- 6 Haziran 2024
- 102
- 25
- 13
- Konu Sahibi Shsbabahxha
-
Ya çok geçmiş olsun sana da inşallah en kısa zamanda bebegi kucağına alırsın eğitim araştırma var ama orda söylediğin bölüm yok kadın doğum doktoru da yapmam dedi eşim desen ara vermedik ondan oldu diyor umursamiyor elimden de bisey gelmiyor valla bilmiyorum yaSakin ol canım stres yapma stres gerçekten en büyük etken ben 1 yıl boyunca çok stresliydim ya çocuğum olmazsa diye belkide acele ettim çünkü daha 3 yıl olmadı evleneli oturup düşündüm bu neyin acelesi diye kendi kendimizi yıpranmışiz farkında olmadan evet polikistik over hastasiyim sol tüp kapalı kilo var kan pıhtılaşma çıktı ama en azından rahmim var yumurtam var eşimde sperm var bunlar olmasaydı ne yapacaktık acaba diye düşünüyorum ve şuan saldım inan ki diyeti bıraktım allahim nasip ederse her şekilde eder ben bir yıl içinde elimden ne geliyorsa yaptım 3 hafta dogum sancısı çektim yine de alın demedim çocukları en son ölüyordum enfeksiyondan yine demedim alın diye ama artık.doktor mecbursun yoksa sende öleceksin dedi çaresizdim allahim verdi Allah aldı birgun bile isyan etmedim rabbimin bir bildigi vardır yaşadığın yerde illaki eğitim ve araştırma hastanesi vardır bence sen oraya git
Normalde 3 düşükten önce yapmıyorlar benim dış gebelikten bir kürtajım bir de kalp durmasından bir kürtajım var. Tıbbı genetiğe sıra aldım iki kürtajım var dedim bir de hastanede tanıdığım vardı sağolsun genetik test de verelim dedi ikisini aynı gün verdim. Görüşeceksen eğer ya da 3 kürtajım var de yoksa yapmıyorlar. Geçmiş düşüklerini sorularlar ben ikisi içinde kalp durması dedim. Sağolsun yardımcı oldular bana. Çocukken trombosit sayımda çok düşüktü benim onu da söyledim. Şimdi sonuçları bekliyorum sonuçlar gelene kadar 2. Reglimi de olurum rahmim de dinlenir diye düşünüyorumEvet öyle yapan varmış ama doktor neden öyle diyor o zaman
Evet kesinlikle stres çok etkiliyor. Dış gebelikten sonra denedim bir kaç olmadı sonra saldım bende olursa olur olmazsa olmaz dedim sonraki ay hamile kaldım.Sakin ol canım stres yapma stres gerçekten en büyük etken ben 1 yıl boyunca çok stresliydim ya çocuğum olmazsa diye belkide acele ettim çünkü daha 3 yıl olmadı evleneli oturup düşündüm bu neyin acelesi diye kendi kendimizi yıpranmışiz farkında olmadan evet polikistik over hastasiyim sol tüp kapalı kilo var kan pıhtılaşma çıktı ama en azından rahmim var yumurtam var eşimde sperm var bunlar olmasaydı ne yapacaktık acaba diye düşünüyorum ve şuan saldım inan ki diyeti bıraktım allahim nasip ederse her şekilde eder ben bir yıl içinde elimden ne geliyorsa yaptım 3 hafta dogum sancısı çektim yine de alın demedim çocukları en son ölüyordum enfeksiyondan yine demedim alın diye ama artık.doktor mecbursun yoksa sende öleceksin dedi çaresizdim allahim verdi Allah aldı birgun bile isyan etmedim rabbimin bir bildigi vardır yaşadığın yerde illaki eğitim ve araştırma hastanesi vardır bence sen oraya git
Çok teşekkür ederim ama bazıları 2 düşük sonrası yaptırmış doktor inisiyatifi biraz da demekki en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallahNormalde 3 düşükten önce yapmıyorlar benim dış gebelikten bir kürtajım bir de kalp durmasından bir kürtajım var. Tıbbı genetiğe sıra aldım iki kürtajım var dedim bir de hastanede tanıdığım vardı sağolsun genetik test de verelim dedi ikisini aynı gün verdim. Görüşeceksen eğer ya da 3 kürtajım var de yoksa yapmıyorlar. Geçmiş düşüklerini sorularlar ben ikisi içinde kalp durması dedim. Sağolsun yardımcı oldular bana. Çocukken trombosit sayımda çok düşüktü benim onu da söyledim. Şimdi sonuçları bekliyorum sonuçlar gelene kadar 2. Reglimi de olurum rahmim de dinlenir diye düşünüyorum
Canım dahiliye bölümüne gideceksin o seni hematoloji bölümüne yönlendircekYa çok geçmiş olsun sana da inşallah en kısa zamanda bebegi kucağına alırsın eğitim araştırma var ama orda söylediğin bölüm yok kadın doğum doktoru da yapmam dedi eşim desen ara vermedik ondan oldu diyor umursamiyor elimden de bisey gelmiyor valla bilmiyorum ya
Tıbbi genetik duydum bu güne kadar hiç bunu duymadım dahiliyeye ne diycem kiCanım dahiliye bölümüne gideceksin o seni hematoloji bölümüne yönlendircek
Gerçekten öyle ya kafadan atmak lazım biraz hamilelikte bile stres iyi değilEvet kesinlikle stres çok etkiliyor. Dış gebelikten sonra denedim bir kaç olmadı sonra saldım bende olursa olur olmazsa olmaz dedim sonraki ay hamile kaldım.
3 kere düşük yaptığını söyle onlar zaten seni yönlendirirTıbbi genetik duydum bu güne kadar hiç bunu duymadım dahiliyeye ne diycem ki
Teşekkür ederim umarım sende en güzel haberleri alırsıınÇok teşekkür ederim ama bazıları 2 düşük sonrası yaptırmış doktor inisiyatifi biraz da demekki en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallah
Bunu hiç bilmiyordum tıbbi genetige gidilmeli diye biliyorum ben ama3 kere düşük yaptığını söyle onlar zaten seni yönlendirir
Tabiki tecrübeyle sabit artıkGerçekten öyle ya kafadan atmak lazım biraz hamilelikte bile stres iyi değil
Peki şuan hamile misin canım ne kadarlık?Tabiki tecrübeyle sabit artık
Evet öyle canım denemekten ne çıkar ki ?Bunu hiç bilmiyordum tıbbi genetige gidilmeli diye biliyorum ben ama
Yok malesef mart sonunda hamileydim mayısta kalp durmasından kaybettim bebeğimi kürtaj olalı 1 regli dönemi geçti şimdi 2. Bekliyorum sonra kaldığımız yerden devam edicezPeki şuan hamile misin canım ne kadarlık?
Hadi inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeYok malesef mart sonunda hamileydim mayısta kalp durmasından kaybettim bebeğimi kürtaj olalı 1 regli dönemi geçti şimdi 2. Bekliyorum sonra kaldığımız yerden devam edicez
İnşallahHadi inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize5 poşet iğne attım çöpe bugüne kadar göbeğimden vurulduğum iğneler onlarla kalp yapıp içine çocuklarımızi koyacaktık ama nasip olmadı tekrardan tüp bebek tedavisi görmeye halim yok şuan inşallah rabbim doğal yoldan nasip eder
Aminnnnnnn inşallahİnşallahşuraya güzel haberlerimizi verdiğimiz günlerimiz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?