Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Rabbim herkesin gönlüne göre versin doktorum korun dedi 3 ay başka bir doktor korunmanıza gerek Yok dedi daha adet olacakmiyim vs uzun bir yol beni bekliyor

Bende hiç korunmadım ilişki ye başlayalı 16gün oldu bende 2gündür baş dönmesi var kolundaki damarlarda sızlama oluyor uyandıgım zamanlarda . İlk gebeligimde baş dönmesi yaşamadım hiç sizce buda bir belirti olabilirmi 21kasımda kürtaj oldum 30kasımdan beri korunmuyrm sizce olabilirmi cok merak ediyrm

Merhaba kizlar bende kürtaj olalı 8 gün oluyor . 3.5 aylık bebeğimı kaybettim . Hiç bilmiyorum ne kadar korunmak gerek . Gerçi hoş bizim bebeğimiz zaten olmuyor korunmasak da. Bebeğim de zaten tüp bebekti . Bakalım kontrole 15 gün sonra gel dedi doktorum .

1 kere adet olman yeterli benim doktorum 1 adet yeterli dedi araştırdım evet yeterliymiş Allah gönlüne göre versin
Ya iste her doktor farklı konuşuyor kimisi korkutuyor kimisi bu şekilde söylüyor artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor 3 ay kesinlikle korunun desede biz bu hafta korunmadık rabbim pişman etmesin

Ya iste her doktor farklı konuşuyor kimisi korkutuyor kimisi bu şekilde söylüyor artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor 3 ay kesinlikle korunun desede biz bu hafta korunmadık rabbim pişman etmesin
Araştırmalarım doktorumun söylediklerini doğruluyor ve inan doktoruma çok güveniyorum mesleğinin ehli olmuş doktorumuda araştırmıştım ben evlenince istanbul dan muğla ya yaşındım buraları hiç bilmediğim için her şeyini araştırıyorum

Test yapsanya canim.korunmuyorsan olabilir.kurtajdan sobra 15 ile 20 gun arasinda yumurtlama oluyor

[/QUOTE]
ozelden mesaj attım rica etsem bakarmisin bir sakıncası yoksa

Kizlar sali gunu bebegimin kalbi durmasi sonucu kurtaj olmak Zorunda kldim icim kan aglayarak zaten 7 ay sonunda obulasyon testleriyle zor kalmistim takiple simdi ise korunmak bile istemiyorum cunku suan acimi dindirecek tek sey tekrar olusacak bir gebelik fakat ayirt edemiyorum testler hep pozitif cikiyo hormon sifirlnmdgi icin npcam ben nasil ayirt edicem yada nezamn sifirlnck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…