Kurtaj sonrasi ilişki

Ya çok geçmiş olsun sana da inşallah en kısa zamanda bebegi kucağına alırsın eğitim araştırma var ama orda söylediğin bölüm yok kadın doğum doktoru da yapmam dedi eşim desen ara vermedik ondan oldu diyor umursamiyor elimden de bisey gelmiyor valla bilmiyorum ya

Evet öyle yapan varmış ama doktor neden öyle diyor o zaman
Normalde 3 düşükten önce yapmıyorlar benim dış gebelikten bir kürtajım bir de kalp durmasından bir kürtajım var. Tıbbı genetiğe sıra aldım iki kürtajım var dedim bir de hastanede tanıdığım vardı sağolsun genetik test de verelim dedi ikisini aynı gün verdim. Görüşeceksen eğer ya da 3 kürtajım var de yoksa yapmıyorlar. Geçmiş düşüklerini sorularlar ben ikisi içinde kalp durması dedim. Sağolsun yardımcı oldular bana. Çocukken trombosit sayımda çok düşüktü benim onu da söyledim. Şimdi sonuçları bekliyorum sonuçlar gelene kadar 2. Reglimi de olurum rahmim de dinlenir diye düşünüyorum

Evet kesinlikle stres çok etkiliyor. Dış gebelikten sonra denedim bir kaç olmadı sonra saldım bende olursa olur olmazsa olmaz dedim sonraki ay hamile kaldım.

Çok teşekkür ederim ama bazıları 2 düşük sonrası yaptırmış doktor inisiyatifi biraz da demekki en kısa sürede güzel haberler alırsın inşallah

Canım dahiliye bölümüne gideceksin o seni hematoloji bölümüne yönlendircek

Yok malesef mart sonunda hamileydim mayısta kalp durmasından kaybettim bebeğimi kürtaj olalı 1 regli dönemi geçti şimdi 2. Bekliyorum sonra kaldığımız yerden devam edicez
Hadi inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize 5 poşet iğne attım çöpe bugüne kadar göbeğimden vurulduğum iğneler onlarla kalp yapıp içine çocuklarımızi koyacaktık ama nasip olmadı tekrardan tüp bebek tedavisi görmeye halim yok şuan inşallah rabbim doğal yoldan nasip eder

İnşallah şuraya güzel haberlerimizi verdiğimiz günlerimiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…