kürtaj sonrası ne zamn hamile kaldınız??

canım sen hiç orunmadanmı 3. Ayda hamile kaldın?

merhaba benimde yaşım 37 mayıs ayında 5,5 aylık bebeğim karnımda su kaybından öldüğü için doğum ve arkasından kürtaj yaptılar bu ay korunmayın deneyin dedi doktor. Tarirlerede dikkat etmem rağmen bugün adet oldum ve çok üzgünüm. Allahım ne olur hayırlsı ile isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı ve sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.
çok üzgünüm eşime bile söylemeye cesaretim yok.

herşeyin hayırlısı ablacım . ben henüz 19 yaşıma gircem bana çok ağır geldi gerçekten psikolojim çok bozuldu ona hemen alışmıştım Allahım sabır versin inşallah belki bu ay olsa yine aynı şeyi yaşacaktın öbür aya kalırsın inşallah ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın duacınım :)

kürtajda sonra hamilelik kolay oluoıda çoık dikkat etmelisin kendine yani düşme tehlikesi oluo. ev işlerini unut:)benim bi arkadaşım vardı senelerce hamile kalamadı sonra bi gün hamile olduğunu öğrendik.o öocuk sevmez pek kürtaj yaptrdı3-4 ay sora yne kaldığını farketti yne bi krtaj valla 3-4 sene içinde 5 krtaj yaptrdı.şu an istesede olmazmış düşermiş hemen rahim çok incelmiş çnkü

eşim bana dikkat eder :) olsunda inşallahhhh ... Biz olsun diye dua ediyoruz millet neler yapıyo yaaa

eşim bana dikkat eder :) olsunda inşallahhhh ... Biz olsun diye dua ediyoruz millet neler yapıyo yaaa

tabii cnm inşallah olur tez vakitte ama merak etme tutar hemen.çok özel olmazsa sen neden krtaaj yaptrdın bi problemmi çıktı gebelikte

tabii cnm inşallah olur tez vakitte ama merak etme tutar hemen.çok özel olmazsa sen neden krtaaj yaptrdın bi problemmi çıktı gebelikte

kalp atışı yoktu inşallah olur ilk ayda olmadı şimdi ikinciyi bekliyorum dün yaptırdım 1.2 çıktı değer .s

Bende mayıs ayında kürtaj oldum. Sonrasında doktorum 2 ay korunma vermişti. Geçen ay denedik olmadı. Bu ayı değerlendirmeye çalışıyoruz. Rabbimden hayırlısını bekliyoruz.

Bende mayıs ayında kürtaj oldum. Sonrasında doktorum 2 ay korunma vermişti. Geçen ay denedik olmadı. Bu ayı değerlendirmeye çalışıyoruz. Rabbimden hayırlısını bekliyoruz.

İnşallah olur ya hatta ikimizin beraber olsun inşallah bu ay :)bende ilk adetimi oldum şimdi 2.yi bekliyorum 1 hafta var adetime dün yaptrdm test ama erken oldu sanırım 1.2 çıktı

İnşallah olur ya hatta ikimizin beraber olsun inşallah bu ay :)bende ilk adetimi oldum şimdi 2.yi bekliyorum 1 hafta var adetime dün yaptrdm test ama erken oldu sanırım 1.2 çıktı

Ne zaman adetin ? Benim kürtajdan sonra biraz düzensiz oldu adetlerim. İlk adetim 1 ay sonra geldi. 2. adetim 22 günde. son adetim 23 günde geldi. Normalde 27 günde adet oluyodum. Bakalım bu ay ne zaman olucam. Tarihlerim şaştığı için ovulasyon testiyle takip yapıyorum.

ben kürtajdan sonra 1 kere adet oldum zaten oda kürtajdan 45 gün sonra oldu 28 temmuzda oldum yani .şimdi ayın 28ini bekliyorum baş dönmem var gögüslerimde ağrı var midem sabahları az bulanıyo bu belirtiler var işte ama testte çıkmadı.s

Canım daha 28 ine var. Bu kadar erken çıkmaz ki. Biraz daha bekle bakalım. Ben bir de bu adet öncesi belirtileri tamamen psikolojik buluyorum. Yada bende ilk hamileliğimde böyle belirtiler olmadığı için çok inanmıyorum. Ben hiçbir belirtim olmadan öğrenmiştim hamile olduğumu. Hamile olmak istedikçe kendimi dinliyoruz, belirti hissediyoruz bence.

haklısın aslında ama benim ilkindede böyle olmuştu hatta daha çok bulantım var habire kusuyodum ve kanda çıkmamıştı 1buçuk hafta öncesi kusma şikayetiyle gitmştm hastaneye hemde.. ama şimdi okadar bulantım yok. kendimide hiç inandırmıyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmş gibi geliyo Allah korusun

Canım bize kürtaj sonrası iki ay korunma verildi..... denemelerin ilk ayı hamile kalamadım ikinci ay yeniden hamileydim Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin hepimizin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin

Son düzenleme:
Canım bize kürtaj sonrası iki ay korunma verildi..... denemelerin ilk ayı hamile kalamadım ikinci ay yeniden hamileydim Rabbim kimseyi bu yolda bekletmesin hepimizin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin

Amin inşallah ya darısı başımıza... sende hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhh :)

Merhaba kızlar bende mayıs ayında düşük yaptım 1 ay korundum 2 aydır deniyoruz.. Geçen ay olmadı çok üzüldüm inş. bu ay olur =((
İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız...

Amin inşallah ya darısı başımıza... sende hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhh :)

AMİN canım kayıp olunca insan hep korku yaşıyor ama şükür ki herşey yolunda.......tedirginlik ve stresi kenara bırakmanı tavsiye ediyorum canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik versin sana...

Bende aynıyım sanki tekrar hamile kalamiycakmışım gibi, sürekli bir karamsarlık var içimde.

Merhaba kızlar bende mayıs ayında düşük yaptım 1 ay korundum 2 aydır deniyoruz.. Geçen ay olmadı çok üzüldüm inş. bu ay olur =((
İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız...

aminn inşallahh Rabbim tez zamanda nasip etsin kucaklarımız dolsun inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…