slm ark
ben 15 eylülde kese küçüklüğünden dolayı 8 haftalık bebeğimi düşürdüm.parça kalmasından dolayı kürtaj oldum. tekrar bebek istiyoruz.ilk adetimden sonra dr gittim herşey çok iiyi kalabilirsin dedi 3 ay beklememe gerek kalmadı.şuanda folic asit kullanıyorum.kürtaj sonrası hemen kalabilirmiyim merak ediyorum.tşkler.:1hug:
Ben de 3 ay ara vermiştim kürtajdan sonra.
3. ay korunmayı bıraktım ve hamile kaldım, inşallah seninki de bekletmeden gelir.
Düşen bebeğin bir ayağı içeride olur derler ya benimki o hesap oldu sanırım:)
Bende 8 haftalıkken kaybetmiştim. Geçmiş olsun canım. Üç adet geçmesini bekledim. sonra hemen hamile kaldım Merak etme kürtajdan sonra çok rahat hamile kalınıyo. Bunlara kafanı yorma şimdi, şu an önemli olan senin dinlenmen, lohusa sayılırsın sen.
Çok geçmiş olsun.Ben de 8 haftalıkken boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.2 ay korundum ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.Düşükten veya kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır derler.Merak etme en çok 4-5 ay içinde kalırsın.Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına.
ben de 25 eylülde boş gebelikten kürtaj oldum yani senin kürtajından 10 gün sonra. ALLAH nasip ederse yeni yılın ilk günlerine kadar korunmayı düşünüyorum. kürtajdan hemen sonra hamile kalmak mümkün ama doktorlar tarafından pek önerilmiyor. geçmiş olsun, ALLAH sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize dilerim...
ya bende 6 ay önce 12 haftallıkken bebek karnımda öldüü 6 ay korundum korunmayı bırakalı 2 ay oldu daha bebiş yok kızlar korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalınıyor
canım kuzenim 6 aylıkken düşük yaptı doktor 3 ay çocuk yapma dedi ama o dinlemedi 2nci ayında hamile kaldı şuanda çok şeker bir oğlu var ama yinede doktoruna danış...