- Konu Sahibi lion mother
-
canım sen hiç orunmadanmı 3. Ayda hamile kaldın?
merhaba benimde yaşım 37 mayıs ayında 5,5 aylık bebeğim karnımda su kaybından öldüğü için doğum ve arkasından kürtaj yaptılar bu ay korunmayın deneyin dedi doktor. Tarirlerede dikkat etmem rağmen bugün adet oldum ve çok üzgünüm. Allahım ne olur hayırlsı ile isteyen herkese en kısa zamanda hamile kalmayı ve sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.
çok üzgünüm eşime bile söylemeye cesaretim yok.
kürtaj sonrası ne zamn hamile kaldınız kızlar?? tekrar aynı şeyi yaşadınızmı ?? cewaplarınızı bekliyorum ben kürtaj olalı 2 ay oldu hiç korunmadım ilk adetimi oldum şuan 2.sini bekliyorum ve hamile kalmak istiyorum ...
kürtajda sonra hamilelik kolay oluoıda çoık dikkat etmelisin kendine yani düşme tehlikesi oluo. ev işlerini unut:)benim bi arkadaşım vardı senelerce hamile kalamadı sonra bi gün hamile olduğunu öğrendik.o öocuk sevmez pek kürtaj yaptrdı3-4 ay sora yne kaldığını farketti yne bi krtaj valla 3-4 sene içinde 5 krtaj yaptrdı.şu an istesede olmazmış düşermiş hemen rahim çok incelmiş çnkü
eşim bana dikkat eder :) olsunda inşallahhhh ... Biz olsun diye dua ediyoruz millet neler yapıyo yaaa
tabii cnm inşallah olur tez vakitte ama merak etme tutar hemen.çok özel olmazsa sen neden krtaaj yaptrdın bi problemmi çıktı gebelikte
kalp atışı yoktuinşallah olur ilk ayda olmadı şimdi ikinciyi bekliyorum dün yaptırdım 1.2 çıktı değer .s
korkma cnm böle insanların başına gelen olay çok var ama ikincide düzelio her şey
Bende mayıs ayında kürtaj oldum. Sonrasında doktorum 2 ay korunma vermişti. Geçen ay denedik olmadı. Bu ayı değerlendirmeye çalışıyoruz. Rabbimden hayırlısını bekliyoruz.
İnşallah olur ya hatta ikimizin beraber olsun inşallah bu ay :)bende ilk adetimi oldum şimdi 2.yi bekliyorum 1 hafta var adetime dün yaptrdm test ama erken oldu sanırım 1.2 çıktı
Ne zaman adetin ? Benim kürtajdan sonra biraz düzensiz oldu adetlerim. İlk adetim 1 ay sonra geldi. 2. adetim 22 günde. son adetim 23 günde geldi. Normalde 27 günde adet oluyodum. Bakalım bu ay ne zaman olucam. Tarihlerim şaştığı için ovulasyon testiyle takip yapıyorum.
ben kürtajdan sonra 1 kere adet oldum zaten oda kürtajdan 45 gün sonra oldu 28 temmuzda oldum yani .şimdi ayın 28ini bekliyorum baş dönmem var gögüslerimde ağrı var midem sabahları az bulanıyo bu belirtiler var işte ama testte çıkmadı.s
Canım daha 28 ine var. Bu kadar erken çıkmaz ki. Biraz daha bekle bakalım. Ben bir de bu adet öncesi belirtileri tamamen psikolojik buluyorum. Yada bende ilk hamileliğimde böyle belirtiler olmadığı için çok inanmıyorum. Ben hiçbir belirtim olmadan öğrenmiştim hamile olduğumu. Hamile olmak istedikçe kendimi dinliyoruz, belirti hissediyoruz bence.
Canım bize kürtaj sonrası iki ay korunma verildi..... denemelerin ilk ayı hamile kalamadım ikinci ay yeniden hamileydimRabbim kimseyi bu yolda bekletmesin hepimizin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin
Amin inşallah ya darısı başımıza... sende hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahhh :)
haklısın aslında ama benim ilkindede böyle olmuştu hatta daha çok bulantım var habire kusuyodum ve kanda çıkmamıştı 1buçuk hafta öncesi kusma şikayetiyle gitmştm hastaneye hemde.. ama şimdi okadar bulantım yok. kendimide hiç inandırmıyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmş gibi geliyo Allah korusun
Merhaba kızlar bende mayıs ayında düşük yaptım 1 ay korundum 2 aydır deniyoruz.. Geçen ay olmadı çok üzüldüm inş. bu ay olur =((
İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?