Kürtaj sonrası iyileşme süresi ve cinsel ilişki !!

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.018
364
123
İyi akşamlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bugün 8 gün oldu ilacım bitti kanamam artık yok bir damla anca ne zaman ilişkiye girebilirim doktor erkekti hiçbir şey söylemedi iyileştim mi acaba ?

• Beğen
Reactions: Wre
İyi akşamlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bugün 8 gün oldu ilacım bitti kanamam artık yok bir damla anca ne zaman ilişkiye girebilirim doktor erkekti hiçbir şey söylemedi iyileştim mi acaba ?
Kürtaj dan 20 gün sonra ilişkiye gir bende aynısını yaşadım

Yazıları okudum 3gün sonra bile yapanlar demekki sorun olmuyor diye düşündüm
Valla doktorum bana 20 gün yasak dedi hani rahmin enfeksiyon kapabilir o yüzden rahim ameliyat olmuş gibi olduğu için 20 güne ancak kendine gelir ben iki defa kürtaj oldum ikisinde de 20 gün sonra dedi doktor

Kanama bitince demişti benim doktor...ama enfeksiyon riski yüksek bi dönem olduğu için korunun bi süre..

İki defa kurtaj oldum ikisinde de 20 gun kurali dediler. 20 gun iliski yok 20 gun ayakta dus 20 gun sonra mutlaka kontrol. İcerisi henuz yara kanaman olmasada iyilesmesi icin beklemek lazim. Enfeksyona cok musait bu haliyle

Back