Kürtaj sonrası ne zaman adet oldunuz??

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
merhaba
7haftalık kürtaj oldum 17 ekimde hala adet olmadım 1ayı gectı..
bu normalmı kızlar..
Bu durumj yasayanlar ;ne zaman adet oldunuz?? Ne kadar dure sonra doktor destegı aldınız?? Bıraz endişelendım dogrusu

Kürtaj sonrası adet düzensizliği olabiliyor.
En gec 40.45 gunde adet olman gerekiyor kurtajdan sonra.olmazsa doktora gidiyorsun sana adetin gelmesi icin ilac verecektir .
Benim kurtajdan sonra ilk adetim 1 ay sonra olmuştu .ama ikinci adetim 2 ay sonra oldu.
Endiselenmene gerek yok.

Kürtaj sonrası adet düzensizliği olabiliyor.
En gec 40.45 gunde adet olman gerekiyor kurtajdan sonra.olmazsa doktora gidiyorsun sana adetin gelmesi icin ilac verecektir .
Benim kurtajdan sonra ilk adetim 1 ay sonra olmuştu .ama ikinci adetim 2 ay sonra oldu.
Endiselenmene gerek yok.
O zaman doktoruma bıldırecegım. Ilacsız olmasını istıyordum ama dr danısayım:KK43:

merhaba
7haftalık kürtaj oldum 17 ekimde hala adet olmadım 1ayı gectı..
bu normalmı kızlar..
Bu durumj yasayanlar ;ne zaman adet oldunuz?? Ne kadar dure sonra doktor destegı aldınız?? Bıraz endişelendım dogrusu
KÜrtaj oldupun günden başlayarak say 40 gün gecer ve hala olmazsan tekrar doktoruna git rahim agzı yapışabiliyo küçük bi müdehale gerekiyor kanın boşalabilmesi için

KÜrtaj oldupun günden başlayarak say 40 gün gecer ve hala olmazsan tekrar doktoruna git rahim agzı yapışabiliyo küçük bi müdehale gerekiyor kanın boşalabilmesi için
Tam 44 gundur regli olmuyorum !

İki kez gitmişsiniz ciddi bir sorun yoktur o zaman. Ama beklenen gün sayısını aşmışsınız yine bi görüşürün doktorunuzla.

Yarın arayayım normalde cok duzenlidir adetım. Umarım bu sorun kalıcı olmaz

Ben de cok araştırdım bu konuyu sonrasında çok sorun yaşanmıyor eğer iyi bir müdehale olduysa tabi. Kısa zamanda düzene giriyor adet hatta hemen sınraki ay hamile olanlar falan olıyor ben de sen gibi adet bekliyorum şuan henüz olmadım.

Ben de cok araştırdım bu konuyu sonrasında çok sorun yaşanmıyor eğer iyi bir müdehale olduysa tabi. Kısa zamanda düzene giriyor adet hatta hemen sınraki ay hamile olanlar falan olıyor ben de sen gibi adet bekliyorum şuan henüz olmadım.
Cok gecmiş olsun zor bur donem. Kac haftalıktı

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Kesinlikle çok zor bir durum.. 6 haftalıktı benimde
Ben kürtaj sonucumu genetıge gonderdım kromozomal anonali.22.kromozomda fazlalık goruldu ıyıkı ısrar etmişim .
Zaten tup bebek ile 2yıl sonunda hamıle kalabılmıştım. Kabus gibi gunler rabbım sabrını versın ne dıtelimm

Ben kürtaj sonucumu genetıge gonderdım kromozomal anonali.22.kromozomda fazlalık goruldu ıyıkı ısrar etmişim .
Zaten tup bebek ile 2yıl sonunda hamıle kalabılmıştım. Kabus gibi gunler rabbım sabrını versın ne dıtelimm
Aynen iyiki üzerinde durmuşsunuz İnşallah kısa zamanda saglıkla kucagınıza alırsınız bir bebek. Benimki düşünülmeden aceleyle verilmiş bir karardan ötürüydü çok pişmanız ama dönüşü yok maalesef..

Aynen iyiki üzerinde durmuşsunuz İnşallah kısa zamanda saglıkla kucagınıza alırsınız bir bebek. Benimki düşünülmeden aceleyle verilmiş bir karardan ötürüydü çok pişmanız ama dönüşü yok maalesef..
;( zorunlu bır kürtaj degıl yanı..
buyuk sorumluluk tabıı ama dilerım bu durum sızn sınavınız olmaz. Onca yıldor bır evladımızın olma cabasını gozonunde bulundurunca sızı anlamam ımkansız.
Konuyla ılgılı destegınıze tesekkur ederım ıyı geceler

;( zorunlu bır kürtaj degıl yanı..
buyuk sorumluluk tabıı ama dilerım bu durum sızn sınavınız olmaz. Onca yıldor bır evladımızın olma cabasını gozonunde bulundurunca sızı anlamam ımkansız.
Konuyla ılgılı destegınıze tesekkur ederım ıyı geceler
Rica ederim, İyi geceler.

Ben de 21 Ekim de kürtaj olmuştum (7+5 kalp atımı duyulmaması nedeniyle)..28 Kasımda adetim başladı..İlk defa mutlu oldum adet olduğuma..Haftasonuna kadar bekleyin, yine olmazsa dr görünmenizde fayda var bence..

Oncelikle gecmis olsun. Benim de cok duzenlidir ama dusuk yaptiktan sonra tam iki yilda tekrar duzene oturdu. Cok duzensizdi, bir ay diger ayi tutmuyordu, cok zorlaniyordum. Ama ins sizin oyle olmaz. Uzun zamandir da adet olmamissiniz, doktora danismaniz sizin icin daha saglikli olacaktir.

38 gun sonra oldum.
umut vermek adina degil ama tekrar gebelik olabilir mi? ilactan once biraz daha beklesen.
bildigim kadariyla tup bebekti senin. eger yapisiklik falan soz konusu degilse ki iki kez gitmissin belli olurdu strese bagli hormonel bir degisiklik olabilir.

X