Kürtaj Sonrası Hamile Kalmak İsteyenler

O zaman çokta endişelenmiyim zaten gelicek gibi çok ağrım var ama 3-4 gündür böyle ne kdr süre korundunuz
Ben hiç korunmadım bir doktor 6 ay korun dedi. Diğeri 3 ay korun dedi. Ben bir buçuk ay geçtikten sonra kontrole gittim rahmin toparlamış ama sen yine de 3 ay dolunca bebek düşünmeye başla demişti

Ben hiç korunmadım bir doktor 6 ay korun dedi. Diğeri 3 ay korun dedi. Ben bir buçuk ay geçtikten sonra kontrole gittim rahmin toparlamış ama sen yine de 3 ay dolunca bebek düşünmeye başla demişti
Bnm doktorum korunmana bile gerek yok dedi ama ilk adetini beklemen daha iyi olur dedi bende ilk adeti bekliyorum sonra hemen başlıcam

Ben de kurtaj oldum adefim normal dongusunde oldu ama az az geldi dra gittim basit bi kist var dedi dr dogum kontrol hapi verdi qlarista diye en hafif dogum kontrol hapiymis 2 ay onu kullanicam zaten o zamana drun verdigi 3,aylik korunma suresi de bitiyo insallah hemen hamile kalabilirim kizlar

Bnm doktorum korunmana bile gerek yok dedi ama ilk adetini beklemen daha iyi olur dedi bende ilk adeti bekliyorum sonra hemen başlıcam
İyi olur inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine. Ben sanırım geçen aylarda yumurtlama günlerini kaçırmışım. Bu ay adet bittiği gün bir gün ilişki oldu bir gün olmadı. Bazen iki gün üstüste oldu. Adete 8 gün var eğer hamile kalırsam hemen paylaşacağım inşallah olur

İnşallah cnm ben ovülasyon testiyle kalmıştım zaten yine o şekilde başlıcam

Kizlar size umut olmak icin yazıyorum..
Insallah hayirlisiyla Allah su ezan vakti size anne olmayi ve bana da nasip etsin amin..
Ağustos ta kimyasal gebelik gecirdim saglik ocaginda korunma dediler korunmadim ben adet olucam diye beklerken hamile kalmisim ogrendigimde 8 haftalik dediler doktora gittim 6 haftalikti kalp atisini gordum falan sonra kanamam basladi yine doktora gittim progestan verdi ama busefer ben bilmeden kalbi durmus ve beni yavas yavas zehirliyormus ben sürekli istifra ediyodum kontrole gittim kalbi durdu diyip kurtaja aldilar kurtajdan sonra kontrole gittim patoloji sonucu icin korunmama gerek varmi dedim yok dedi doktorum rahmin ne zaman hazir hissederse ozaman hamile kalirsin dedi.
Ben ilk ay korundum birdaha korunmadim ekimde kurtaj oldum tam 5. Ayimda yine hamile kaldim suan 7 haftalik hamileyim
Size tavsiyem hic birseyi kafaniza takmayin yine olur verende ALLAH alanda hersey gonlunuzce olsun rabbim hepimize o duyguyu yasatsin :)

Amiiinnn Bu kez kucağına alırsın inşallah sağlıklı bir şekilde amin Allah ol derse olur dediğin gibi

Allah bu kez saglikla kucagina almayi nasip etsin

merhaba arkadaşlar
bebek bekleyenleri tebrik ederim insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.
bende 17 kasımda kürtaj olmuştum kalbi durmuştu 11 haftalıkken. ilk adetimi 36. günde olmuştum. sonrası çok düzenli gitti 29-30 gün. bu ay 5. adetimi oldum. kendi isteğimde korundum bu zamana kadar. sanırım bu ay artık bırakıcam ama korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan. ınsallah hakkımızda hayırlısı olur.

Aynı şeyleri yaşadım 22 kasım kürtaj
Bende kendi isteğimle korundum temmuzda düşünüyorum doğum bahara gelsin diye ama bu ay biraz kaçamaklar oldu bakalım nasip hepimiz için en hayırlısını versin Rabbim
Korma içimizi ferah tutalım birbirimize dua edelin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah :)

Aynen insallah canim. Zaten Allah bilir dogru zamani. Ben hic isyan etmedim. Demek ki hayirli olan buymus dedim. Umarim seninde gonlune gore olur. Dua ederken artik tum bebek isteyenleri ekliyorum :)

Aynen insallah canim. Zaten Allah bilir dogru zamani. Ben hic isyan etmedim. Demek ki hayirli olan buymus dedim. Umarim seninde gonlune gore olur. Dua ederken artik tum bebek isteyenleri ekliyorum :)
Amin Rabbim dualarını kabul etsin ben duamda gep burda o zor günleri yaşarken birbirimize merhem olmaya çalıştığımız arkadaşlara ve tüm anne olmak isteyen kardeşlerimize duamda yer veriyorum Rabbim hepimizin yanında olsun hayırlı sağklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…