Kürtaj sonrası ilk adet

Armoniii80

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
19
9
36
45
Merhaba 9 nisanda kürtaj oldum 13 gün kadr kanamaları oldu ve bitti kürtajı ilk gününden sayarsam 25 gün tekrar kanan geldi 2. Gün oldu suan bitti pembe sulu belirsiz Bi kanama. Adet mi oldum neden bitti anlam veremiyorum devam edermi diye düşünüyorum. Oructa tutmam lazım ne yapmalıyım bu durumu yasayan varmı kanama renginde normal değil. Zaten sarı renk akıntılarımda olmustu. Lütfen yasayan varsa yazsın tesekkürler

Merhaba canım. Bende 3 martta kürtaj olmuştum 2 gün hafif bi kanama geldi ve bitti. Tam olmadım yani. Nisan 7 de adet gördüm. 4-5 gün normal oldu sonra akıntıyla devam etti sonraki 1 hafta boyunca da lekelenmeler devam etti. Herkesin bünyesi farklı olduğu için aynı şeyleri yaşamıyoruz ama anormalmiş gibi olabiliyor tabi. 1-2 ay bu şekilde olabilirmiş ama çok yoğun bi kanaman varsa o zaman muhakkak doktora gitmelisin.

Tesekkürler canım cok gecmiş olsun zor vi sürec tam aksi cok az olup bitti demekki bikaç ay böyle olacak sanırım oruc tuttugum için sorun ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…