H Hillly Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 88 20 3 31 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #1 Yurt dışında kürtaj sonrası ne kadar süre sonra hamile kaldiniz
H Hillly Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ocak 2021 88 20 3 31 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #2 Hillly .!.: Yurt dışında kürtaj sonrası ne kadar süre sonra hamile kaldiniz Genişletmek için tıkla... Yurt dışında ilk regli sonrası hamile kalınır diyorlar mis tturkiye de üç ay bekle da diyotlar
Hillly .!.: Yurt dışında kürtaj sonrası ne kadar süre sonra hamile kaldiniz Genişletmek için tıkla... Yurt dışında ilk regli sonrası hamile kalınır diyorlar mis tturkiye de üç ay bekle da diyotlar
M Minnos Hnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 377 169 53 20 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hillly #3 Hillly .!.: Yurt dışında kürtaj sonrası ne kadar süre sonra hamile kaldiniz Genişletmek için tıkla... Ben Tr.de oldum üç ay tavsiye ediyorlar tabi gebeliğin haftasına göre de karar veriliyor ,bence çok mantıklı çünkü regl vs ancak üç ayda düzene giriyor
Hillly .!.: Yurt dışında kürtaj sonrası ne kadar süre sonra hamile kaldiniz Genişletmek için tıkla... Ben Tr.de oldum üç ay tavsiye ediyorlar tabi gebeliğin haftasına göre de karar veriliyor ,bence çok mantıklı çünkü regl vs ancak üç ayda düzene giriyor