- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar hanımlar...
35 Gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor... Böyle bi durumla karşılaşan oldumu aranızda... Hormon testleri yapıldı hormon değerlerim hala yüksek 10 gün sonra gene gidip baktırcam....
normal canım benimde 40 gün sürmüştü. doktoruna bunu söyledin mi alttan muayene yaptı mı? benim kanama devam edince doktoruma tekrar gitmiştim alttan muayene yaptı temiz parça filan kalmamış bazı kişilerde uzun sürebiliyo demişti
Doktoruma kanamanın devam ettiğini söyledim ama allttan muayene etmedi karnımdan baktı, her 4 kadından birinde olan miyomum varmış onu söyledi...
İyi akşamlar hanımlar...
35 Gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor... Böyle bi durumla karşılaşan oldumu aranızda... Hormon testleri yapıldı hormon değerlerim hala yüksek 10 gün sonra gene gidip baktırcam....
ay canım sen neler yaşamışsın kıyamam :26:son 1.5 yıl içinde 4 defa kürtaj oldum 2 başarısız gebelik geçrdm ve her birinde ikişer defa olmak üzere toplamda 4 defa oldum..ilki 2012 yılındaydı ve çok ağrılı,sancılı,kanamalı bi dönem gecrdm..ağrılarm gecmeynce tekrar kürtaj oldum ama bu sefer uyutmadılar beni bağırta bağırta yaptılar doktora yalvardm alma tamam istemiyorum bırak gideym dedim o kadar canm yandı ama ne mümkün sağımda 2 hemşire solumda 2 ebe bırakmıolar ki gideyim ( 3 ay boyunca gecmedi kanamalarım ne ilaçlar işe yaradı ne doktorlar sonra pat die kesildi kanamalarm sonrasında uzunca bi süre adet görmedm bunun için de ayrıca gttm doktora ve adet getirici bi hap verdi kullanmaz olaydım ilacın 3. günü işyerindeyken bir kanama başladı bende ama anlatamam oluk oluk durmuyo...denizlinin küçük bi ilçesinde memurum ve bulunduğum yerde hastane yok sadece sağlık ocağı var beni apar topar ambulansla denizliye kaldırmışlar tabi ben o kadar kan kaybından sonra bayılmışım 2 gün hastanede yatıım serumlar yedm 10 dakikada bir kan değerlerimi takip etmek için kan aldılar, kan takviyesi yapıldı...diyeceğim o ki bu bünyeden bünyeye fark ediyor arkadaşım gecer merak etme belki uzun sürer ama geçer sen yeter ki kontrollerini aksatma ve sana bir tavsiye genital temizliğine özellikle bu günlerde dikkat et...çok geçmiş olsun...
son 1.5 yıl içinde 4 defa kürtaj oldum 2 başarısız gebelik geçrdm ve her birinde ikişer defa olmak üzere toplamda 4 defa oldum..ilki 2012 yılındaydı ve çok ağrılı,sancılı,kanamalı bi dönem gecrdm..ağrılarm gecmeynce tekrar kürtaj oldum ama bu sefer uyutmadılar beni bağırta bağırta yaptılar doktora yalvardm alma tamam istemiyorum bırak gideym dedim o kadar canm yandı ama ne mümkün sağımda 2 hemşire solumda 2 ebe bırakmıolar ki gideyim ( 3 ay boyunca gecmedi kanamalarım ne ilaçlar işe yaradı ne doktorlar sonra pat die kesildi kanamalarm sonrasında uzunca bi süre adet görmedm bunun için de ayrıca gttm doktora ve adet getirici bi hap verdi kullanmaz olaydım ilacın 3. günü işyerindeyken bir kanama başladı bende ama anlatamam oluk oluk durmuyo...denizlinin küçük bi ilçesinde memurum ve bulunduğum yerde hastane yok sadece sağlık ocağı var beni apar topar ambulansla denizliye kaldırmışlar tabi ben o kadar kan kaybından sonra bayılmışım 2 gün hastanede yatıım serumlar yedm 10 dakikada bir kan değerlerimi takip etmek için kan aldılar, kan takviyesi yapıldı...diyeceğim o ki bu bünyeden bünyeye fark ediyor arkadaşım gecer merak etme belki uzun sürer ama geçer sen yeter ki kontrollerini aksatma ve sana bir tavsiye genital temizliğine özellikle bu günlerde dikkat et...çok geçmiş olsun...
Ayy canım sende ne zor şeyler yaşamışsın Allah birdaha yaşatmasın inşallah, çok geçmiş olsun... Benim kanamam 41.nci günde kesildi salıgünü kontrolüm var yine bakalım ne dicek dr... Sende parçamı kalmış acaba yada başka bişeymi? 40güne falan normal diyorlar ama 3 ayda çok uzunmuş...