Kızlar merhaba 6 haftalık gebeliğin kürtajla sonlandırılmak zorunda kaldı ama benim gebeliğe bağlı mide bulantı geçmiyor 1 hafta oldu hala midem bulanıyor yasayan var mı beta hcg sıfırlanan kadar böylemi devam edecek cok kötüyüm kafamı kaldıramıyor bebeğimle ilgilenemiyorum
Kızlar merhaba 6 haftalık gebeliğin kürtajla sonlandırılmak zorunda kaldı ama benim gebeliğe bağlı mide bulantı geçmiyor 1 hafta oldu hala midem bulanıyor yasayan var mı beta hcg sıfırlanan kadar böylemi devam edecek cok kötüyüm kafamı kaldıramıyor bebeğimle ilgilenemiyorum
Ben ameliyat olmuştum. Antibiyotik içtim iki gün sonra aman Allah'ım içmez olaydım.
Ölüyorum sandım. Su gibi terleme, titreme, buz gibi soğuma, kusma. Dikişlerim oynadı o gece 2 hafta yürümekte zorlandım.
Antibiyotik yapabilir.
İlla gerekliyse içmeniz değiştirsin antibiyotiğinizi doktorunuz.
Ben kürtaj olur olmaz mide bulantısı gitmişdi baya azalmıştı. Bi kaç güne yok olmuştu. Acaba kürtaj tamamlanmamış olabilir mi bi kontrole gidin siz. Bi arkadaşım kürtaja gitti alamamış dr doğurdu sonra sapasağlam oyle şeyler de oluyor malesef