- Konu Sahibi lion mother
-
hmm benimde 2 aylıktı ama süt felan olmadı hiç. 6 ay normal diyorlar bu ay olursun inşallah o zamn
çok üzülüyorum ya böyle duyunca başkasından bile onun acısı benim acım oluyo kürtaj olduğum gün geliyor aklımaAllahım sabır versin inşallah. Allah acil şifa versin ayrıca canım herşey yoluna girer de bebeğinin kontrolleri için gidersin hasteneye sadece inşallahh :)
geçmiş olsun cnm..prolaktin hem adet düzensizliği yapıyor hem gebe kalmaya engel..bitkisel olarak hayıt tohumu var nette araştır istersen kk'dada bi çok kadın kullanmış faydasını gören çok
canım acıyı yaşayan anlar.hepinizin acısını o kadar iyi anlıyorum kii...eli ayağı minicikti yavrumun cinsiyetini öğrenmek için gün sayarken kalbi durdu benimde dünyam durdu sanki..çok ağır bi imtihan Rabbim bir daha yaşatmasın..aminn canım güzel dileklerin için çok sağol Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah..
ama şimdi 1.2 çıktı referans değeri yine 5,3 anlamıyorumki ya ne oluyossa
528 çıktıktan sonra kanama oldumu canım yada kürtajdan ne kadar sonra 528 çıkmıştı
1 buçuk aydan fazla adetimden 5 gün sonra felan o değer çıktı.acaba 0,528mi demek istediler diye düşünüyorum. çünkü adetimden önce 2.3dü
canım testinin fotoğrafını koyabilrsen yorumlayabiliriz belki aklıma şu geldi kürtajdan sonra değerin sıfırlanmamış olabilirmi acaba die düşündüm
1.2 çıktıktan sonra attım ikisinide sinirden :) ama adetten önce test yaptrdm gecikmem olduğu için 2li bişey çıktı. saçma değilmi
evet saçma gerçekten keşke tetleri atmasaydın belkide atladığın bişey olmuştur neyse canım imzanda görünene göre daha yeni evlisin yaşında küçük şimdi bunlara takma artık kafanı canınıda hiç sıkma ama doktorun tüm tavsilerine uykorunma verdiyse mutlaka korun mesela kürtajdan sonra bana b12 folik asit kan ilacı verdi bi dahakine depo olsun die sende mutlaka varsa kullanman gereken şeyler varsa kullan moralinide yüksek tut kadınlar kulübünde ne acılar okudum sen çok şükür hamile kalabiliyosun sıkma canını emi
Allah razı olsun ne güzel konuştun ağzına sağlık :) evet yeni evliyim ama eşim çok düşkün çocuklara o benden çok üzüldü diyebilirim elinde gelse beni hergün hastaneye götürüp test yaptıracak :)) Şükürler olsun halimize bugünümüze en büyük acımız bu olsun son olsun inşallah. dualarını esirgeme Rabbim gönlüne göre versin
amin canım cümlemizin inşallah bende martta kürtaj oldum insanın ne hissettiğini anlayabiliyorum ama üzülmek sürekli düşünmek de çare değil hatta bu durum bebişi olacaksada engelliyo rahatla boşver kocam üzülüyo die düşünme sonuçta ikinizde aynı üzgünlüğü yaşıyosunuz bide onun yükünü sırtlamaya çalışşma onun üzülme sebebi sen değilsin zaten hem çok şükür üzülecekte bişey yok ortada çocuğun olmaz sözünü duyanlar ne yapsın tatlım ya
haklısın .. verende Allah alanda Allah napalım Rabbim bidaha yaşatmasın diye dua edelim hemen sağlıklı bebişlerimiz olsun diye dua edelim :) Allah kimseyede o sözü duydurtmasın o acıyı yaşatmasın
aminnn canım canı gönülden iştirak ediyorum duana
bende bebeğimi kaybettiğimde o kadar üzüldümki neden allahım, ben ne yaptım da bu başıma geldi diye günlerce ağladım eşimden allah razı olsun, o beni kendime getirdi. Allahıma şükür 6 yaşında kızımız var o bizim zaten neşemiz o olmazsa mahvolurduk zaten. Ama yaşım 37 oldu diye panik yapmaya başladım ve kızımın kardeşi olsun diye istedim. Ama allahım büyük çalışmalarımız devam edicek inşallah allahım bize sağlıklı bir bebek verir. Ve isteyen herkese .
üzülme sinir stres yapma bi kızın var çok şükür devamıda gelir allahın izniyle çalışmalara dewam et
inşallah allah isterse herşey olur ama yinede çareler arıyoruz allah isteyen herkese aratmasın en kısa zamanda versin inşallah. O kadar çok taktımki kafama başka birşey düşenmez hale geldim. Tabii önemli olan hamile kalabilmek değil sağlıklı ve eli ayağı düzgün hayırlı evlat olması . Aynı açıları yaşatmasın allahım kimseye .
bende bebeğimi kaybettiğimde o kadar üzüldümki neden allahım, ben ne yaptım da bu başıma geldi diye günlerce ağladım eşimden allah razı olsun, o beni kendime getirdi. Allahıma şükür 6 yaşında kızımız var o bizim zaten neşemiz o olmazsa mahvolurduk zaten. Ama yaşım 37 oldu diye panik yapmaya başladım ve kızımın kardeşi olsun diye istedim. Ama allahım büyük çalışmalarımız devam edicek inşallah allahım bize sağlıklı bir bebek verir. Ve isteyen herkese .
amin canım rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ama çok şükür senin bir tane var rabbim onun bahtını güzel etsin inşallah umarım en kısa zamanda bir tane de kardeş nasip etsin rabbim kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?