rahminin toparlanması için rahim düzenleyici antibiyotik ve ağrı kesici vermesi gerekirdi. bana öyle yaptı. şimd, kürtaj olalı 38 gün oldu feci şekilde kanamam var. pet yetiştiremiyorum. Benimkisi normal birşey mi acaba..
canım ben 12 haftalıktım kürtaj olduğumda ama bebek 9 haftada kalmış karnımda ölmüştü.17 gün oldu kürtaj olalı 10 gün kadar kanamam sürmüştü az az.bitti.dr bana bi vajinal fitil bi antibiyotik bi kan ilacı verdi hepsini kullandım bitti çok şükür bir sorunum kalmadı.senin dr un hiç bişey vermmemesi garip geldi açıkçası,belki cok küçük olduğu için gerek görmedi.devlette mi kürtaj oldun özeldemi.ben ssk da oldum bu ilaçları kullandım .çok geçmiş olsun
rahminin toparlanması için rahim düzenleyici antibiyotik ve ağrı kesici vermesi gerekirdi. bana öyle yaptı. şimd, kürtaj olalı 38 gün oldu feci şekilde kanamam var. pet yetiştiremiyorum. Benimkisi normal birşey mi acaba..
canım yinede bi dr a görün istersen için rahat değilse ama benim bildiğim kanamanın cok olmasından ziyade az olması problem yaratıyor kürtajdan sonra adet kanamaları az yada düzensiz olursa yapışıklık endişesi taşıyor olma ihtimali yükseliyor.sen bi dr a git gene de.
canım yinede bi dr a görün istersen için rahat değilse ama benim bildiğim kanamanın cok olmasından ziyade az olması problem yaratıyor kürtajdan sonra adet kanamaları az yada düzensiz olursa yapışıklık endişesi taşıyor olma ihtimali yükseliyor.sen bi dr a git gene de.
ben doktorun verdiği ilaçları kullandım bittikten sonra kontrole gittim. Ulturasyonla baktı ve temiz dedi. 39. gün oldu. Regl oldum ve çok şiddetli kanamam var şimdide.parça parça akıyor resmen.