Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
30
Artvin
Merhaba arkadaşlar
2017 temmuz ayında düşük yaptım o günden beri hamile kalamıyorum. Doktor kürtaj sonrası antibiyotik vs yazmış ama reçete elime hiç ulaşmadı kullanmadığım içinde bir sürü sorunla karşılaştım. Hormonlarım altüst olmuştu yeni düzelme oldu iltihap vb kesildi. Doktorum rahim tamamen temizlenmiş dedi ama uğraşmama rağmen hamile kalamıyorum. Nedeni be olabilir veya ne önerirsiniz bana hemen hamile kalabilmek adına. Daha önce evlenir evlenmez 2. Ay hamile kalmıştım ama şimdi olmuyor. Adet düzenliyici kullanıyorum yanında folbiol ve corasprin de kullanıyorum.adet düzenleyiciyi kesicekti doktorum ama hormonlar düzeldiği için. Ben güvenemeyip bırakmak istemediğimi söyledim. Yardım edin lütfen

Hormon testleri yaptirdin mi canim?
Evet yaptırdım e2 düşüktü ama hormon takviyesi yapıldı 4-5 aydır düzenli takip ediliyor. Doktorum normal dedi artık hiç bir sıkıntı kalmadı dedi. Süt hormonum yüks kti onu da düşürdü gebelik olur artık dedi ama ilk aydan bişey çıkmadı diye bile takıyorum kafama

Benim de sut hormonum yuksekti ilac iciyordum 2 tane dusuyordu hamile kalamiyordum, 2 defa da kimyasal oldu, sonra dr um ilaci kesmemeyi soyledi ve haftada 2 kez yarim olrak dostinex ictim 1 ay boyunca ve hamile kaldim, ama maalesef 8 haftasinda kalbi durdu bebegin ve kurtaj oldum agustosta. Simdi korunuyoruz adet olunca yeni testler vericem nedeni ogrenmek icin.
Demem o ki sut hormonu dusup kalkiyor stressle alakali oluyor. Insallah en kisa zamanda hamile olursun. Cocugun var mi?

Yok canım ilk gebeliğim benimde düşükle sonuçlandı ondan sonrada işte türlü sorunlar çıktı. Bende dpstinex kullandım haftada yarım olarak 1 ay boyunca. 24 iken 2 küsürlere düştü. Doktor zaten senin hiç bi sıkıntın yok kürtaj zararını topluyoruz diyor. Ama olmadıkça da insan stres oluyor. İnşallah isteyen bir bebek bakalabilecrk herkese nasip etsin Allah ım. Senin başka çocuğun var mı peki

2 cocugum var ilk evliligimden, 2 ci evliligimden eslimle cok istuyoruz 2 senedir ugrasiyoruz, 2 dusuk oldu bende de(( esin de yoklatti mi kendini? Borularini yoklattin mi?

2 cocugum var ilk evliligimden, 2 ci evliligimden eslimle cok istuyoruz 2 senedir ugrasiyoruz, 2 dusuk oldu bende de(( esin de yoklatti mi kendini? Borularini yoklattin mi?
Yok eşimde herhangi bir muayene olmadı. Bende bir takım sıkıntılar çıkınca ilk onun tedavisini düşündük başka şey aklımıza gelmedi gerçekten

Yok eşimde herhangi bir muayene olmadı. Bende bir takım sıkıntılar çıkınca ilk onun tedavisini düşündük başka şey aklımıza gelmedi gerçekten
O da bi yoklansin canim, sende bu sorun yoksa artik niye olmasin ki, belki onun sperm degerleri dusuk ya baska bi sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…