- 30 Kasım 2017
- 174
- 61
- 38
-
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
Ay çok sevindim.İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız.Testin fotosunu atma şansınız varmı.bende olmazsam pazartesi yapcam test28 gun oldu bugun dun test yaptm poztf cikti haln silik yani cizgi
Testi attim ben belki bdhaa yaparsam atarmm cok teskkr ederm Allah razi olsun insallahhh hayrlisi olsnAy çok sevindim.İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız.Testin fotosunu atma şansınız varmı.bende olmazsam pazartesi yapcam test
kan tahlili ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz.aynı durumda olduğumuz için merak ediyorumTesti attim ben belki bdhaa yaparsam atarmm cok teskkr ederm Allah razi olsun insallahhh hayrlisi olsn
Doktora gtcm gitmeye korkuyom 2 hafta once gtmstm patoloji icin beni ski ski tembhledi bak 3 ay korn dedi bendee hicc korunmadk yani baklm 1 hafta daha beklerm yanikan tahlili ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz.aynı durumda olduğumuz için merak ediyorum
valla banada korun dedi ama 1 adet veya 2 adet sonra korunmayı bırak dedi.bende korunmadım çünkü çevremde aynı durumda çok arkadaşım var ve hepsi hemen hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar.ayrı 2 doktorda 10 gün sonra kontrolde rahim düzeldiyse ve psikolojik olarak hazırsan bekleme zaten rahim hazır değilse kalamazsın dedi bende korunmadım.güzel haberlerini bekliyorumDoktora gtcm gitmeye korkuyom 2 hafta once gtmstm patoloji icin beni ski ski tembhledi bak 3 ay korn dedi bendee hicc korunmadk yani baklm 1 hafta daha beklerm yani
kaç haftalıkda düşük yaptın acabaDoktora gtcm gitmeye korkuyom 2 hafta once gtmstm patoloji icin beni ski ski tembhledi bak 3 ay korn dedi bendee hicc korunmadk yani baklm 1 hafta daha beklerm yani
6 yada 7 haftalkta bnmki dusuk deil bos gebelk dedi ama biz bebege dsir parca gorduk dedim bos gebelk olmasi imknszz yani 5 haftadan sonra olusumu durmuss dedi hani embriyoya donusmemis sizinki peki kac hftlkkenkaç haftalıkda düşük yaptın acaba
Benmde rahmim topsrlamiss ztn dedi doktor bide cokkk hazrr hissediyom gebelige bnvalla banada korun dedi ama 1 adet veya 2 adet sonra korunmayı bırak dedi.bende korunmadım çünkü çevremde aynı durumda çok arkadaşım var ve hepsi hemen hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar.ayrı 2 doktorda 10 gün sonra kontrolde rahim düzeldiyse ve psikolojik olarak hazırsan bekleme zaten rahim hazır değilse kalamazsın dedi bende korunmadım.güzel haberlerini bekliyorum
Bi yandanda acaba yapmasmmi diye dusunuyon neden kocamla aram bi iyi bi iyi deil kaynanamda bzlee kaliyo armda kotu suan ztn dusunuyom acaba tamamen cekip gitsem yuvami bozsammi yoksaa bu cileyi ceksemmi blmiyormm destege ihtycm vr yapamiyom bsy dusunmektn kafayi yedm :'(
Benim 7 haftalıkdı gelişimi 5 haftalıkda kalmış.23 kasımda küratj oldum6 yada 7 haftalkta bnmki dusuk deil bos gebelk dedi ama biz bebege dsir parca gorduk dedim bos gebelk olmasi imknszz yani 5 haftadan sonra olusumu durmuss dedi hani embriyoya donusmemis sizinki peki kac hftlkken
Dediklerinizde haklısınız ama ben belediyede çalışıyoruum hemen hemen 4 arkadaşım geçen sene aynı durumu yaşadı ve adeti olmadan hamile kalanlar oldu.Ve bebeklerini sağlıkla kucağına aldılar.Bende kürtajdan sonra 15 gün bekledim hatta kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittim herşeyim normal dedi doktor.Bende korunmadım.Bence ilk adet beklemelisin uzmanlar ve benim kendi doktorumun söylediği 20 gün sağlık açısından enfeksiyon kapmamak için ilişki olmaması bebek için ilk adetin beklenilmesi bebeğin doğum tarihi ortalama olarak hesaplanması için geçmiş olsun Rabbim inşallah hayıtlı ve sağlıklı evlatlat verir bize bende 22 kasımda kürtaj oldum ilk adetimi bekliyorum
Zatn rahim hazır olmazsa kalınmazmış bunu doktorda dedi.İnternette çok araştırım.6-9 ay korunup kürtajdan sonra hamile kalınca tekrar düşük yapan.Allahım nasip etmediyse 9 ay sonundada terslik olur.Ben Allahıma sığınıyorum hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimize kavuştursun biziBen
Benmde rahmim topsrlamiss ztn dedi doktor bide cokkk hazrr hissediyom gebelige bn
Hayrlisi herseyn bende yikmak istemem birkmak istemem ama eger hayrlisi nyse o olsun rabbim yolundan dondrmesn bizleriAllah yardımcın olsun. Sabret.. sabrın sonu selamettir. Yuvanın kıymetini bil, yıkması kolay ama yapması zor. Kötü düşünceleri at zihninden.
Bende o dusunceyle korunmuyom ztn ne olana ne ölene cgre vr ne olucksa o olur ztn engel olamayzz hsyrlisi olsun herseynZatn rahim hazır olmazsa kalınmazmış bunu doktorda dedi.İnternette çok araştırım.6-9 ay korunup kürtajdan sonra hamile kalınca tekrar düşük yapan.Allahım nasip etmediyse 9 ay sonundada terslik olur.Ben Allahıma sığınıyorum hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimize kavuştursun bizi
inşallah Allah gönlüne göre versin tabiki sağlıklı olabilir çünkü kürtaj snrası hemen hamile kalanlar daha snra hamile kalanlara göre daha sağlıklı düşük riski az hamilelik ve bebek sahibi oluyorlar benim demek istediğim bebeğin doğum tarihi tam netleşsin diye ilk adet bekleniyor bende hiç durmayacam ilk adetten snra hemen çalışmalara devam edicem Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin özellikle biz bebeklerini kaybeden annelere çok zor çünküDediklerinizde haklısınız ama ben belediyede çalışıyoruum hemen hemen 4 arkadaşım geçen sene aynı durumu yaşadı ve adeti olmadan hamile kalanlar oldu.Ve bebeklerini sağlıkla kucağına aldılar.Bende kürtajdan sonra 15 gün bekledim hatta kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittim herşeyim normal dedi doktor.Bende korunmadım.
Aynen öyle.Varsa kaderimizde yaşıyoruz herşeyi.senin kan sonucunu sabırsızla bekliyorum canım.bende pazartesi filan idrar testi yapcam bakalım hayırlısıBende o dusunceyle korunmuyom ztn ne olana ne ölene cgre vr ne olucksa o olur ztn engel olamayzz hsyrlisi olsun herseyn
onuda sordum canım.zaten kürtajdan sonra yumurtlama tarihini bilirsen sıkıntı olmuyor.zaten bebek görününce bebeği ve keseyi ölçerek hafta bilgisini veriyorlar.inşallah Allah gönlüne göre versin tabiki sağlıklı olabilir çünkü kürtaj snrası hemen hamile kalanlar daha snra hamile kalanlara göre daha sağlıklı düşük riski az hamilelik ve bebek sahibi oluyorlar benim demek istediğim bebeğin doğum tarihi tam netleşsin diye ilk adet bekleniyor bende hiç durmayacam ilk adetten snra hemen çalışmalara devam edicem Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin özellikle biz bebeklerini kaybeden annelere çok zor çünkü
Bendee seninkini canmAynen öyle.Varsa kaderimizde yaşıyoruz herşeyi.senin kan sonucunu sabırsızla bekliyorum canım.bende pazartesi filan idrar testi yapcam bakalım hayırlısı