Kürtaj sonrası ilk adet

dolphin02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
944
366
158
Kızlar merhabalar doktora gidicem ama araya hafta sonu girdi yaşayan bilen varsa fikrinizi almak istiyorum. ben ay başında düşük yaptım kürtaj oldum. 9 gün kanama sürdü. Sonra aradan 15-16 gün geçti adet oldum dedim. Ama aşırı bir kanama var normal adetin 3-4 katı diyebilirim. Bu durum normal mi olabilir mi? Biraz tedirgin oldum.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ben jurtaj olmadim ama dusuk yaptim benimde sonrasinda aynu sekilde oldu dr um bu normal adetin demsti

Inşaallah bir problem yoktur. Cevap için teşekkürler

7 haftalıktı. Ama gelişimi yavaştı zaten :/
Şu an hala kanama çok fazla. ki salı adet oldum.

Ne guzel erken adet olmussunuz. Ben hamile kalmak istiyorum ama olmayacaksa bir an once olurum ben de insallah. Bu sabah şiddetli adet sancısına benzer bir agrim oldu. Adet belirtisi olabilir mi sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz de kürtaj mı oldunuz ve ne zaman oldunuz?

bende mayısın 30unda kurtaj oldum yaklasık 1 aydır kurtaj sonrası kanamam devam edıyor, leke seklınde kımı zaman azalıyor kımı zaman camur gıbı oluyor.kurtaj kanamasının bukadar uzun surmesı normalmı ? dr um kanaman bıttıkten 15 gun sonra adet olcaksın demıstı. ama daha kanamam bıtmedi adet nezaman olucam belırsızz

Benden bir gün önce kürtaj olmuşsun. Uzun sürmesi normal. Lohusalık olduğu için 40 güne kadar sürebilir diyorlar. Ondan sonra da bir ay içinde adet gelir. Kişiden kişiye değişiklik gösterir bunlar en uzun süreler.

Maalesef.. haziranin 12 sinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sabır versin arkadaşım. Inşaallah Rabbim yeniden verir hepimize.
Benim 15 gün sonra geldi bir ay sonra da gelebilir diyorlar. Ağrı olması da normal diyor doktor. Daha yeni olmuşsun inşaallah adet ağrısıdır diyeyim ama kürtaj sonrası ağrısı da olabilir. Geçmiş olsun Allah şifa versin

benim de kürtajdan hemen sonra leke gibi akıntılarım olmuştu üç gün falan sürmüştü. Daha sonra 20 gün sonraydı sanırım adet oldum. normaldi öyle çok olmadım.

Parça kaldığı zaman da kanama çok oluyor demişlerdi. :26: Pazartesi doktoruna görün canım

Ben kontrole gittiğimde rahmin temiz ve normale dönmüş demişti şimdi de durumumu anlattığımda hormonların yükselmiş rahmin tekrar kalınlaşmış olabilir dedi. Pazar günü acile gel dedi. Ondan dolaye tedirgin oldum konu açtım zaten.

Valla canım sen bilirsin gene de ben olsam acile gitmem. Pazartesi doktorun kendisine görünürdüm. Acilde ne yapacaklar ki anlamadım doğrusu:26:

Kürtajdan sonrakı ilk adetin mıktarının az olmasıda ve kısa surmesınıde rahımdekı yapısıklık olmasına baglıyorlar bıldgm kadarıyla. ultrason muaynesıde olmussun parca kalmıs olsa cıkardı dıye dusunuyorum.birde patolojiye gonderdılermı bebeği canım.benimde haftaıcı kontrolum bakalım ne dıyecek.

7 haftalıktı. Ama gelişimi yavaştı zaten :/
Şu an hala kanama çok fazla. ki salı adet oldum.

birer gun arayla aynı seylerımı yasamısız Benimde 7 haftalıkken kalbi durmus 9.haftada olmamız gerekıyordu ogrendıgımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…