Kürtaj sonrasi ilk iliski

Askkelebegi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
53
15
8
34
Kizlar 10 gun evvel mecburen kurtaj oldum dr 10 gun sonra birlikte olabilirsiniz dedi birlikte olduk ama rahmimde cok inceden bi sızılar oluyor iliski yasadigim icin oncesinde yoktu normal mi acaba ilk defa yasadigim icin tedirgin oldum yasayan var mi bu durumu?

10 gün çok kısa bir süre aslında en az 25 gün çünkü kürtaj esnasında kazıma işlemi yapılıyor haliyle hassaslaşıyor rahim biraz daha beklemelisin bence
Bende kürtaj oldum. Her kürtajda kazıma yapılmıyor. Bende vakum yapıldı.
Ben 40 ilişkiye girmedim kürtajdan sonra. O zaman bile hafif bir sızlama olmuştu, normal

Kizlar doktor 10 gun sonra iliski baslayabilirsiniz dedi 3. Gun denize girebilirsin bile dedi o yuzden iliskiye basladik bizde dr kendi kurtaji yapti biliyordur sonucta ama :/

Ben kürtaj olduğumda bana 25 gün ilişki yasak demişti doktor ben kokuma bunu 40 a çıkardım denize de gitmeseydin iyiydi enfeksiyon riski de olur vakumla yada neyle olursa olsun sonuçta bir işlem var ortada

Kizlar 10 gun evvel mecburen kurtaj oldum dr 10 gun sonra birlikte olabilirsiniz dedi birlikte olduk ama rahmimde cok inceden bi sızılar oluyor iliski yasadigim icin oncesinde yoktu normal mi acaba ilk defa yasadigim icin tedirgin oldum yasayan var mi bu durumu?
Bana doktorum en az 2 hafta yasak demişti, eğer lekelenme devam ederse lekelenme bitene kadar yasak demişti, bence 10 gün erken olmuş, işlem yapılıyor hem fiziksel hem psikolojik toparlamak uzun sürüyor, ben de kürtajdan sonra kuruluk vs olmuştu o yüzden ilişki sonrası yanma oluyordu ilk defa olmuştu psikolojik sanırım, biraz zaman vermek lazım.
Deniz olayına da çok şaşırdım, benim ikinci kürtajım yazın olmuştu, 1 ay deniz havuz yasak demişti 🤷🏻‍♀️

Bana doktorum en az 2 hafta yasak demişti, eğer lekelenme devam ederse lekelenme bitene kadar yasak demişti, bence 10 gün erken olmuş, işlem yapılıyor hem fiziksel hem psikolojik toparlamak uzun sürüyor, ben de kürtajdan sonra kuruluk vs olmuştu o yüzden ilişki sonrası yanma oluyordu ilk defa olmuştu psikolojik sanırım, biraz zaman vermek lazım.
Deniz olayına da çok şaşırdım, benim ikinci kürtajım yazın olmuştu, 1 ay deniz havuz yasak demişti 🤷🏻‍♀️
10 gun dedi iste 2 hafta hemen hemen lekelenmem de 4. Gun falan bitti tertemiz oldum guzel temizledim demisti dr hatta kurtaj sonrasi bile az oldu kanamam bildigi icin belkide cok da iyi bi dr guveniyorum ama sizlere baya uzun sure soylemis bana niye boyle dedi anlamadim bende

Ben kürtaj olduğumda bana 25 gün ilişki yasak demişti doktor ben kokuma bunu 40 a çıkardım denize de gitmeseydin iyiydi enfeksiyon riski de olur vakumla yada neyle olursa olsun sonuçta bir işlem var ortada
Ne zaman oldun kurtaji sende?
Yani olabilir tabi denize de girdim izin verince ama.koyda kimseler yoktu tertemizdi deniz şuana kadar enfeksiyon belirtim.olmadi sadece yeni iliskiye girdigim icin sanirim batma falan oldu simdi de geciyor gibi yavastan bi de baya uzun suredir birlikte olmuyorduk dusuk riskim var diye yasakti ondan d

Benim iki kurtajimda da doktor kanama tamamen bitene kadar ilişki yasak dedi. Ki zaten iki üç haftadan önce bitmiyor o lekelenme. Banyoyu bile oturararak değil ayakta yapabilirsin dedi. Sizinki nasıl oldu da denize girebilirsin dedi anlamadım. Küvete girmek bile yasaktı çünkü.

Benim iki kurtajimda da doktor kanama tamamen bitene kadar ilişki yasak dedi. Ki zaten iki üç haftadan önce bitmiyor o lekelenme. Banyoyu bile oturararak değil ayakta yapabilirsin dedi. Sizinki nasıl oldu da denize girebilirsin dedi anlamadım. Küvete girmek bile yasaktı çünkü.
Benim 3. 4. Gun kanama lekelenme bitti tamamen temizim kisiden kisiye degisiyor demek ki dr da ondan belki de iliskiye izin verdi 10. Gun de denize de 3. 4. Gun girebilirsin diye bakalim simdilik bi sıkıntım yok rahimdeki sızlama gecti bu arada sadece iliskide aci oluyo psikolojik onda belkide

Merhaba ben de Kürtaj oldum vakum kürtaj yapıldı. Minimum 15 gün ilişki olmasın dedi hatta kanama devam ediyorsa da ilişki için uygun değil kesilmesini beklemek gerekiyor. 16. Gün birlikte olmuştuk çok az miktarda acı hissettim sonra hiç olmadı. Çok geçmiş olsun bu arada Allah tekrarını yaşatmasın.

Merhaba ben de Kürtaj oldum vakum kürtaj yapıldı. Minimum 15 gün ilişki olmasın dedi hatta kanama devam ediyorsa da ilişki için uygun değil kesilmesini beklemek gerekiyor. 16. Gün birlikte olmuştuk çok az miktarda acı hissettim sonra hiç olmadı. Çok geçmiş olsun bu arada Allah tekrarını yaşatmasın.
Amin allah bi daha sana da yasatmasin.. :( demek kanama ile alakali bu iliski durumu geccek insallah bendeki aci da yavas yavas

Back
X