Kürtaj sonrası ilk adet

kenyalikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
770
1
66
sinop

Merhabalar arkadaslar bır yakınım kürtaj oldu kürtaj sonrası ilk adeti yaklaşık 11 gündür devam ediyor normalmidir yada normali kaç gündür?

adette asırı degişimler oluyor zaten benım üç gun sürmüştü bi problem yoktur rahat ol adet olduysan gunu onemli diil cok sürebilir

canım doktorum banada demişti anormallikler olabilir diye..kürtajdan sonra adetinin gelme süresi 40-60 gün civarını bulabilir dedi..ve adet süren uzayabilir pıhtılı kanaman olabilir normal dedi.. 30 gün içerisinde adetim geldi ve şu an hala adetim bitmedi önceden 3 gün sürerdi şu an 6.günüm hala az az kanama devam ediyor
düzelecek inşallah sabret canım neden kürtaj oldun cnm?

Canım benim kürtaj değildi düşüktü ama sonrasında 15 gün kanamam oldu ve sonraki adetimide 40 gün sonra oldum. Rahat olun normaldir bence uzun sürmesi....

Evet tatlım bunu bizzat yaşayan biri olarak yanıt vereyim yaklaşık 10 gün ve yoğun bi şekilde geçirdim. Birkaç ay düzensiz adetlerde yaşarsınız :26:

sağolun kızlar hepınıze tesekkurler ben degılım bır yakınımm kurtaj oldu bebişi öldü karnında yaşı 39 ve kromozomlarında bırseyler varmıs ondan bebek ölüyormuş ve cok ıstıyor bebişi olmasını inşallah Allahım evlat ısteyen herkese hayırlısından evlatlar versin

Kürtaj olan arkadaşlar... Peki kürtaj sonrası kanamanız ne kadar sürdü ve adeti bu kanamalardan ne kadar sonra gördünüz? Benim de bebeğimin kalbi durdu ve cumartesi günü kürtajla alındı. Kanamam hafif ama sürüyor, ne kadar sürer acaba bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…