Kürtaj sonrası kanamam 35gündür devam ediyor? Normal mi?? Bi bakın lütfen...

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
158
İyi akşamlar hanımlar...
35 Gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor... Böyle bi durumla karşılaşan oldumu aranızda... Hormon testleri yapıldı hormon değerlerim hala yüksek 10 gün sonra gene gidip baktırcam....

normal canım benimde 40 gün sürmüştü. doktoruna bunu söyledin mi alttan muayene yaptı mı? benim kanama devam edince doktoruma tekrar gitmiştim alttan muayene yaptı temiz parça filan kalmamış bazı kişilerde uzun sürebiliyo demişti

Doktoruma kanamanın devam ettiğini söyledim ama allttan muayene etmedi karnımdan baktı, her 4 kadından birinde olan miyomum varmış onu söyledi...

Doktoruma kanamanın devam ettiğini söyledim ama allttan muayene etmedi karnımdan baktı, her 4 kadından birinde olan miyomum varmış onu söyledi...

peki miyom var dedi de onun için ilaç verdi mi ya da bi kaç gün sonra gel bi daha bakalım dedi mi :26:

son 1.5 yıl içinde 4 defa kürtaj oldum 2 başarısız gebelik geçrdm ve her birinde ikişer defa olmak üzere toplamda 4 defa oldum..ilki 2012 yılındaydı ve çok ağrılı,sancılı,kanamalı bi dönem gecrdm..ağrılarm gecmeynce tekrar kürtaj oldum ama bu sefer uyutmadılar beni bağırta bağırta yaptılar doktora yalvardm alma tamam istemiyorum bırak gideym dedim o kadar canm yandı ama ne mümkün sağımda 2 hemşire solumda 2 ebe bırakmıolar ki gideyim ( 3 ay boyunca gecmedi kanamalarım ne ilaçlar işe yaradı ne doktorlar sonra pat die kesildi kanamalarm sonrasında uzunca bi süre adet görmedm bunun için de ayrıca gttm doktora ve adet getirici bi hap verdi kullanmaz olaydım ilacın 3. günü işyerindeyken bir kanama başladı bende ama anlatamam oluk oluk durmuyo...denizlinin küçük bi ilçesinde memurum ve bulunduğum yerde hastane yok sadece sağlık ocağı var beni apar topar ambulansla denizliye kaldırmışlar tabi ben o kadar kan kaybından sonra bayılmışım 2 gün hastanede yatıım serumlar yedm 10 dakikada bir kan değerlerimi takip etmek için kan aldılar, kan takviyesi yapıldı...diyeceğim o ki bu bünyeden bünyeye fark ediyor arkadaşım gecer merak etme belki uzun sürer ama geçer sen yeter ki kontrollerini aksatma ve sana bir tavsiye genital temizliğine özellikle bu günlerde dikkat et...çok geçmiş olsun...

ay canım sen neler yaşamışsın kıyamam :26:

Ayy canım sende ne zor şeyler yaşamışsın Allah birdaha yaşatmasın inşallah, çok geçmiş olsun... Benim kanamam 41.nci günde kesildi salıgünü kontrolüm var yine bakalım ne dicek dr... Sende parçamı kalmış acaba yada başka bişeymi? 40güne falan normal diyorlar ama 3 ayda çok uzunmuş...

evet canım ikisinde de parça bırakmışlar içimde işin garibi 2 gebeliğimde de farklı doktorlara gittim ikisi de mi tuhaftı anlamadım :44:
2. gebeliğimde kürtaj oldum üstünden 3-4 gün geçti ağrılarım öyle bi hal aldı ki anlatamam ağlıyorum iki gözüm iki çeşme..doktorumu aradı eşim durumu izah etti doktorum da dedi kürtaj sonrası ağrı normal diye ama ben biliorum ilk defa kürtaj olmamışım ki normal bi ağrı değil..dinlemedm doktoru gittim kontrole bana dediği şey şu: "iyi ki beni dinlememişsiniz parça kalmış zehirlenebilirdin iyi ki geldin, tekrar operasyon gerekiyor üst kata çıkın kaydınızı yaptırın.." rahatlığa bak :) yani benm doktordan yana da yüzüm gülmedi hiç o yüzden sanırım bu kadar zor atlatabildim o süreçleri...valla giden 3 bebeğime mi yanayım, çektiğim eziyetlere mi yanayım bilemedim ama şükürle olsun atlattım o da benm sınavımmış dedim dua ettim hep şimdi sağlıklı giden bi gebeliğim var şükürler olsun..eh biraz nazlı bebişimiz hergün iğne oluorum ama değiyo hala yaşıyo miniğim...ama hakikaten doktor seçimi çok önemliymiş onu anladım...

Tatlım kürtaj sonrası 10-12 günlük bi kanamam oldu ama 35 günde bana hiç normalmiş gibi gelmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…