18 haftalık bebeğimi normal doğumla kaybettim ardından kürtaj oldum ve hiç adet olmadan hamile kaldım.. Allaha şükür şimdi 37. Haftamıza gireceğiz.. Burada yine düşükten sonra hemen hamile kalanları da okudum.
Bazı doktorlar hemen hamile kalabilirsin derken bazıları 3 ay bekle bazıları 6 ay bekle diyorlar.. Yani doktorlar da bu konuda aynı noktada birleşmiyor.. Mesela bana da ilk kürtajdan. Sonra bir tane doktor sende sorun yok ne zaman istersen o zaman gebelik planla derken diğeri en az 3 ay bekle dedi..
Benim bu 3. Hamileliğim.. İnşallah ilk bebeğim olacak.. Daha önce 2 kez kayıp yaşadım ilk kürtajdan sonra hemen hamile kalmadım 4 ay sonra hamile kalmıştım 2. Kaybımdan sonra plansız olarak hemen hamile kaldım.. Kolay değildi benim için 18 haftalık bir bebek kaybettim peşine hemen hamile kaldım.. Ve doktorum korkma eğer rahimin buna hazır olmasaydı zaten bu gebeliği kabul etmeyecekti dedi..
Hangisi doğru ben bunu bilmem ama bende ister hemen olsun ister 6 ay sonra olsun vücudun ne zaman hazırsa zaten yeni gebeliği o zaman kabul edeceği düşüncesindeyim..