- 6 Haziran 2024
- 102
- 25
- 13
- Konu Sahibi Shsbabahxha
-
Düşük yaptım maalesef o yüzden de kürtaj olmak zorunda kaldımKürtaj sonrası 15 gün demişti doktorum. Kürtajı neden olmuştunuz
Çok geçmiş olsun umarım bir dahakine sağlıkla alırsınız kucağınızaDüşük yaptım maalesef o yüzden de kürtaj olmak zorunda kaldım
Ya bisey sorcam kürtaj sonrası göğsünden Süt gelmesi gibi bisey yasadin mi ben hiç dikkat etmedim ana bugün fark ettim sıkınca Süt geliyor 1 ay oldu bideÇok geçmiş olsun umarım bir dahakine sağlıkla alırsınız kucağınıza
Haftası önemli burda 10. Haftadan sonra gebelik büyük olduğu için 40 gün cinsel ilişki yasak lohusa sayıldığı için senin haftan kaçtı?Kürtaj sonrası ne kadar korunma gerekli ilk kurtajda 10 gün dedi doktor sonra normal devam ettim ama bunda 6 hafta diyor neden bu kadar uzun süre verdi bu kez
7 haftaliktiHaftası önemli burda 10. Haftadan sonra gebelik büyük olduğu için 40 gün cinsel ilişki yasak lohusa sayıldığı için senin haftan kaçtı?
Haftası fazlaysa süt gelebilir diye biliyorum bende. 7 hafta erken sanki biraz. Doktorunla görüştün mü hiç bu konuyu?7 haftalikti
Haftası küçükmüş bir hafta 10 gün kanaman olmuştur muhtemelen ondan sonra cinsel ilişki yaşanabilir doktorun söylemiştir zaten sana dusukten sonra hemen hamile kalınabilir eğer kalmak istersen çalışmalara başlayabilirsin7 haftalikti
Bende öyle biliyorum hiç dikkat etmemiştim dün fark ettim bu durumu bikac damla Süt geliyor sıkınca bir iki gün takip etmeyi düşünüyorum gelmeye devam edecek mi aklımı karıştırdı benimHaftası fazlaysa süt gelebilir diye biliyorum bende. 7 hafta erken sanki biraz. Doktorunla görüştün mü hiç bu konuyu?
Benim 8 haftalıktı kaybettiğimde süt gelmesi olmadı hiç şişkinliğim ve hassasiyetim azaldı sadece
3-5 gün oldu doktor 6 hafta yasak ilişki dedi şok oldum ama ben 3-4 hafta yasağa uydum hamilelik konusuna gelince 3 ay ara ver dedi doktor çünkü üst üste 2 düşük yaşadım doktor yasaklamasa bile biraz ara vermek istiyorumHaftası küçükmüş bir hafta 10 gün kanaman olmuştur muhtemelen ondan sonra cinsel ilişki yaşanabilir doktorun söylemiştir zaten sana dusukten sonra hemen hamile kalınabilir eğer kalmak istersen çalışmalara başlayabilirsin
Hmmm anladım canım sen gen testi yaptirdin mi kan pıhtılaşma filan olmasın3-5 gün oldu doktor 6 hafta yasak ilişki dedi şok oldum ama ben 3-4 hafta yasağa uydum hamilelik konusuna gelince 3 ay ara ver dedi doktor çünkü üst üste 2 düşük yaşadım doktor yasaklamasa bile biraz ara vermek istiyorum
Yok canım doktor 3 olunca yapılıyor seninki tekrarlayan sayılmıyor yapmayız dedi yaptırmadı bendeHmmm anladım canım sen gen testi yaptirdin mi kan pıhtılaşma filan olmasın
AA olur mu öyle şey ya ben gttim sehir hastanesine tıbbi genetik bölümüne randevu aldım yaptırdım bence sende yaptirYok canım doktor 3 olunca yapılıyor seninki tekrarlayan sayılmıyor yapmayız dedi yaptırmadı bende
Ben anlamıyorum doktorlar neden böyle yaAA olur mu öyle şey ya ben gttim sehir hastanesine tıbbi genetik bölümüne randevu aldım yaptırdım bence sende yaptir
Canım bu önemli bir şey gerekirse özelde yaptir en azından pıhtılaşma sorunun varsa gebelik öncesinde kan sulandirici ilaç başlarsın gebe olduğun zamanda igneye gecersin sen bilirsin yine de ama bunu ihmal etme lütfen ben şuan ecopirin 100mg içiyorum ne olur ne olmaz herhangi bir gebelik durumunda en azından onlemimi almış olayimBen anlamıyorum doktorlar neden böyle yayaşadığım şehirde de o bölüm yok aksilik bu ya doktor da yapmam diyor
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama eşim arka arka olduğu için düşük yaptığımi savunuyor inatla çok yoğun bi işi var izin alamıyor gidemeyiz diyor bende uzak tek başıma gidemiyorum ama gitmem gerek biliyorum cidden çıldırmak üzereyim yaniCanım bu önemli bir şey gerekirse özelde yaptir en azından pıhtılaşma sorunun varsa gebelik öncesinde kan sulandirici ilaç başlarsın gebe olduğun zamanda igneye gecersin sen bilirsin yine de ama bunu ihmal etme lütfen ben şuan ecopirin 100mg içiyorum ne olur ne olmaz herhangi bir gebelik durumunda en azından onlemimi almış olayim
Benim ilkti ama ben verdim. Eğer pıhtılaşma sorunum varsa bi ikinciyi bunun için kaybetmek istemedimYok canım doktor 3 olunca yapılıyor seninki tekrarlayan sayılmıyor yapmayız dedi yaptırmadı bende
Sakin ol canım stres yapma stres gerçekten en büyük etken ben 1 yıl boyunca çok stresliydim ya çocuğum olmazsa diye belkide acele ettim çünkü daha 3 yıl olmadı evleneli oturup düşündüm bu neyin acelesi diye kendi kendimizi yıpranmışiz farkında olmadan evet polikistik over hastasiyim sol tüp kapalı kilo var kan pıhtılaşma çıktı ama en azından rahmim var yumurtam var eşimde sperm var bunlar olmasaydı ne yapacaktık acaba diye düşünüyorum ve şuan saldım inan ki diyeti bıraktım allahim nasip ederse her şekilde eder ben bir yıl içinde elimden ne geliyorsa yaptım 3 hafta dogum sancısı çektim yine de alın demedim çocukları en son ölüyordum enfeksiyondan yine demedim alın diye ama artık.doktor mecbursun yoksa sende öleceksin dedi çaresizdim allahim verdi Allah aldı birgun bile isyan etmedim rabbimin bir bildigi vardır yaşadığın yerde illaki eğitim ve araştırma hastanesi vardır bence sen oraya gitAslında bende senin gibi düşünüyorum ama eşim arka arka olduğu için düşük yaptığımi savunuyor inatla çok yoğun bi işi var izin alamıyor gidemeyiz diyor bende uzak tek başıma gidemiyorum ama gitmem gerek biliyorum cidden çıldırmak üzereyim yani
Evet öyle yapan varmış ama doktor neden öyle diyor o zamanBenim ilkti ama ben verdim. Eğer pıhtılaşma sorunum varsa bi ikinciyi bunun için kaybetmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?