• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası lekelenme

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
1 hafta önce kürtaj oldum kürtaj sonrası bir ped dolacak kadar kanama oldu.Ertesi gün 3 4 damla kahverengi leke oldu sonra lekelenme kesildi ben de abdest alıp namaza başlamıştım.Ama bu sabah kahverengi lekelenme oldu ve o akıntı şeklinde devam ediyor kaç gündür olmayıp bugün olması normal mi ? Yarın kontrolüm var ama olumsuz bir şey olacak diye ödüm kopuyor aynısını yaşayan var mı ?

Ben kürtaj olduğum zaman bir kaç gün sık olmasa da ara ara kanama oldu. Renk siyaha k.rengiye döndü ve bitti. Bana kalırsa çok normal ve bu süreçte ağır işler yapmak yerine kendinizi dinlendirin.

Sağolun kızlar.İyiyim diyip birden kocaman tenekeyi kaldırdım keşke yapmasaydım üşümeyeyim derken böyle oldu inşallah bi sıkıntı olmaz

Sağolun kızlar.İyiyim diyip birden kocaman tenekeyi kaldırdım keşke yapmasaydım üşümeyeyim derken böyle oldu inşallah bi sıkıntı olmaz
Kürtajdn sonra kaşan kalıntılar çıkıyor cnm git gide siyaha dönüyo hatta..asıl olmaması sıkıntı..bişey kaldrmanla alakalı değildir..

Back