• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ilk adet ne kadar sürer ?

buserman

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
25
2
8
34
Bursa
Merhaba arkadaşlar 19 martta kürtaj oldum 16 nisanda da adet oldum normalde 26 günde 1 adet olan ve 5 gün süren düzenli bi tabloya hakımdım fakat suan adetimin 4. Günü olmasına rağmen yoğun adet günüm devam etmekte sanki hiç kesilmicekmiş gibi ... Başına böyle gelen oldumu arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Allah herkesi biran önce bebiş sahibi yapsın :5::5:

Kurtaj sonrasi ilk adet cok kuvvetli oluyor bende yasamistim. Ped yetiremeyip geceleri bebek bezi koyuyordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kurtaj sonrasi ilk adet cok kuvvetli oluyor bende yasamistim. Ped yetiremeyip geceleri bebek bezi koyuyordum

Anladım peki nekadar sürmüştü sizin ilk adetiniz benim sanki hiç bitmicek gibi korkutuyor beni

ben cok siddetli bir sekilde 10 gun surdu canim sonraki ay biraz daha kisa derken normala donuyo.Bu arada cok gecmis olsun

ben cok siddetli bir sekilde 10 gun surdu canim sonraki ay biraz daha kisa derken normala donuyo.Bu arada cok gecmis olsun

Teşekkür ederim canım inşallah biter benimde bakalım bidaki ayda tatile çıkcam tam o döneme denk geliyor geciktirici kullansam herhangi bir problem olurmu sizce

Teşekkür ederim canım inşallah biter benimde bakalım bidaki ayda tatile çıkcam tam o döneme denk geliyor geciktirici kullansam herhangi bir problem olurmu sizce

bence kullanma canim gebelikten kalintilar kalmis olabilir ki siddetli adet gormende bundan kaynaklaniyo vucudundan atilmasi cok onemli doktorum bana Tampon bile kullanma demisti Allah korusun enfeksiyon falan olur basina daha buyuk isler acilmasin:34:

Back