Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Bendee seninkini canm hsberdar edecem sendee kesnliklee haberdar ett
Tamam canım.benim adet tarihim 23ü ama geçen hamileliğimde erken gebelik testi ile 7 gün önce öğrenmiştim şimdide belirtilerim devam derse pazartesi salıdan bi test yapar bakarım.sanada mutlaka haber ederim :) inşallah mutlu oluruz yeni yıla bebişlerimizle gireriz canım

So
Sol kasigimda batma oluyo seninde oluyomu bu belrtilerde

So

Sol kasigimda batma oluyo seninde oluyomu bu belrtilerde
ben 23 ekimde kürtaj olduğumda telefonumdaki yumurtala takip programından takip ettim ayın 9unu yumurtalama gösterdi emin olmak için ovulasyon testi yaptım 7-8-9-10-11 tarihlerinde.9unda yumurtaldım.yumurtalama göre 30 günde adet olurum diye düşünüyorum daha öncede aynıydım

Kurtaj oldukya ben blmiyirm ne zmn yumurtlma gunum oldugunu

Bende gebelgmde sık idrara cikiyodm oyle anldm busfrde oyle ve sol kasgmds batms oluyo sanki bick splanr gbi ani sekilde giriyo cikiyo

Kurtaj oldukya ben blmiyirm ne zmn yumurtlma gunum oldugunu
benim kürtaj günü dahil 3 gün kanama oldu oda oldu ama azdı.ondan önceden ullandığım programı takip etmek istedim.amacım kürtajda bi sıkıntı oldumu yumurtlma olcakmı oydu.yumurtlamadan 2 gün önce acayip kasık ağrım oldu adet ağrısı gibi çok ağrılıydı normalde adetim bile ağrılı olmaz.doktora sordum yumurtlama yaşıyor olabilirsin ovulasyonla bak pozitif olursa yumurtlamda geçer dedi.dediği gibi cumartesi yumurtalam günü akşamına ağrım hiç kalmadı.ve akıntım filan oldu zaten yumurtalamamı akıntımdan ve vücud ısımdan bilirim.vücudumu iyi tanırım.zaten hamilelik istiyorsak yumurta takipetmek yerine gün aşırı birliktelik kesin oluyor.kaçırma şansın olmuyor.Gerisi kaderimize kalmış

Ben hic takip etmedm yumurtlama gunumu her 2 gune bi.iliskiye girdm ole kaldm iste

Bende gebelgmde sık idrara cikiyodm oyle anldm busfrde oyle ve sol kasgmds batms oluyo sanki bick splanr gbi ani sekilde giriyo cikiyo
ben zaten günde en az 3 litre su içen insanım.sık idrara çıkarım ama gebeliğimde daha bi sıktı şimdi yine aynıyım.benimki bıçak saplanmadan çok sanki çimcikleniyor gibi acı hissediyorum.Bidaha test yaparsan fotosunu bekliyorum canım

Kurtjdn 20 gun sonra kanamam oldu 3 4 gun anca geldi adetmi oldmki acaba

Bendede basta hic gelmedi kurtj oldugum gun geldi okdr
ama adet kanaması bile olmuş olsa 28.günde test pozitif çıktı diyorsun yani her türlüde olsa test var ortada pozitif olan.sen kürtaj sonrası beta değerini ölçtürdünmüki.ben pozitif görsem adet tarihi sonrası giderim doktora.kürtaj sonrası doktora gitmek önemli bence

Kurtjdn 10 gun sonra kontrole gittim ultrsnla bkti icrde bisy kalmismi diye kalmamiss rahim toprlmss gayt iyi gozukuyo yumurtliklarn dedi bana patoloji sonucu cikmamisti bi 10 gun sonra yne gittim ama patoloji icin kontrole deil

B
Bugunde 1 ay oldu bidha kanamamda gelmdi aksm esime dicm test alsn doktorda o niytle gtmedm hic betada yaptrmdm hayrlisi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…