğanlamı yapayım yoksa bi kez yapsam 2 gün içebilir miyim?

Bende 13 mm sadece bi rahmin kalınlığı kalmıştı bebeğe ait bişey değildi. Bana da bunu düşürürsün dediler. Öncesinde düşük yaptım çünkü 14 haftalıktı. İlaçta kullandım sonrasında dediğinizdi galiba. Tam olarak 40. Gün akşamı adet oldum geçtiğimiz cuma.

Peki parça düştü mü adet kanamasında yani pıhtı felan attınızmı

Peki parça düştü mü adet kanamasında yani pıhtı felan attınızmı
Kürtaj olup odaya geçtikten sonra bi kere, kanama bittikten 1 hafta sonra bi kere. Bi de adetliyken kanamam önce sulu gibi sonra birden arttı. Kıpkırmızı kan. Pek parçalı değil de daha çok normal dokular daha çok uş gibiydi. Kan fazla ve kırmızıydı. 4 gün geçti bu gün sabahtan beri sadece tuvalette peçeteyle silince sulu kan gibi leke geliyor. Erken bitiyo ama o dokular hala geliyo arada

Çook teşekkür ederim benimde ilk gün 8.gün kanamam oldu şuan yok interneten bakıyorum rahimde parça kalsa kanama olur diyorlar ama benim kanama sorunum yok şuan sadece adet olup içerdeki parçayı atmak istiyorum

Çook teşekkür ederim benimde ilk gün 8.gün kanamam oldu şuan yok interneten bakıyorum rahimde parça kalsa kanama olur diyorlar ama benim kanama sorunum yok şuan sadece adet olup içerdeki parçayı atmak istiyorum
Benim kanamam 2 hafta sürdü. Ben 40. Gün konu konu açtım burda bu konuylz alakalı. O akşam oldum size de aynıdı olsun inşallah

Benim kanamam 2 hafta sürdü. Ben 40. Gün konu konu açtım burda bu konuylz alakalı. O akşam oldum size de aynıdı olsun inşallah
İnşallah inşallahhj dua edin nolur bir an önce rahim temizlensin vaktiyle hayırlısıyla evlat sahibi olabileyim

Çook teşekkğr ederim deneyeceğim, bişey sorcam hergün yeni bir soğanlamı yapayım yoksa bi kez yapsam 2 gün içebilir miyim?
1 kez yapıp 2 gun icebilirsiniz soğanı soymadan dörde bölüp bi mama tenceresine atin ve üzerine 4 bardak su koyun bir sabah bir aksam şeklinde 2 gun içebilirsiniz iyice kaynasın özü çıksın sadece suyu için eğer mideniz bulanirsa icine birkaç damla limon damlatabilirsiniz şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…