H Hillly Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 88 20 3 31 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #1 Kürtaj sonrası ne kadar beklediniz
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 53 33 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #2 Hillly .!.: Kürtaj sonrası ne kadar beklediniz Genişletmek için tıkla... Normalde bir iki ay sonra denemelere başlayabilirsiniz deniliyor ama ben bir sene bekledim. Kendi isteğimle.
Hillly .!.: Kürtaj sonrası ne kadar beklediniz Genişletmek için tıkla... Normalde bir iki ay sonra denemelere başlayabilirsiniz deniliyor ama ben bir sene bekledim. Kendi isteğimle.
H Hillly Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 88 20 3 31 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #3 Bir medusa-a .!.: Normalde bir iki ay sonra denemelere başlayabilirsiniz deniliyor ama ben bir sene bekledim. Kendi isteğimle. Genişletmek için tıkla... Biri üç ay biri iki ay bekle diyor da
Bir medusa-a .!.: Normalde bir iki ay sonra denemelere başlayabilirsiniz deniliyor ama ben bir sene bekledim. Kendi isteğimle. Genişletmek için tıkla... Biri üç ay biri iki ay bekle diyor da
Y yldz1725 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2020 673 546 33 32 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #4 Ben de yeni kürtaj oldum bir doktor bana hemen adet olduktan sonra dene dedi ama ben testlerimi yaptırmadan hamile kalmayı planlamıyorum şimdilik sen kendini hazır hissediyorsan dene bence nasip
Ben de yeni kürtaj oldum bir doktor bana hemen adet olduktan sonra dene dedi ama ben testlerimi yaptırmadan hamile kalmayı planlamıyorum şimdilik sen kendini hazır hissediyorsan dene bence nasip
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 53 33 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #5 Hillly .!.: Bir Biri üç ay biri iki ay bekle diyor da Genişletmek için tıkla... Doktorunuza danıştınız mı?
Hillly .!.: Bir Biri üç ay biri iki ay bekle diyor da Genişletmek için tıkla... Doktorunuza danıştınız mı?
G Gareysar Hayırlısı Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2020 1.485 En iyi cevaplar 1 1.624 83 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #6 Dr bir ay korun dedi. Toplam da üç adet sonrası hamile kalabildim
H Hillly Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 88 20 3 31 5 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #7 medusa-a .!.: Doktorunuza danıştınız mı? Genişletmek için tıkla... İKi ay dedi o hemşireler üç ay dedi
medusa-a .!.: Doktorunuza danıştınız mı? Genişletmek için tıkla... İKi ay dedi o hemşireler üç ay dedi