• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası kanama

beatitude

Sonsuz mutluluğum canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
986
4.799
63
Selam arkadaşlar. Düşük yaptım kürtajla temizlendi. Benim sorum ; kürtaj sonrası antibiyotik kullandınız mı? Antibiyotik yazmış doktor ve bir kaç ilaç daha. Kızım bir buçuk yaşında emziriyorum. Kullanmaya daha başlamadım. Salı günü kürtaj oldum. Ve kanamanız ne kadar kaç gün sürdü? Cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

merhaba Bnde 4 martta kurtaj oldum. kanama kişiden kişiye değişiyor ama antibiyotik kesinlikle kullananin, enfeksiyon kapmayın sonra daha çok cekersiniz. geçmiş olsun

merhaba Bnde 4 martta kurtaj oldum. kanama kişiden kişiye değişiyor ama antibiyotik kesinlikle kullananin, enfeksiyon kapmayın sonra daha çok cekersiniz. geçmiş olsun
Reçete özellikle kanama bitince başlanacak yazmış doktor. Bende bitmesini bekliyorum.
sizede geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin.

Kürtaj sonrası kanamam şükür bitti. Kızım var ve emziriyorum. Antibiyotik kullanmadım. Çok gerek yok dedi buradaki doktorum. Vajinal bir ilaç vermiş. Oda emziren kullanamaz diyo. Ara sıra sarı bir akıntı oluyor. Bu normal mi acaba.

Merhabalar ben 28 şubatta 12 haftalıkken kürtaj oldum 1 ay oldu kahverengi leke geliyor arada biraz kırmızı oluyor dr aradım endişelenme normaldir diyor adetimi bekliyorum 15 nisana kadar bekle dedi e şimdi ben adet olduğumu nasıl anlarım bitmeyen bir kanamam var neolur yardımcı olun

Merhabalar ben 28 şubatta 12 haftalıkken kürtaj oldum 1 ay oldu kahverengi leke geliyor arada biraz kırmızı oluyor dr aradım endişelenme normaldir diyor adetimi bekliyorum 15 nisana kadar bekle dedi e şimdi ben adet olduğumu nasıl anlarım bitmeyen bir kanamam var neolur yardımcı olun
Merhaba benim de 12 gündür devam ediyor doktora gittim üç gün önce her şey normal dedi ama endişelenmeye başladım. 15 gün geçince başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum

Merhaba benim de 12 gündür devam ediyor doktora gittim üç gün önce her şey normal dedi ama endişelenmeye başladım. 15 gün geçince başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum
Banada normal diyorlar anlamıyorum hastaneyede gitmeye korkuyorum virusten dolayi 15 gün daha beklicem bakalım 20 gu ne kadar normal diyorlar ama kafam allak bullak oldu

2 Mart’ta kürtaj oldum 11 Mart’ta temizlendim 9 gün kadar sürdü 7 gün antibiyotik içtim herhangi bir enfeksiyona karşı veriyor lar bence için doktor verdiyse bir bildiği vardır

Selam arkadaşlar. Düşük yaptım kürtajla temizlendi. Benim sorum ; kürtaj sonrası antibiyotik kullandınız mı? Antibiyotik yazmış doktor ve bir kaç ilaç daha. Kızım bir buçuk yaşında emziriyorum. Kullanmaya daha başlamadım. Salı günü kürtaj oldum. Ve kanamanız ne kadar kaç gün sürdü? Cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

Cok gecmiş olsun bende yei kürtaj oldum antibiyotik almalısın doktor ona göre Bi antibiyotik vermiştir almassan cok sıkıntılı sonucları olabilir

Arkadaşlar covid nedeniyle jinekoloji ve küretaj kısıtlandımı acaba? Davlet hastanelerinde devam mı bilginiz varmı herkese sağlıklar dilerim

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de geçen yıl şubat ayında düşük yaptım ve kürtaj oldum benim de ar kanamalarım olmuştu ve doktorum normal demişti. Haziranda normale döndü. ne zaman başladı ne zaman bitti not almıştım. Belki faydası olur
185E7BB5-1D04-4AD4-B8BB-45A26FB9C27B.jpeg

Cok gecmiş olsun bende yei kürtaj oldum antibiyotik almalısın doktor ona göre Bi antibiyotik vermiştir almassan cok sıkıntılı sonucları olabilir
Kızımı emzirdiğim için hiç bir ilaç kullanmadım. Şükür hiç bir sıkıntımda olmadı. 10 martta kürtaj olmuştum. 10 Nisan’da adet oldum. Ara kanama vs de olmadı. Sadece adet kanamam biraz yoğun oldu. Bu ayda vaktinde olursam herşey çok yolunda diyebilirim.

kızlar hepinize geçmiş olsun daha güzel haberler duyalım birbirimizden , bende 24 nisan da 9 haftalıkken kurtaj oldum , gelişmediği öldüğü için . 12 gün oldu kanamam devam ediyor aferdersiniz parça da geliyor hala arasıra , 10. günde geçen cumartesi doktora gittim ama normal dedi 15 gün içinde geçmezse gel dedi içime endişe düştü

kızlar hepinize geçmiş olsun daha güzel haberler duyalım birbirimizden , bende 24 nisan da 9 haftalıkken kurtaj oldum , gelişmediği öldüğü için . 12 gün oldu kanamam devam ediyor aferdersiniz parça da geliyor hala arasıra , 10. günde geçen cumartesi doktora gittim ama normal dedi 15 gün içinde geçmezse gel dedi içime endişe düştü
Geçmiş olsun canım senin daha farklıymış Allah bidaha versin inşallah isteyen herkeze 😊

Back