Gecmıs olsun canım korkmana gerek yok bendede olmustu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninki kaç haftalıktı düşüğün
7 haftalıktı. Ama gelişimi yavaştı zaten :/
Şu an hala kanama çok fazla. ki salı adet oldum.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Ne guzel erken adet olmussunuz. Ben hamile kalmak istiyorum ama olmayacaksa bir an once olurum ben de insallah. Bu sabah şiddetli adet sancısına benzer bir agrim oldu. Adet belirtisi olabilir mi sizce?
bende mayısın 30unda kurtaj oldum yaklasık 1 aydır kurtaj sonrası kanamam devam edıyor, leke seklınde kımı zaman azalıyor kımı zaman camur gıbı oluyor.kurtaj kanamasının bukadar uzun surmesı normalmı ? dr um kanaman bıttıkten 15 gun sonra adet olcaksın demıstı. ama daha kanamam bıtmedi adet nezaman olucam belırsızz
Siz de kürtaj mı oldunuz ve ne zaman oldunuz?
Maalesef.. haziranin 12 sinde
benim de kürtajdan hemen sonra leke gibi akıntılarım olmuştu üç gün falan sürmüştü. Daha sonra 20 gün sonraydı sanırım adet oldum. normaldi öyle çok olmadım.
Parça kaldığı zaman da kanama çok oluyor demişlerdi. :26: Pazartesi doktoruna görün canım
Ben kontrole gittiğimde rahmin temiz ve normale dönmüş demişti şimdi de durumumu anlattığımda hormonların yükselmiş rahmin tekrar kalınlaşmış olabilir dedi. Pazar günü acile gel dedi. Ondan dolaye tedirgin oldum konu açtım zaten.
Benden bir gün önce kürtaj olmuşsun. Uzun sürmesi normal. Lohusalık olduğu için 40 güne kadar sürebilir diyorlar. Ondan sonra da bir ay içinde adet gelir. Kişiden kişiye değişiklik gösterir bunlar en uzun süreler.
7 haftalıktı. Ama gelişimi yavaştı zaten :/
Şu an hala kanama çok fazla. ki salı adet oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?