• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ilişki

buserman

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
25
2
8
34
Bursa
Merhaba arkadaşlar 20 gün önce kürtaj oldum bebeğim 8 haftalık olması gerekirken gelişemediği için kalbi durmuş ve ölmüş 5 haftalık kalmış bu yüzden bebeğimi aldılar. Kürtaj sonrası doktorum 1 ay ilişki yasak dedi ama biz hamilelik sebebiylede ilişkiye giremediğimiz için kanamam bittikten sonra buda tam 2 haftaya denk geliyor ilişkiye girdik 3 aydır girmediğimiz için . Ilk ilişkide hiç bir problem olmadı ama 3. Ilişkiden sonra 10 15 dk sonra bir şiddetli kasık ağrısı oldu ayağa kalkamadım bu neden olur sizce çok şiddetliydi ve kasığımda çürümüş hissi var o acı var şuanda sizce kürtajla alakalı bişey mi yoksa normal bir bağırsak ağrısımı yaşayan varmı lutfen yardımcı olun ayrıca 2 kutuda antibiyotik bitirmiştim kürtaj sonrası :53:

Oncelikle cok gecmis olsun, Rabbim insallah hayirlisi ile evlat sahibi olmanizi nasib eder...
Basima hic gelmedi boyle birsey... Ama bagirsak agrilarinin kasikta olacagini hic zannetmiyorum.
Keske doktorunuzun tavsiyesine uysaydiniz...

Eger agrilariniz devam ederse bence doktora gidin.
Sonucta sorun yaratmis olabilir, saglik herseyden once geldigi icin, size en saglikli cevabi doktorunuz verecektir...

Teşekkür ederim amin inşallah . Sancı gibi vuruyor alt tarafıma komple tuvalete de çıkamıyorum bu sebepten oraya yordum .

Back