Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Doktora gtcm gitmeye korkuyom 2 hafta once gtmstm patoloji icin beni ski ski tembhledi bak 3 ay korn dedi bendee hicc korunmadk yani baklm 1 hafta daha beklerm yani
valla banada korun dedi ama 1 adet veya 2 adet sonra korunmayı bırak dedi.bende korunmadım çünkü çevremde aynı durumda çok arkadaşım var ve hepsi hemen hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar.ayrı 2 doktorda 10 gün sonra kontrolde rahim düzeldiyse ve psikolojik olarak hazırsan bekleme zaten rahim hazır değilse kalamazsın dedi bende korunmadım.güzel haberlerini bekliyorum

Ben
Benmde rahmim topsrlamiss ztn dedi doktor bide cokkk hazrr hissediyom gebelige bn

Allah yardımcın olsun. Sabret.. sabrın sonu selamettir. Yuvanın kıymetini bil, yıkması kolay ama yapması zor. Kötü düşünceleri at zihninden.

Dediklerinizde haklısınız ama ben belediyede çalışıyoruum hemen hemen 4 arkadaşım geçen sene aynı durumu yaşadı ve adeti olmadan hamile kalanlar oldu.Ve bebeklerini sağlıkla kucağına aldılar.Bende kürtajdan sonra 15 gün bekledim hatta kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittim herşeyim normal dedi doktor.Bende korunmadım.

Ben

Benmde rahmim topsrlamiss ztn dedi doktor bide cokkk hazrr hissediyom gebelige bn
Zatn rahim hazır olmazsa kalınmazmış bunu doktorda dedi.İnternette çok araştırım.6-9 ay korunup kürtajdan sonra hamile kalınca tekrar düşük yapan.Allahım nasip etmediyse 9 ay sonundada terslik olur.Ben Allahıma sığınıyorum hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimize kavuştursun bizi

Bende o dusunceyle korunmuyom ztn ne olana ne ölene cgre vr ne olucksa o olur ztn engel olamayzz hsyrlisi olsun herseyn

inşallah Allah gönlüne göre versin tabiki sağlıklı olabilir çünkü kürtaj snrası hemen hamile kalanlar daha snra hamile kalanlara göre daha sağlıklı düşük riski az hamilelik ve bebek sahibi oluyorlar benim demek istediğim bebeğin doğum tarihi tam netleşsin diye ilk adet bekleniyor bende hiç durmayacam ilk adetten snra hemen çalışmalara devam edicem Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin özellikle biz bebeklerini kaybeden annelere çok zor çünkü

Ben de korunmuyorum kızlar.Zaten doktor korun demedikiii...Pihtilasma testi ve genetik test yaptırdım.Genetigin sonucu çıkmadı daha..Pihtilasma varmış kanımda.Bebegimin ölümüne sebep oymus..Hamile kalınca igne kullanicam.Tabi kalirsaaam..

onuda sordum canım.zaten kürtajdan sonra yumurtlama tarihini bilirsen sıkıntı olmuyor.zaten bebek görününce bebeği ve keseyi ölçerek hafta bilgisini veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…