• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ilk adet

Esmaatesh

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
19
0
16
27
Selam arkadaşlar🌹 Ben geçen ayın 6sı kürtaj olundum 8 haftalıktı kalbi durmuştu.Allah kimseye yaşatmasın.
Şuan 36 gün oldu ama hala adet görmedim.Biraz tedirgin oluyorum ama 45 güne kadar bekleyeceğim sonra doktorumla konuşucam her ihtimal.
Bu durumu yaşayanlar varsa aydınlata bilirmi beni? Bazılarında 2 ay sonra olduğunu duymuştum.
Birde bende kürtajdan sonra 10 gün kanama olmuştu 3 gün çok oldu 7 gün az az bundan da kaynaklı adetimin gecikdiğini düşünüyorum.

Geçmiş olsun.Kürtaj sonrası ilk adet 40 gün sonrasında gercekleşmişti.Kürtaj sonrası kontrolde olumsuz birsey görmedilerse adet görürsünüz .Bende bayağı endiselenmiştim neden olmuyorum diye ama sonra oldum.

Teşekkür ederim.Doktorum kürtajı yaptıktan hemen sonra kontrol etmişti ve her şeyin iyi olduğunu söyledi ve ilk adetinde yanıma gel dedi.36 gün oldu hala yok bi şey.ama rahatsızlığımda yok çok şükür akıntılarımda normal.sadece kürtajdan sonra 10 gün sürmüstü kanamam bununlada kaynaklı ola bileceğini düşünüyorum

Adet oldun mu bilmiyorum ama ben ilkinde 42.gunde oldum zaten uzundu adet aralarım ama ikinci de 47.gunde olmayınca doktora gittim adet söktürücüye başladım bakalım haftaya olurum inşallah.

Selam arkadaşlar🌹 Ben geçen ayın 6sı kürtaj olundum 8 haftalıktı kalbi durmuştu.Allah kimseye yaşatmasın.
Şuan 36 gün oldu ama hala adet görmedim.Biraz tedirgin oluyorum ama 45 güne kadar bekleyeceğim sonra doktorumla konuşucam her ihtimal.
Bu durumu yaşayanlar varsa aydınlata bilirmi beni? Bazılarında 2 ay sonra olduğunu duymuştum.
Birde bende kürtajdan sonra 10 gün kanama olmuştu 3 gün çok oldu 7 gün az az bundan da kaynaklı adetimin gecikdiğini düşünüyorum.
Martta kurtsj oldum 48.gun oldum adeti bekleyin stres yapmayın çok geçmiş olsun

Back