Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

Sağol Cnm evet cunku kanamam çok uzun sürdü ilk iki ay rahim toparlansın ve adetim düzene girsin diye ilaç kullandım üçüncü ay korunmadık ama yumurta takibi yaptı doktorum klomen + çatlatma iğnesi kullandık polistik over var bende
Anladım cnm bnmde 1.5 ay oldu şuan bitmesini bekliyorum adetimi çok geç oldum 41. Günde ovülasyon testi yaptıgım ilk ay kalmıştım tekrar onla devam etmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı ile gelir bebişim

Anladım cnm bnmde 1.5 ay oldu şuan bitmesini bekliyorum adetimi çok geç oldum 41. Günde ovülasyon testi yaptıgım ilk ay kalmıştım tekrar onla devam etmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı ile gelir bebişim
Benim bir aydan fazla kanamam bitmedi Cnm insallah seninde rabbim tüm isteyenlerin de gönlüne göre verir hayırlı evlatlar nasip eder rabbim

Benim bir aydan fazla kanamam bitmedi Cnm insallah seninde rabbim tüm isteyenlerin de gönlüne göre verir hayırlı evlatlar nasip eder rabbim
Bnm kürtaj sonrası 2 haftaya yakın leke şeklinde oldu kürtajın 41. Günü normal adetim geldi çok şükür hepimizin gönlüne göre olur inşallah

bende düşük sonrası ovulasyon testi kullandım. ovülasyon testini nasıl yaptınız acaba? bu ay yaptığımda öğlen iki koyu çizgi çıkmıştı, akşam tekrar yapınca silikleşmeye başladığını gördüm, akşama kadar çatlamışmı oldu acaba yumurta? kaçırdıkmı bu ayı diye düşündüm? ertesi sabah ikinci çizci hiç yoktu.

bende düşük sonrası ovulasyon testi kullandım. ovülasyon testini nasıl yaptınız acaba? bu ay yaptığımda öğlen iki koyu çizgi çıkmıştı, akşam tekrar yapınca silikleşmeye başladığını gördüm, akşama kadar çatlamışmı oldu acaba yumurta? kaçırdıkmı bu ayı diye düşündüm? ertesi sabah ikinci çizci hiç yoktu.
Aynen cnm ben Koyulaşma başladığında günde iki kez yaptım o yuzden çift çizgi çıktığı gün ilişki oldu ve o gün kaldım tek ilişkiydi çünkü sonrasında olmadı ertesi gün tamamen silinmişti

Bende bu ay cift cizgiyi gordugum gun 1 kez yaptim. Ertesi gun ikinci cizgi siliklesmisti. Bakalim hayirlisi. Aslinda cok da takmamak lazim. Saglikli ve hayirli olsunda. Insallah birdaha dusuk vs. yasamayiz ve saglikli bir sekilde kavusuruz :)

Merhaba arkadaşlar ben şu an düşük sürecindeyim geçen cuma 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kaldığını gelişmediğini söyledi doğal yolla düşsün diye bekliyorum olmazsa kürtaj olacağım şu an kanamam yok sadece kırmızı leke ve kan pıhtısı şeklinde küçük parçalar geliyor keşke bunu hiçbirimiz yaşamamış olsaydık ben isyan etmeden yapamıyorum hamile kalabilmek için uğraşırken çok dualar ettim hamile olduğumu öğrendim Kur'an-ı Kerim elimden düşmedi neden Rabbim bize bunu yaşattı biz kimseye kötülük etmedim haram lokma yemedim hak yemedik Allah günah yazmasın ben artık hamile kalıp sağlıklı şekilde dünyaya getirebilecekmiyim diye endişeliyim ben duamı yine eksik etmem ama yine olmazsa güvendiğim sığındığım Rabbim benim dualarımı geri çeviriyorsa ben ne yaparım nasıl umut edebilirim çok güveniyorum Rabbime çok inanmıştım Rabbimin sayesinde hamileydim ama neden Rabbim bu mutluluğu bana çok gördü demek ki ben anne olamayacakmiyim ne hissettigimi bende bilmiyorum çok yıprandım gerçekten
Düşük ya da kürtaj farketmez sonrasında nezaman korunmayı bırakmalı en sağlıklı olanı ne acaba birdaha sağlıklı hamilelik gecirebilecekmiyim diye korkuyorum Rabbime sığınıyorum diyorum ama bu sefer böyle olunca ikinciye yine Rabbime sığınırım ama yine böyle olursa ben kimse sığınayım

Merhaba arkadaşlar ben şu an düşük sürecindeyim geçen cuma 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kaldığını gelişmediğini söyledi doğal yolla düşsün diye bekliyorum olmazsa kürtaj olacağım şu an kanamam yok sadece kırmızı leke ve kan pıhtısı şeklinde küçük parçalar geliyor keşke bunu hiçbirimiz yaşamamış olsaydık ben isyan etmeden yapamıyorum hamile kalabilmek için uğraşırken çok dualar ettim hamile olduğumu öğrendim Kur'an-ı Kerim elimden düşmedi neden Rabbim bize bunu yaşattı biz kimseye kötülük etmedim haram lokma yemedim hak yemedik Allah günah yazmasın ben artık hamile kalıp sağlıklı şekilde dünyaya getirebilecekmiyim diye endişeliyim ben duamı yine eksik etmem ama yine olmazsa güvendiğim sığındığım Rabbim benim dualarımı geri çeviriyorsa ben ne yaparım nasıl umut edebilirim çok güveniyorum Rabbime çok inanmıştım Rabbimin sayesinde hamileydim ama neden Rabbim bu mutluluğu bana çok gördü demek ki ben anne olamayacakmiyim ne hissettigimi bende bilmiyorum çok yıprandım gerçekten
Düşük ya da kürtaj farketmez sonrasında nezaman korunmayı bırakmalı en sağlıklı olanı ne acaba birdaha sağlıklı hamilelik gecirebilecekmiyim diye korkuyorum Rabbime sığınıyorum diyorum ama bu sefer böyle olunca ikinciye yine Rabbime sığınırım ama yine böyle olursa ben kimse sığınayım
Canım ya sakın isyan etme Rabbim sevdiği kulları imtihan eder en sevdiği peygamberimiz sav düşün o en çok çeken bu dünyada en çok yıpranan o neden cennetle müjdelenen çeksin ki ama çekmiş sınav işte bir kere isyan etmemiş geçicek bu zamanlar inan aman sakın isyana düşme arada aklına geldikce için sızlayacak acıyacak ama geçicek hepimiz geçtik o süreçlerden burdakilerle sen en iyi biz anlarız şuan bu anlar senin için çok zor ne desek boş biliyorum doğduktan snra ömür boyu çekmek daha acı sağlıksız olursa bide biz öldükten snra ne olacak diye ömür tamamlamak var böylesi belki daha hayırlı içini ferah tutmaya çalış zor olsada dene bir adet ödemi bekle snra korunmana gerek yok ilk adet 40 50 güne kadar gecikebilir gayet normal endişelenme hemen zamanında da olabilir Rabbim güç sabır versin

canım sakın isyan etme.
bak bende 12 haftalık hamileyken kalbi durdu ne kanama ne ağrı. normal kontrolde öğrendim. kürtaj oldum .doktor dedi ki sağlıksız bebek düşer. çok üzüldüm ama isyan etmedim. beş ay geçti üstünden daha ilk denemede hamile kaldım. biönceki 11 ay sürmüştü. hem düşükten sonra daha çabuk hamile kalınır demişlerdi öyle oldu.
Allahın vardır bi bildiği. sende kendini yeniden hazır hissedince yeniden denersin. Insallah gönlüne olur.

Kızlar durumlarınız ne alemde nasılsınız kürtajımdan 8 ay geçti adetim yeni bitti dua edin bu ay bebek planlıyorum Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

X