- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Cok az belli belirsiz var ikinci cizgi.bencs bian once kav ver canim.erken tedbir herzaman iyidirAtmamism testi 28 gunki testim
Yeni test yaptiginda onuda atarsan sevinirimB
Bugunde 1 ay oldu bidha kanamamda gelmdi aksm esime dicm test alsn doktorda o niytle gtmedm hic betada yaptrmdm hayrlisi ya
Bizim burda ilk gebelikte pataloji istemiyorlar.cok sık rastlanilan bir durummusKurtjdn 10 gun sonra kontrole gittim ultrsnla bkti icrde bisy kalmismi diye kalmamiss rahim toprlmss gayt iyi gozukuyo yumurtliklarn dedi bana patoloji sonucu cikmamisti bi 10 gun sonra yne gittim ama patoloji icin kontrole deil
Bizim burda istiyolr patolji baklm esim gelnce yapacm habr edermBizim burda ilk gebelikte pataloji istemiyorlar.cok sık rastlanilan bir durummus
Evet silik cizgi vrCok az belli belirsiz var ikinci cizgi.bencs bian once kav ver canim.erken tedbir herzaman iyidir
1 kere adet olman yeterli benim doktorum 1 adet yeterli dedi araştırdım evet yeterliymiş Allah gönlüne göre versinRabbim herkesin gönlüne göre versin doktorum korun dedi 3 ay başka bir doktor korunmanıza gerek Yok dedi daha adet olacakmiyim vs uzun bir yol beni bekliyor
Kanamam oldu bugun ya azda olsa geldiYeni test yaptiginda onuda atarsan sevinirim
Ya iste her doktor farklı konuşuyor kimisi korkutuyor kimisi bu şekilde söylüyor artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor 3 ay kesinlikle korunun desede biz bu hafta korunmadık rabbim pişman etmesin1 kere adet olman yeterli benim doktorum 1 adet yeterli dedi araştırdım evet yeterliymiş Allah gönlüne göre versin
Araştırmalarım doktorumun söylediklerini doğruluyor ve inan doktoruma çok güveniyorum mesleğinin ehli olmuş doktorumuda araştırmıştım ben evlenince istanbul dan muğla ya yaşındım buraları hiç bilmediğim için her şeyini araştırıyorumYa iste her doktor farklı konuşuyor kimisi korkutuyor kimisi bu şekilde söylüyor artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor 3 ay kesinlikle korunun desede biz bu hafta korunmadık rabbim pişman etmesin
Hayırlısı canım.insallah en kısa zamanda bebisin saglikla gelsinKanamam oldu bugun ya azda olsa geldi(
Test yapsanya canim.korunmuyorsan olabilir.kurtajdan sobra 15 ile 20 gun arasinda yumurtlama oluyorBende hiç korunmadım ilişki ye başlayalı 16gün oldu bende 2gündür baş dönmesi var kolundaki damarlarda sızlama oluyor uyandıgım zamanlarda . İlk gebeligimde baş dönmesi yaşamadım hiç sizce buda bir belirti olabilirmi 21kasımda kürtaj oldum 30kasımdan beri korunmuyrm sizce olabilirmi cok merak ediyrm
ozelden mesaj attım rica etsem bakarmisin bir sakıncası yoksaAraştırmalarım doktorumun söylediklerini doğruluyor ve inan doktoruma çok güveniyorum mesleğinin ehli olmuş doktorumuda araştırmıştım ben evlenince istanbul dan muğla ya yaşındım buraları hiç bilmediğim için her şeyini araştırıyorum
Nolmuştu cnmKızlar kimse varmi acil yardıma ihtiyacım var
Insallah canmHayırlısı canım.insallah en kısa zamanda bebisin saglikla gelsin