Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Kürtajda. Sonra ne kadar sure kanama olur diye soracaktım benim 21 gün sonra kanamam oldu baya çok ve sancılı normal mi bu yada adet mi onu soracaktım doktorum ameliyatta konuşup ona göre gidecem doktora
Ayni seklde 20 gun sonra benmde oldu sancili bnde anlamadm fzla surmedi 3 gun oda kesik kesik oldu kesildi smdi 33 gun oldu bugunde kanamam basladi bnde anlmdm hangisini adet

Kürtajda. Sonra ne kadar sure kanama olur diye soracaktım benim 21 gün sonra kanamam oldu baya çok ve sancılı normal mi bu yada adet mi onu soracaktım doktorum ameliyatta konuşup ona göre gidecem doktora
Ayni seklde 20 gun sonra benmde oldu sancili bnde anlamadm fzla surmedi 3 gun oda kesik kesik oldu kesildi smdi 33 gun oldu bugunde kanamam basladi bnde anlmdm hangisini adet

Aynen doktoru aradım kanaman azalırsa gelme devam ederse gel dedi adet e benziyor ama bunu adet olarak kabul etmiyoruz dedi hala sancım var ama ya ne isler bunlar kafayı yedirtecek insana

Hyrlisi canm insallah hamilesndir birzdhaa bekle bnce derm cunku 8 gun olduysa daha ckmz 1 hftaya yakn bekle snra test yap
cumartesiyi bekliyorum canım.hem kürtaj üstünden 1 ay geçmiş olcak hemde yumurtlama üstünde 13 gün geçmiş olcak.Hayırlısı.Allahım sağlıkla sıhhatle göndersin inşallah tez zamanda hepimize

Diğer hamileliğim erken gebelik testi yapmıştım adetimden 7 gün önce silik çizgi çıkmıştı ertesi gün giitim kan verdim 63 çıkmıştı.şimdi adetime 5 gün var bekliyorum bakalım
Bnde digr adetim 4 gun gecmistii evde test aldm cikmadi 11 gectikten sonra evde test yaptm tekrr ikinvi cizgi silik cikti ve ogun aksami kan vrdm 60 ckmsti gec dollnmydi

Merhaba kızlar..Ben 3gün önce bebegimin kalbinin karnimdayken durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım..11haftalık olması gerekirken 7+4te kalbi durmuş meğer bebegimin.
.
Yaşadığım acı tarifsiz..Bu durumu yada buna benzer durum yaşayıp da tekrar hamile kalan ve kalmak isteyen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum..Şimdiden teşekkürler..

Ne yazıkki aynı durumdan bende geçtim şubat 1 de kürtaj oldum bebeğim 12 haftalık olması gereken yerde 9+5 haftalık kalmış bide cinsiyetini falan öğrendim ilk hamileliğim mutluluğum tarifsiz cinsiyetinden sonra kalbinin durduğunu söylemesi beni yıkmıştı hala atlatamadım diyebilirim.. 10 ay falan geçti üstünden doktorum hiçbir sıkıntı yok diyo ne sende ne eşinde yumurtalıklarım çok iyi çalışıyo ama malesefki kafa dolu olduğu için henüz hamile kalamadım stres yaptığım için olmuyomuş önümüzdeki pazartesi yumurtlama takibi için doktoruma gidicem işte rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :110::110:

Bn

De adet mii oluyormki axaba ya 33 gun oldu bugun kurtaj olali
sen bi doktora gitsen ya canım.benim ay içinde hiç kanamam filan glmedi.kürtajdan 16 gün sonra yumurtlamam oldu.işte ondan dolayıda 23ünde adetimi bekliyorum.sen 20sinde oldun şimdi oldun bi gariplik var sanki.benim değerimde kürtajdan 10 gün sonra filan sıfırladı

sen bi doktora gitsen ya canım.benim ay içinde hiç kanamam filan glmedi.kürtajdan 16 gün sonra yumurtlamam oldu.işte ondan dolayıda 23ünde adetimi bekliyorum.sen 20sinde oldun şimdi oldun bi gariplik var sanki.benim değerimde kürtajdan 10 gün sonra filan sıfırladı
29 gunde test yaptm silik cikti anlmadm seninki sifrlndysa bnmkide sfrlnmistr yani ama niye surkli kanama oluyo hyrlisi bklm gtmkte istemiyom doktora

29 gunde test yaptm silik cikti anlmadm seninki sifrlndysa bnmkide sfrlnmistr yani ama niye surkli kanama oluyo hyrlisi bklm gtmkte istemiyom doktora
Enazından acile git bi kan ver değerin kaç bi bak.Allah korusun bi parça filan kalmış olur.Ben kürtajdan bi hafta sonra ölçtürdüm 60 çıkmıştı bikaç gün sonra bidaha gittim 30 çıktı sonra sıfırlardaydı.Cumartesi duruma göre gidip kan vercem bende

X