kürtaj sonrası ne zamn hamile kaldınız??

Bende aynıyım sanki tekrar hamile kalamiycakmışım gibi, sürekli bir karamsarlık var içimde.

insan çok yıpranıyo psikolojim alt üst oldu . Rabbim sabrını versin bizleri yanıltsın bebişimizi versin inşallahh. bide bende ilişki sırasında kan geldi 3-4 damla o yüzden gittim hastaneye. doktor alttan baktı küçük kistcikler görüyorm sanki dedi adetliyken gel daha iyi bakalım dedi korktum iyice kis varken hamile kalınıyomu

AMİN canım kayıp olunca insan hep korku yaşıyor ama şükür ki herşey yolunda.......tedirginlik ve stresi kenara bırakmanı tavsiye ediyorum canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik versin sana...

aminn inşallahh çok istiyorum yaa Rabbim nasip etsin inşallahh sen dua et hamilelirin duası kabul olur :)

Bende aynıyım sanki tekrar hamile kalamiycakmışım gibi, sürekli bir karamsarlık var içimde.

Herhalde düşük yapan herkes aynı şeyleri hissediyor... Bende çok karamsarım daha yumurtlama dönemindeyim ama şimdiden başladım strese paniğe.. Sanki yine olmayacakmış yine hayal kırıklığı yaşayacakmışım gibi hissediyorum hep..

Bende kürtaj sonrası kontrole gittiğimde kist olduğunu söylemişti doktorum. 6 cm di, 12 gün sonra kanamam oldu gittim 2 cm e düşmüş dedi. Kürtaj sonrası vücut yapabiliyor sanırım. Doktorum bu kadar kısa sürede oluşan kistler kısa sürede kendini kaybeder dedi. Genelde hiçbir tedaviye gerek kalmadan adetle birlikte atıyormuş kendini. Belki o yüzden adette gel demiştir küçülme varmı diye. Kistlerle hamile kalan çok fazla kişi var. Ayrıca birsürü kist çeşidi var, daha ne kisti olduğunu, kalıp kalmicanı bile bilmeden üzme kendini sakın. Doktorum bana 3 ay bekleyelim o sürede temizlendimi temizlenmedimi anlarız demişti. Bana 3 ay çok uzun geldi beklemek üzdü beni. Ama daha 1 ay bile beklemeden kanamamla gitti hepsi çok şükür.

ohh çok şükür Rabbime böyle bi teselli bekliyordum Allahım senden kat kat azı olsun inşallah bütün duaların kabul olr Rabbim gönlüne göre verir... Çok korkmuştum ya aklım hep ordaydı ilk adetim baya kanamalı olmuştu gitmiştim doktor tertemiz hiç bişey yok demişti 1 ay olmadan nasıl hemen çıktı diye düşünüyordum bende. inşallah gider hemen Çok sağoll içimdeki sızıyı söndürdün ..

Ben kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim o zaman bişey yoktu. 3 hafta sonra adetimle gittim sağ yumurtalıkta 2 kist var dedi. 6 cm ve 4 cm. Bende çok üzüldüm. Rahim kendini toparlamıştı tam korunma sürecim bitti derken şimdide kistler çıktı dedim. Ama sonra çok şükür 6 cm den 2 cme düştüğünü öğrenince çok mutlu oldum. Doktorum o ay ki adetle tamamen atılır dedi. Ondan sonra 2. adetimi bile oldum. Zararlı olan kistler bu kadar çabuk oluşup bu kadar çok büyümüyor diye biliyorum. Benim arkadaşımın kisti 5 senede 7 cm olmuş. Benimki 3 haftada 6 cm olmuştu. Kuzenim hastanede çalışıyor onada sordurmuştum. Doktor eğer bir sakınca görürse zaten bekleyelim demez, hemen ilaç iğne yada ameliyat der dedi. Bekleyelim diyorsa büyüyüp sana zarar vermeyeceğiden emindir dedi. Merak etme canım, seninkide gitmiştir inşAllah. Doktorun bundan sonra göreceği tek şey bebeğinin kesesi olsun inşAllah.

bu gece düşünceden hiç uyuyamıştım ya keşke doktor banada öyle bi teselli verseydi korktum baya Alla razı olsun sende bende tüm isteyenlerde keseleri görürüz inşallah en tez zamandaa :)

bu gece düşünceden hiç uyuyamıştım ya keşke doktor banada öyle bi teselli verseydi korktum baya Alla razı olsun sende bende tüm isteyenlerde keseleri görürüz inşallah en tez zamandaa :)

Doktorlar her zaman hastasını en kötüsüne hazırlar bunu sakın unutma. Bizi anlayan sadece bizleriz. Ben her kontrol sonrası buraya gelip sizlerle konuştukça rahatlıyorum. Yoksa sadece doktorla konuşsak yas tutmaya başlarız.

eveeettt yas tutuyodum ben iştee . iyiki varsınız iyiki varsın içimi döktümde rahatladım birbirimize destek olalım :)

sağol inşallah. çok dua ediyorum bende isteyen herkese versin banada inşallah bu ay olur belki .
Allahım çok büyük isteyen herkese versin

sağol inşallah. çok dua ediyorum bende isteyen herkese versin banada inşallah bu ay olur belki .
Allahım çok büyük isteyen herkese versin

Allah birbirimize ettiğimiz duaları daha çabuk kabul edermiş. inşallah bebeğini tez zamnda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...

merhaba kızlar öncelikle meleğini kaybeden bütün anneleree çook büyük geçmiş olsun... maalesef bende 2 ay evvel 3 aylık meleğimin kalp atımı durduğu için kürtaj oldum.. benimde dünyam başıma yıkıldı ama zaman geçtikçe bi nebze umut oluyor insanda tekrar anne olabilmenin hayali yerleşiyor aklımızın bi ucuna.. yoksa nasıl dayanılır ki acısınaa.. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın..bende şimdi 2. adetimi bekliyorum pko olduğum için düzenim yok..adetin 3.günü tüm hormon testlerini yaptırıp doktora tekrardan yumurta takibine gidicem..yine zorlu bi süreç başlayacak..Allah yar ve yardımcımız olsun..

slm kızlar bende ocak ayında bebegin kalbi durduğu için kürtaj oldum.8 ay oldu hala hamile kalamadım.doktorada gitmedim.bir sıkıntım yok .kürtajdan sonra adetim düzensizlesti ve soğan kürü ile düzene soktum.sadece gögsümden cok az süt geliyor.prolaktin hormonm yüksek heralde.oda bir bitki sayesinde geciyormus.insallah en kısa zamanda hamile kalız

geçmiş olsun cnm..prolaktin hem adet düzensizliği yapıyor hem gebe kalmaya engel..bitkisel olarak hayıt tohumu var nette araştır istersen kk'dada bi çok kadın kullanmış faydasını gören çok

çok üzülüyorum ya böyle duyunca başkasından bile onun acısı benim acım oluyo kürtaj olduğum gün geliyor aklıma Allahım sabır versin inşallah. Allah acil şifa versin ayrıca canım herşey yoluna girer de bebeğinin kontrolleri için gidersin hasteneye sadece inşallahh :)

kaç aydır korunmuyosun ki ? sanırım bebek büyüktü göğsünden süt geldiğine göre.. inşallah herşey yoluna girer hemen hamiş kalırsın. doktora görünmeyide ihmal etme dualarım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…