son 1.5 yıl içinde 4 defa kürtaj oldum 2 başarısız gebelik geçrdm ve her birinde ikişer defa olmak üzere toplamda 4 defa oldum..ilki 2012 yılındaydı ve çok ağrılı,sancılı,kanamalı bi dönem gecrdm..ağrılarm gecmeynce tekrar kürtaj oldum ama bu sefer uyutmadılar beni bağırta bağırta yaptılar
doktora yalvardm alma tamam istemiyorum bırak gideym dedim o kadar canm yandı ama ne mümkün sağımda 2 hemşire solumda 2 ebe bırakmıolar ki gideyim
( 3 ay boyunca gecmedi kanamalarım ne ilaçlar işe yaradı ne doktorlar sonra pat die kesildi kanamalarm sonrasında uzunca bi süre adet görmedm bunun için de ayrıca gttm doktora ve adet getirici bi hap verdi kullanmaz olaydım ilacın 3. günü işyerindeyken bir kanama başladı bende ama anlatamam oluk oluk durmuyo...denizlinin küçük bi ilçesinde memurum ve bulunduğum yerde hastane yok sadece sağlık ocağı var beni apar topar ambulansla denizliye kaldırmışlar tabi ben o kadar kan kaybından sonra bayılmışım 2 gün hastanede yatıım serumlar yedm 10 dakikada bir kan değerlerimi takip etmek için kan aldılar, kan takviyesi yapıldı...diyeceğim o ki bu bünyeden bünyeye fark ediyor arkadaşım gecer merak etme belki uzun sürer ama geçer sen yeter ki kontrollerini aksatma ve sana bir tavsiye genital temizliğine özellikle bu günlerde dikkat et...çok geçmiş olsun...