• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamile kalmakta zorluk çekme

asminim2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
10
3
86
:50:Selamun aleykum arkadaşlar ben 7 ay önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım :( daha sonra iki ay korunduk yanlız korunmayı bırakalı 5 ay oldu ama hala bi gebelik olmadı tabiki öncelikle Rabbim nasip ederse olur bundan şüphem yok doktor proplem yok dedi ama neden olmuyo diye üzülüyorum başından böle şeyler ve daha sonra hamile kalanlar bana akıl versin nolur her ay hüsran insan yıkılıyor :(:50:

:50:Selamun aleykum arkadaşlar ben 7 ay önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım :( daha sonra iki ay korunduk yanlız korunmayı bırakalı 5 ay oldu ama hala bi gebelik olmadı tabiki öncelikle Rabbim nasip ederse olur bundan şüphem yok doktor proplem yok dedi ama neden olmuyo diye üzülüyorum başından böle şeyler ve daha sonra hamile kalanlar bana akıl versin nolur her ay hüsran insan yıkılıyor :(:50:

Mrhb canım, bende iki kere düşğk yaptım biri kürtaj oldu, kan pıhtılaşması çıktı, bende henüz hamile kalamadım üstelik adet günlerim 1 hafta gecikiyor her ay dr bir sıkıntı yok diyor rahimde ama nasip işte, canını sıkma bende aynı durumdayım rabbim inşallah bu sefer kucagımıza alıp büyütecegimiz evlatlar nasip eder, demekki zamanı degil inşallah o gğnler yakındır, kendine iyi bak

Mrhb canım, bende iki kere düşğk yaptım biri kürtaj oldu, kan pıhtılaşması çıktı, bende henüz hamile kalamadım üstelik adet günlerim 1 hafta gecikiyor her ay dr bir sıkıntı yok diyor rahimde ama nasip işte, canını sıkma bende aynı durumdayım rabbim inşallah bu sefer kucagımıza alıp büyütecegimiz evlatlar nasip eder, demekki zamanı degil inşallah o gğnler yakındır, kendine iyi bak

cevapladığın için çok tşk. inşallah canım hayırlısı Allahtan tez zamanda gerçekleşir inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ......:34:

Canım cok stres yapma derim ben. Stres yaptığın icin yani olacak mı yine mi olmayacak ne yapacağım ben düşüncelerini bıraktıktan sonra olma ihtimali yükseliyor. Kurtaj sonrasına gelince ben hic korunmadım ama Allah vermeyince vermiyor. 7-8 ay arasında hamile kalmışım. Ve hic beklemiyordum oyle her ay yumurtlama döneminde gun asırı iliskiye girerken olmadı bu kez sadece 2 kez iliskiye girdik o da yumurtlama döneminin bası ve sonu. E boyle olunca beklentimiz de azdı. Onumuz Ramazan dedik oruçlarımızi tutalım sonraki ay tatil dönüşü kafamız rahatken tekrar başlarız dedik ama orucumu yarıda bırakmak zorunda kaldım iste. Diyeceğim o ki- biz planlar yaparken kader aslında bize gülümsüyor o senin alnında yazılı bunu değiştirmek maalesef mümkün degil. O yüzden Esinle de konus ve stres yapmayın. Kurtajdan sonra rahmin temizlendigi icin sonraki gebeliğinin sağlıklı olma olasılığı cok yüksek o yüzden cok takılmayın Rabbim inşallah zamanı gelince verecektir. Inşallah hersey cok guzel olur sizin icin. Allah'ım hayırlısını versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Back