Kürtaj sonrası mide bulantısı

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
31
Kızlar merhaba 6 haftalık gebeliğin kürtajla sonlandırılmak zorunda kaldı ama benim gebeliğe bağlı mide bulantı geçmiyor 1 hafta oldu hala midem bulanıyor yasayan var mı beta hcg sıfırlanan kadar böylemi devam edecek cok kötüyüm kafamı kaldıramıyor bebeğimle ilgilenemiyorum

Kızlar merhaba 6 haftalık gebeliğin kürtajla sonlandırılmak zorunda kaldı ama benim gebeliğe bağlı mide bulantı geçmiyor 1 hafta oldu hala midem bulanıyor yasayan var mı beta hcg sıfırlanan kadar böylemi devam edecek cok kötüyüm kafamı kaldıramıyor bebeğimle ilgilenemiyorum
Birak kurtaji dogumdan hemen bikac saat sonra bile tiksndgm midemin bulandgi seyleri yiyebildim.1hafta uzun bi sure .baska bi hastalignz olmasin

Bilmiyorum doktora sordum antibiyıtiğin yan etkisi diyor ama söyledim içemedim bile antibiyotikleri
Antibiyotk iciyorsanz belki yan etkisi olabilir yok icmiyorsanz kesinlikle baska bi durum vardr.gerekirse baska jinekologa gidin

Bilmiyorum doktora sordum antibiyıtiğin yan etkisi diyor ama söyledim içemedim bile antibiyotikleri
Antibiyotikleri içmeniz gerekiyor.
Onlar size enfeksiyon riskine karşı veriliyor.
Ve kürtaj enfeksiyonu kalıcı zarar bırakabiliyor haberiniz olsun.

Ben ameliyat olmuştum. Antibiyotik içtim iki gün sonra aman Allah'ım içmez olaydım.
Ölüyorum sandım. Su gibi terleme, titreme, buz gibi soğuma, kusma. Dikişlerim oynadı o gece 2 hafta yürümekte zorlandım.
Antibiyotik yapabilir.
İlla gerekliyse içmeniz değiştirsin antibiyotiğinizi doktorunuz.

Benimde üç dört gün devam etmişti, bildiğin öğürüp lavaboya koşuyordum. Hamilelik sırasında da böyleydi.

Ben kürtaj olur olmaz mide bulantısı gitmişdi baya azalmıştı. Bi kaç güne yok olmuştu. Acaba kürtaj tamamlanmamış olabilir mi bi kontrole gidin siz. Bi arkadaşım kürtaja gitti alamamış dr doğurdu sonra sapasağlam oyle şeyler de oluyor malesef

Back