Kurtaj Sonrasi kanama

Bibercim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
Arkadaslar,

Ben 13 gun once Lokal anestezi ile kurtaj oldum. kanamalarim 2 gun onceye kadar cok azalmisti nerdeyse gelmiordu iki gun once
kontrol muayenesine gittim doktor hic ultrasonla bakmadi eliyle iceriyi kontrol etti her sey yolunda dedi akintim olmasina sasirdi biraz.
Doktordan geldigimden beri siyaha yakin koyu renkli kanamam var az da degil yani onceki gnlerden biraz daha fazla. Hem de tuvalette kanamam koyu kirmizi ve icinde nokta kadar kan parcaciklari gibi biseylerle geliyor. Sizce parca kalmis olabilir mi korkudan olmek uzereyim bana yardimci olun LUTFEN !!!

Arkadaslar LUTFEN bilgisi tecrubesi olan kimse yok mu kanamasi 15 gun suren falan korkudan olecegim yarin doktora gidene kadar...

canım parça kalmış olsa doktor farkederdi.kürtajdan sonra böyle şeyler olabiliyor.kürtaj esnasında rahim kazınıyor.bi süre sonra iyileşiyor.bu iyileşme sürecinde kanama tamamen bitmeden cinsel birliktelik veya herhangi bi doktor müdahelesi olursa oluyo diye düşünüyorum.(kabuk bağlamak üzere olan bir yaranın kaşınması gibi düşün)

Cok tesekkur ederim canim foruma girememeiastim bi suredir.
Doktora gittim ultrasonla karnimdan bakti. Hicbir sorun olmadigini
Soyledi. Allaha sukur simdi cok iyiyim kanamam 15. Gun sona erdi.
Bugun tam 1 ay oldu henuz adet goremedim ama 1 hafta icinde olurum
İnsallah diye umuyorum. Cevap verdigin icin tesekkurler ;)

Canım benim bende kurtaş oldumdu kurtaşdan sonra kanama 10 gün sürdü kesildi adet kanamamda kurtaşdan 35 gün sonra başladı çok yogun oldu 8 gün sürdü parçada geldi merak etme içerin temizleniyordur parça kalmamıştır yinede merak ediyorsan emin degilksen başka doktora git ben kurtaşdan sonra başka doktorada gittim rahmime baktırdım

Back